ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εφιάλτης για μαγαζάτορα: Ποντικός στη βιτρίνα αρτοποιείου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το χειρότερο που θα μπορούσε να δει ο κόσμος και ιδιαίτερα οι πελάτες του

24news team

Ιδιοκτήτης αρτοποιείου και ζαχαροπλαστείου, ζει τα τελευταία 24ωρα τον απόλυτο εφιάλτη καθώς έχει δημοσιοποιηθεί βίντεο από τη βιτρίνα του μαγαζιού του ενώ ήταν κλειστό, με ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να δει ο κόσμος και ιδιαίτερα οι πελάτες του.

Συγκεκριμένα, μέσα σε ένα από τους δίσκους με τα προϊόντα του στη βιτρίνα, διακρίνεται ολοκάθαρα ένας ποντικός να… απολαμβάνει το δείπνο του και να ξύνεται!

Το ευτύχημα, για όλους εμάς είναι πως το περιστατικό δεν αφορά την Κύπρο. Το βίντεο έγινε αμέσως viral στα social media, με πολλές εκατοντάδες άτομα να σχολιάζουν, στη γαλλική γλώσσα, αντιδρώντας ποικιλότροπα.

Κάποιοι δικαιολόγησαν τον μαγαζάτορα λέγοντας πως είτε πρόκειται για μοντάζ είτε για ψωμί βιτρίνας που την επόμενη μέρα το πρωί το πετάνε στα σκουπίδια. Πολλοί εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, λέγοντας ότι θα φτιάχνουν τα προϊόντα μόνοι τους στο σπίτι τους και πως θα τους πάρει καιρό να εμπιστευτούν ξανά χώρους εστίασης.

Αρκετοί ωστόσο αντιμετώπισαν το βίντεο με χιούμορ και με ατάκες του τύπου «Ο Ρατατούης ζει» και «Ο Ρατατούης στον παράδεισο».

 Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση