ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ναυάγιο Bayesian: Εντοπίστηκαν τα πτώματα του επιχειρηματία και της 18χρονης κόρης του

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους υπόλοιπους αγνοουμένους

Την ταυτότητα των δύο θυμάτων που εντοπίστηκαν στο ναυάγιο του ιστιοφόρου στη Σικελία ανακοίνωσαν οι ιταλικές αρχές αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για τον πολυεκατομμυριούχο Βρετανό επιχειρηματία Μάικ Λιντς και τη 18χρονη κόρη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων αγνοουμένων συνεχίζονται, με πολλές δυσκολίες στην πρόσβαση στο κότερο από τους δύτες, εφόσον οι χώροι είναι στενοί και γεμάτοι συντρίμμια και έπιπλα.

Το σκάφος Bayesian, ιδιοκτησίας της συζύγου του Λιντς, μετέφερε 22 επιβάτες και πλήρωμα και ήταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά του Πορτιτσέλο, κοντά στο Παλέρμο, όταν ανατράπηκε και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των ιταλικών αρχών το πολυτελές ιστιοφόρο βυθίστηκε σε λίγα λεπτά με τους ειδικούς να αναζητούν τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την ναυτική τραγωδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail στο επίκεντρο της έρευνας είναι το εάν οι καταπακτές του σκάφους είχαν αφεθεί ανοιχτές από μέλη του πληρώματος προκαλώντας τη βύθισή του.

Μαζί με τον σεφ του Bayesian, που βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά το ναυάγιο, οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους πέντε.

 

Πηγή: ertnews

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση