ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δίκη Πελικό: «Kοκκίνιζε, τρελαινόταν, ήταν η απόλαυσή του»

«Αυτός είναι εκείνος που με βρήκε» - Ένας ακόμα από τους κατηγορουμένους ρίχνει την ευθύνη στον Ντομινίκ Πελικό

Ο Ντομινίκ Πελικό «κοκκίνιζε, τρελαινόταν» και «ήταν η απόλαυσή του» οι βιασμοί σε βάρος της γυναίκας του δήλωσε σε γαλλικό κανάλι ένας εκ των 50 κατηγορουμένων για όσα πέρασε η Ζιζέλ Πελικό στην υπόθεση που έχει σοκάρει τη Γαλλία.

«Άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί, έχασα τον αυτοέλεγχό μου. Δεν έμεινα εκεί για πολλές ώρες. Κάποια στιγμή ένιωσα αηδία, τον έβλεπα να κοκκινίζει, να τρελαίνεται, ήταν η απόλαυσή του» είπε χαρακτηριστικά στο BFMTV ο 50χρονος άνδρας.

Ο άνδρας, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει την Παρασκευή στην πολύκροτη δίκη, παραδέχεται ότι «ναι αναγνωρίζω πώς ήταν βιασμός. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είχα καμία συναίνεση».Όπως περιέγραψε «επισκέφτηκα την ιστοσελίδα coco.fr (σ.σ. την κλειστή ομάδα που είχε στήσει ο Ντομινίκ Πελικό για να βρίσκει επίδοξους βιαστές της συζύγου του) για να μιλήσω για το σεξ και να κάνω πλάκα. Βρήκα κάτι να κάνω».

Ωστόσο ακολουθώντας τη «γραμμή» που έχουν διαλέξει αρκετοί συνήγοροι υπεράσπισης, επιχείρησε να ρίξει την ευθύνη περισσότερο στον Πελικό λέγοντας «αυτός είναι εκείνος που με βρήκε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πελικό στην κατάθεσή του στην οποία ομολόγησε τους βιασμούς είπε «είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα».

Η Ζιζέλ Πελικό η οποία βρέθηκε και σήμερα στο δικαστήριο έγινε δεκτή με χειροκροτήματα κάτα την είσοδό της στη δικαστική αίθουσα.

 

 

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση