ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό του 31χρονου

Τον παρέσυρε όχημα

24news team

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 31χρονου Blazej Jerzy Rejnowski, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν όχημα τον παρέσυρε στον θάνατο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 31χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία λόγω του τροχαίου.Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Θύμιζουμε το θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 18:45 το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, στην συμβολή των οδών Γεωργίου Σεφέρη με Ανδρέα Κέλπη, στην περιοχή της Αραδίππου.

Ο 31χρονος έτρεχε για σκοπούς άθλησης κατά μήκος της οδού Γεωργίου Σεφέρη, κτυπήθηκε από σαλούν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 44χρονος. Από τη σύγκρουση ο πεζός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και ναρκοτέστ με θετική ένδειξη στη χρήση κάνναβης.
Εναντίον του 44χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες βράδυ για αδικήματα που αφορούν πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, αμελή οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση