ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπό επταήμερη κράτηση 27χρονος για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών

Είχε παραλάβει ταχυδρομικό δέμα με ναρκωτικά

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε σήμερα Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε βάρος 27χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών.

Ο 27χρονος Σύρος, που διαμένει στην Πάφο με το καθεστώς της συμπληρωματικής προστασίας, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας  από την Αστυνομία σε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης στο ταχυδρομείο Πάφου ναρκωτικών βάρους ενός κιλού και 100 περίπου γραμμαρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, συγκεκριμένα, γύρω στη 1.45 χτες , σε ταχυδρομείο στην Πάφο, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου, ο οποίος μόλις είχε παραλάβει από το υποστατικό ταχυδρομικό δέμα, που περιείχε δύο συσκευασίες, με ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 112 γραμμαρίων περίπου. Ο 27χρονος είχε παρουσιαστεί στο υποστατικό ως ο παραλήπτης του δέματος.

Το δέμα με την ποσότητα ναρκωτικών εισήχθη στην Κύπρο την περασμένη Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, με πτήση που αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού. Εντοπίστηκε σε συνεργασία με τις τελωνειακές Ααχές, που διενήργησαν έλεγχο στο ταχυδρομικό δέμα και στη συνέχεια, με τον εντοπισμό των ναρκωτικών, το παρέδωσαν στην Αστυνομία, για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Την υπόθεση εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Πάφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση