ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τα βλέπω και με πιάνει ψυχοπλάκωμα, σκέφτηκα να παραιτηθώ»

Απογοητευμένος ο επικεφαλής των οργάνωσης των πολυτέκνων Ντίνος Ολύμπιος

24news team

Ο επικεφαλής των οργάνωσης των πολυτέκνων, Ντίνος Ολύμπιος, αποφάσισε να εξωτερικεύει την απογοήτευσή του για καταστάσεις που δεν αλλάζουν και για τις δυσκολίες που περνούν πολυμελείς οικογένειες, λέγοντας πως σκέφτηκε να παραιτηθεί.

Μιλώντας στο «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, ο Ντίνος Ολύμπιος αναφέρθηκε στα εξής ζητήματα: σε εξαγγελία του προέδρου της Δημοκρατίας που δεν υλοποιήθηκε, σε αιτήματα προς το Υφυπουργείο Πρόνοιας που έμειναν αναπάντητα, στα παράπονα των πολυτέκνων ότι δεν στηρίζονται και στις υψηλές τιμές των βασικών αγαθών.

«Στις 15 Μαΐου του 2024, στη γιορτή για την πολύτεκνη μάνα, ο πρόεδρος αποδέχθηκε συγκεκριμένη εισήγησή μας που αφορούσε το επίδομα τέκνου για τους υπερπολύτεκνους», ανέφερε ο Ντίνος Ολύμπιος

 «Πέστε ότι έγινε, μας είχε πει ο πρόεδρος. Το Υφυπουργείο Πρόνοιας μας είπε ότι θα το δούνε. Έκτοτε δεν πήραμε καμία απάντηση. Η εξαγγελία του προέδρου δεν υλοποιήθηκε», συμπλήρωσε.

Η οργάνωση των πολυτέκνων ζήτησε επίσης να αυξηθεί το ποσό των 5.000 ευρώ για κάθε επιπρόσθετο τέκνο, πέραν των δύο, τονίζοντας επίσης πως για 50-60 ευρώ παραπάνω που τους δόθηκαν, πολλοί έχουν χάσει το επίδομά τους, ασκώντας έντονη κριτική στο Υφυπουργείο Πρόνοιας.

«Σκέφτηκα να παραιτηθώ, τα βλέπω όλα αυτά και με πιάνει ψυχοπλάκωμα», είπε απογοητευμένος ο Ντίνος Ολύμπιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση