ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισόβια σε διάσημο σεφ του YouTube για τον διαμελισμό πλαστικού χειρουργού

Δήλωσε ένοχος για την απόκρυψη του πτώματος του θύματος, αλλά αρνήθηκε την ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, ανέφερε το δικαστήριο

Δικαστήριο της Ταϊλάνδης καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τον διάσημο 30χρονο σεφ του YouTube Ντάνιελ Σάντσο Μπρονκάλο για την πολύκροτη δολοφονία και τον τεμαχισμό ενός Κολομβιανού πέρυσι στο δημοφιλές τουριστικό νησί Κο Πανγκάν.

Το ποινικό δικαστήριο στο Ταϊλανδέζικο νησί Σαμούι έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο για τον εκ προμελέτης φόνο του Έντουιν Αριέτα Αρτεάγκα, 44 ετών, το πτώμα του οποίου τεμάχισε και έκρυψε, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικαστηρίου.

Ο Ντάνιελ Σάντσο είναι γιος του Ροντόλφο Σάντσο, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην ταινία «El Ministerio del Tiempo» (Το Υπουργείο του Χρόνου) και της ηθοποιού Σίλβια Μπρονκάλο. Δήλωσε ένοχος για την απόκρυψη του πτώματος του θύματος, αλλά αρνήθηκε την ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, ανέφερε το δικαστήριο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, ο Σάντσο είχε υποστηρίξει ότι η δολοφονία του Αρτεάγκα, ενός πλαστικού χειρουργού, τον Αύγουστο του 2023 ήταν πράξη αυτοάμυνας, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Ο Σάντσο ήταν σεφ που έκανε διακοπές στην Ταϊλάνδη την ώρα του περιστατικού, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τεμάχισε το σώμα του θύματος και τοποθέτησε τμήματα του σε πλαστικές σακούλες που πέταξε σε διάφορα σημεία στο νησί.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε αρχικά σε θάνατο, αλλά το μείωσε σε ισόβια κάθειρξη λόγω της εξιστόρησης που έδωσε για τα γεγονότα κατά την αντεξέταση. Διατάχθηκε να καταβάλει στην οικογένεια του θύματος αποζημίωση 4,42 εκατομμύρια μπατ (130.230 δολάρια).

 

Πηγή: tvxs

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση