ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνδρας μετέφερε λαθραία 100 ζωντανά φίδια μέσα στο παντελόνι του!

Έκπληκτοι οι τελωνειακοί υπάλληλοι με τα απρόσμενα ευρήματα

24news team

Ένας άνδρας συνελήφθη να προσπαθεί να περάσει λαθραία περισσότερα από 100 ζωντανά φίδια στην Κίνα, στριμώχνοντάς τα στο παντελόνι του, σύμφωνα με τις τελωνειακές αρχές της χώρας.

Ο άγνωστος ταξιδιώτης ελέγχθηκε από τελωνειακούς υπαλλήλους καθώς προσπαθούσε να εισέλθει από το Χονγκ Κονγκ στη συνοριακή πόλη Σενζέν, ανέφερε σε ανακοίνωσή τους οι τελωνειακές αρχές της Κίνας την Τρίτη.

«Κατά την επιθεώρηση, οι τελωνειακοί υπάλληλοι ανακάλυψαν ότι οι τσέπες του παντελονιού που φορούσε ο επιβάτης ήταν συσκευασμένες με έξι πάνινες σακούλες με κορδόνια περίσφιξης και σφραγισμένες με ταινία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Μόλις άνοιξε, κάθε τσάντα βρέθηκε να περιέχει ζωντανά φίδια σε όλα τα είδη σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων», προστίθεται.

Οι αξιωματικοί κατέσχεσαν 104 από τα ερπετά πολλά από τα οποία ήταν μη ιθαγενή είδη.

Το βίντεο που συνόδευε την ανακοίνωση δείχνει δύο συνοριακούς υπαλλήλους να κοιτάζουν μέσα σε διαφανείς πλαστικές σακούλες γεμάτες με κόκκινα, ροζ και λευκά φίδια.

Η Κίνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους εμπορίας ζώων στον κόσμο, με τις αρχές να έχουν καταπολεμήσει το παράνομο εμπόριο τα τελευταία χρόνια.

Οι νόμοι της χώρας για τη βιοασφάλεια και τον έλεγχο των ασθενειών απαγορεύουν στους ανθρώπους να φέρνουν μη ιθαγενή είδη χωρίς άδεια.

«Όσοι παραβιάζουν τους κανόνες θα είναι … υπεύθυνοι σύμφωνα με το νόμο», είπε η τελωνειακή αρχή, χωρίς να διευκρινίσει την τιμωρία του άνδρα.

Με πληροφορίες από: Guardian

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X