ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανατριχιαστική προφητεία: Ο Μόρφου για κτύπημα στα πυρηνικά του Ιράν και Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι είχε πει ο μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, για τα λόγια του γέροντα Θεόδωρου Νείλου

24news team

Μια ανατριχιαστική προφητεία, χρόνια πριν, από τον γέροντα Θεόδωρο Νείλο που έφυγε από τη ζωή, έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά το πρόσφατο πυραυλικό κτύπημα του Ιράν στο Ισραήλ και τα πολεμικά μέτωπα στη Μέση Ανατολή.

Ο μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, είχε πει εδώ και χρόνια πως ο ασκητής προφήτευσε ισραηλινό κτύπημα στα πυρηνικά του Ιράν και ότι τότε είναι που θα αρχίσουν όλα. Κάνει επίσης αναφορά για το τέλος του Ερντογάν στην Τουρκία.

Ο μητροπολίτης Μόρφου, είχε πει συγκεκριμένα:

«Ένας άλλος σύγχρονος άνθρωπος του Θεού, στην Κρήτη, στο Αγιοφάραγγο, Σαμιώτης στην καταγωγή, πατήρ Νείλος, Θεόδωρος Νείλος, εκοιμήθη και αυτός πριν από 4-5 χρόνια και ζούσε στα κατσάβραχα, στο Αγιοφάραγγο της Κρήτης, ασκητής, πρώην παπάς και έλεγε: Εκεί που θα είστε ήσυχα να πίνετε τον καφέ σας, θα ακούσετε ένα πρωινό ότι το Ισραήλ κτύπησε το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας. Τότε παιδιά μου θα αρχίσουν όλα. Που θα γίνει αυτό το κτύπημα στο πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας. Είτε λίγο πριν είτε μετά από αυτό. Αλλά συγχρόνως περίπου θα πέσει ο Ερντογάν, στην Τουρκία».

Να σημειωθεί ότι ο γέροντας Θεόδωρος Νείλος έφυγε από τη ζωή στις 16 Απριλίου του 2016. Για την υπό αναφορά προφητεία του, φέρεται να είχε κάνει λόγο ο μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, για πρώτη φορά, το 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση