ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήμουν σε boy band, γι' αυτό είμαι διαλυμένος»

Λίαμ Πέιν: Η μαρτυρία 28χρονης που του μίλησε πριν τη βουτιά στο κενό

24news team

Τη συγκλονιστική μαρτυρία μιας 28χρονης Αμερικανίδας, η οποία ισχυρίζεται ότι ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που μίλησαν στον Λίαμ Πέιν των One Direction μισή ώρα πριν εκείνος να κάνει βουτιά θανάτου στο κενό από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή το βράδυ της Τετάρτης, παρουσιάζει η Daily Mail.

Η 28χρονη Ρεμπέκα (σ.σ. δεν είναι αυτό το πραγματικό της όνομα) περιέγραψε στην βρετανική ιστοσελίδα ότι ο Πέιν της είπε κάποια στιγμή ότι «είχα συνηθίσει να είμαι μέλος ενός boy band και γι' αυτό είμαι τόσο διαλυμένος».

Η 28χρονη ήταν αυτόπτης μάρτυρας της «έκρηξης» του Πέιν στο λόμπι του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε, κατά τη διάρκεια του οποίου έσπασε το λάπτοπ του, προσθέτοντας ότι τον 31χρονο τραγουδιστή συνόδευαν δύο γυναίκες και ένας άνδρας από τη Βρετανία.

H ίδια, μάλιστα, τράβηξε ορισμένες από τις τελευταίες φωτογραφίες του Πέιν στην είσοδο του ξενοδοχείου στις 22:26 (ώρα Ελλάδος) με το προσωπικό του ξενοδοχείου να ενημερώνει για τη βουτιά στο κενό 36 λεπτά αργότερα και το ασθενοφόρο να φτάνει μετά από επτά λεπτά διαπιστώνοντας τον θάνατο του τραγουδιστή.

 Η 28χρονη έπεσε πάνω στον Πέιν κάθως τη σουίτα του ήταν προγραμματισμένο να την πάρει ένας φίλος της και, όπως λέει, το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν αγχωμένο επειδή ακόμα ο Βρετανός τραγουδιστής δεν είχε κάνει check out.

«Μπήκα στο ξενοδοχείου και περίμενε στο ασανσέρ. Ήταν ξεκάθαρο ότι έψαχνε κάποιον να τον αναγνωρίσει, μου φαινόταν κάπως απελπισμένος. Ήμουν με δύο φίλες μου. Όταν ήρθε το ασανσέρ μας πλησίασε και χωρίς καμία αφορμή μας είπε "ναι είμαι ο Λίαμ. Ελάτε μαζί μου στο ασανσέρ, μου αρέσει να έχω παρέα". Εγώ αρνήθηκα αλλά κάποια από τα κορίτσια μπήκαν μαζί του και στη μέση της διαδρομής άρχισε να τους λέει "ω, είστε Αμερικανοί, εγώ ζω στην West Palm Beach. Τους ξέρω τους Αμερικανούς. Είστε πραγματικά τρελοί, είστε πραγματικά επικίνδυνοι". Και τότε άρπαξε ένα κορίτσι που ήταν μαζί του από τον λαιμό και έκανε ότι το πνίγει. Το έκανε με απαλό τρόπο αλλά οι φίλες μου ταράχθηκαν»

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πέιν επέστρεψε στο λόμπι και έκατσε σε έναν καναπέ με το laptop του ξεκινώντας, σύμφωνα με την 28χρονη, να διαβάζει τα ηλεκτρονικά του μηνύματα. «Είχε ανοιχτό τον βοηθό για άτομα με προβλήματα όρασης και έτσι ακουγόταν κάθε φορά τι έκανε. Θεώρησα ότι το έκανε για να τον προσέξουμε. Τότε άνοιξε ένα email που τον τάραξε. Άρχισε να φωνάζει "γ@@@σε το φίλε" και άρχιζε να χτυπάει το laptop στο πατώμα»

Λόγω της έκρηξης του Πέιν, η Ρεμπέκα τον πλησίασε και τον ρώτησε αν είναι καλά: «Μούγκρισε και μετά μου είπε "ήμουν σε μια boyband. Γι' αυτό είμαι τόσο διαλυμένος».

«Δεν το πίστευα ότι μου είχε πει κάτι τέτοιο. Συνέχισε να βρίζει, πήρε το laptop και μπήκε στο ασανσέρ. Όταν αυτός έφυγε ο Βρετανός που ήταν μαζί του - νομίζω ότι τον έλεγαν Ρότζερ - ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη λέγοντας μου "ορισμένες φορές έχει τέτοιες εκρήξεις"» συνέχισε την περιγραφή της η 28χρονη.

«Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά αλλά η συμπεριφορά του ήταν όπως κάποιου που θα είχε κάνει χρήση. Δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, οι κόρες των ματιών του ήταν διασταλμένες και ήταν επιθετικός» λέει στην Daily Mail η 28χρονη.

Κατά την ίδια λίγα λεπτά αργότερα ο Πέιν επέστρεψε στο λόμπι του ξενοδοχείου «γλίστρησε, έπεσε με το πρόσωπο στο πάτωμα και άρχισε να σέρνεται. Το προσωπικό του ξενοδοχείου τον βοήθησε, τον σήκωσε και τον έβαλε ξανά στο ασανσέρ και τότε τράβηξα αυτή που θεωρείται η τελευταία του φωτογραφία».

 Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα, λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του, ο Πέιν είχε απολυθεί από την δισκογραφική του εταιρεία. Ο 31χρονος τραγουδιστής είχ υπογράψει συμβόλαιο με την Capitol Records τον Ιούλιο του 2016, όταν ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του. Τότε ο ίδιος εμφανιζόταν ενθουσιασμένος με τη συμφωνία. Όμως αρκετές πηγές εμφανίζονται να επιβεβαίωσαν στην Daily Mail ότι είχαν χωρίσει οι δρόμοι της δισκογραφικής με τον Πέιν.

 Παράλληλα στις αρχές Οκτωβρίου ο εκπρόσωπος του Πέιν είχε υποβάλει την παραίτησή του με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μην διαθέτει εκπροσώπηση στα μέσα. Η παραίτηση είχε έρθει, μάλιστα, σε μια στιγμή κατά την οποία η πρώην αρραβωνιαστικιά του Πέιν, Μάγια Χένρι, είχε ξεκινήσει δικαστικές διαδικασίες σε βάρος του κατηγορώντας την ότι προσπαθούσε να έρθει ξανά σε επαφή με την ίδια.

«Ήταν σαν όλη η μουσική καριέρα που είχε χτίσει τα τελευταία οχτώ χρόνια, να καταρρέει. Η εξέλιξη αυτή πρέπει να τον είχε συγκλονίσει» δήλωσε πηγή στην βρετανική ιστοσελίδα.

Πηγή: Protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση