ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτος Τραμπ! Μοίρασε λεφτά σε εμφάνιση-έκπληξη σε σουπερμάρκετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποσχέθηκε επίσης να μειώσει τις τιμές αν επανεκλεγεί στον Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ μοιράζει λεφτά στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο πρώην πρόεδρος έδωσε σε μια μητέρα τριών παιδιών 100 δολάρια για τα ψώνια της, ενώ υποσχέθηκε να μειώσει τις τιμές στα σούπερ μάρκετ, αν επανεκλεγεί στον Λευκό Οίκο, κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής στάσης τη Δευτέρα στην Πενσιλβάνια.

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από την ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας δείχνει τον Τραμπ να δίνει ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων σε μια γυναίκα που βρίσκονταν στο ταμείο σε σουπερμάρκετ, στο Kittanning της Πολιτείας της Πενσιλβάνια, ενώ οι κάμερες περικύκλωναν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία. «Ορίστε, θα κατέβει λίγο», είπε καθώς έδινε στη γυναίκα τα χρήματα. «[Ο λογαριασμός] μόλις έπεσε κατά 100 δολάρια», είπε.

Η στιγμή που ο Τραμπ δίνει 100 δολάρια σε μια πελάτισσα

«Σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε η γυναίκα, χαρούμενη.

«Θα το κάνουμε αυτό για σας και από τον Λευκό Οίκο, εντάξει;» είπε ο Τραμπ στη γυναίκα πριν συγχαρεί τους γιους της.

«Όμορφα», λέει, πριν ρωτήσει αν είναι τα παιδιά της.

Ο Τραμπ έχει υποσχεθεί να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο πληθωρισμό και να μειώσει το καθημερινό κόστος των ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τα ψώνια και η βενζίνη, για τους Αμερικανούς, αν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο πρώην πρόεδρος επισκέφθηκε το τοπικό κατάστημα και πήρε στο σπίτι του μια μεγάλη σακούλα ποπ κορν ενόψει της συγκέντρωσής του στην Ιντιάνα της Πολιτείας αργότερα την ίδια μέρα, μετέδωσε η New York Post.

 

Πηγή: iefimerida

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση