ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο - «Τώρα θα δεις τι θα πάθεις»

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα μηνών με αναστολή

Ποινή φυλάκισης εννέα μηνών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε έναν άντρα που κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο της πολυκατοικίας με σκοπό να την εκδικηθεί. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για παράνομη κατακράτηση και απειλή, ενώ αποφάσισε η ποινή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν η ίδια κατέβηκε στο υπόγειο - γκαράζ από το διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου όπου διαμένει, καθώς χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο χώρο ως βοηθητικό του σπιτιού της.

«Έριξα μια ματιά στον πρώτο όροφο όπου μένει ο γαμπρός μου και μετά άνοιξα με το κλειδί μου την πόρτα του υπογείου και μπήκα μέσα. Μετά από λίγο, άκουσα την πόρτα να κλειδώνει και τον γαμπρό μου να φωνάζει "θα ψοφήσεις εδώ μέσα" και "τώρα θα δεις τι θα πάθεις". Δευτερόλεπτα αργότερα αντιλήφθηκα να κλείνει με δύναμη την πόρτα του διαμερίσματός του και κατάλαβα ότι έχει νεύρα» ανέφερε στους δικαστές.

Σε ερώτηση σχετικά με το κίνητρο του γαμπρού της η γυναίκα εξήγησε ότι οι σχέσεις τους είναι ιδιαίτερα τεταμένες για οικογενειακούς λόγους που σχετίζονται με την κόρη τους και σύζυγο του κατηγορούμενο. Το ζευγάρι, όπως είπε, μένει στον πρώτο όροφο και εκείνη με τον σύζυγό της στον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να έχουν προστριβές καθημερινά.

«Για 20 λεπτά χτυπούσα την πόρτα του υπογείου και φώναζα δυνατά. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Ευτυχώς με αναζήτησε ο σύζυγός μου επειδή έλειπα ώρα από το σπίτι και άκουσε τις φωνές μου» συμπλήρωσε.

Ο σύζυγος της γυναίκας που κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, ανέφερε ότι «ο γαμπρός μου μένει μόνος του τις τελευταίες ημέρες καθώς η κόρη μας, μαζί με το παιδί τους, φιλοξενείται στο σπίτι μας γιατί έχουν συχνούς καβγάδες που τους προκαλεί εκείνος. Αντιλήφθηκα ότι η σύζυγός μου είχε αργήσει να ανέβει στο σπίτι και μόλις άνοιξα την πόρτα του διαμερίσματος άκουσα φωνές. Χτυπούσε δυνατά την ξύλινη πόρτα του υπογείου. Μόλις την άνοιξα μου είπε ότι ο γαμπρός μας την κλείδωσε μέσα και πήρε τα κλειδιά».

Ο μάρτυρας ανέφερε, επίσης, ότι η σύζυγός του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ήταν χλωμή, σε κατάσταση πανικού και για να μπορέσει να κοιμηθεί χρειάστηκε να πάρει φαρμακευτική αγωγή που της χορήγησε ο καρδιολόγος μετά την ταραχή που πέρασε κλειδωμένη στο υπόγειο. «Νομίζαμε ότι θα μας μείνει στα χέρια» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, μέσω του οποίου αρνήθηκε τις πράξεις που το αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ψευδής καταγγελία της πεθεράς τους.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση