ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τορναρίτης: «Δεν ήμουν πρότυπο αλλά ένας πελλός»

Η απολογία του Χριστόφορου Τορναρίτη: Εκδήλωσα μια «παρανοϊκή συμπεριφορά»…

24news team

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης μέσω ανάρτησής του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απολογήθηκε για την χθεσινοβραδινή του συμπεριφορά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την συνύπαρξή του με τον άλλοτε φίλο του Φειδία Παναγιώτου, στα πλαίσια live που έκανε η γνωστή TikToker Νανά.

Συγκεκριμένα ο κύριος Τορναρίτης αναφέρει: «Χθες βράδυ, για μια στιγμή, εκδήλωσα μια «παρανοϊκή συμπεριφορά»… Για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο μου, ξαναεμφανίστηκε για λίγο ο «Αλέξανδρος», στη μορφή και στα μέρη όπου έζησα για 45 ολόκληρα χρόνια. Στη νομική ορολογία το αποκαλούν «εν βρασμώ ψυχής», αλλά στη δική μου γλώσσα, αυτό είναι μια υποτροπή (Relapse).

Ο λόγος είναι ότι δυσκολεύομαι ακόμη να αντιμετωπίσω με κόσμιο τρόπο τους αχάριστους, τους ψεύτες και τους παλιοχαρακτήρες. Είναι φανερό πως για έναν αυθεντικό άνθρωπο, με αρχές και αξίες, είναι δύσκολο να ασχοληθεί με την πολιτική, όπου το ψέμα, τα αλισβερίσσια και τα παραμύθια κυριαρχούν.

Ζητώ συγνώμη γιατί χθες δεν ήμουν πρότυπο αλλά «ένας πελλός που τη πόρτα» και σας υπενθυμίζω δύο θεμελιώδεις αρχές από το βιβλίο μου, αλλά και από τη ζωή μου:

1.Πρόοδος, ποτέ τελειότητα.
Ουδείς τέλειος …
2.Για να κερδίσεις, πρέπει πρώτα να χάσεις.

Κρατάω τα μαθήματα και προχωρώ…».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X