ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χειροπέδες σε 27χρονο - Έκανε αγορές με την κλεμμένη πιστωτική κάρτα 65χρονης

Τον πρόδωσε το μήνυμα χρέωσης στο κινητό

24news team

Χειροπέδες σε έναν 27χρονο πέρασαν οι αρχές στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία 65χρονης για κλοπή της πιστωτικής της κάρτας. 

Σήμερα και περί ώρα 11.00 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από 65χρονη ότι ενώ βρισκόταν στην οικία της στην περιοχή Αγίου Νικολάου έλαβε μήνυμα στο κινητό της ότι η Τραπεζική της κάρτα χρησιμοποιήθηκε για αγορές σε περίπτερο της περιοχής.

Αμέσως αναζήτησε το πορτοφόλι της το οποίο είχε τοποθετημένο στην κουζίνα της οικίας της και διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί. Εντός αυτού ήταν η κάρτα της και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Στην περιοχή μετέβησαν για επιτόπιες εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού καθώς και στο περίπτερο που έγινε χρήση της κάρτας της παραπονούμενης για χρηματικό ποσό 107,50 ευρώ.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού ενώ βρίσκονταν στην περιοχή εντόπισαν ένα ύποπτο πρόσωπο ηλικίας 27 ετών η περιγραφή του οποίου ανταποκρινόταν με αυτή του προσώπου που είχε χρησιμοποιήσει την κλοπιμαία κάρτα στο περίπτερο προηγουμένως.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος ομολόγησε ότι αυτός χρησιμοποίησε την κάρτα της παραπονούμενης και προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Αυτός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση