ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστικά πλάνα από την εξουδετέρωση Σινουάρ

Συγκλονιστικά πλάνα από κάμερα στρατιώτη τη στιγμή της εξουδετέρωσης του Σινουάρ

24news team

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα νέο βίντεο από τη στιγμή που ο ισραηλινός στρατός εξουδετερώνει τον ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ. Τα πλάνα μεταδόθηκαν από το ισραηλινό Κανάλι 12 και έχουν καταγραφεί από κάμερα GoPro που ήταν ενσωματωμένη στον οπλισμό στρατιώτη που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Στο βίντεο καταγράφονται οι συγκρούσεις των στρατιωτών του Ισραήλ με τα μέλη της Χαμάς και τον Γιαχία Σινουάρ. Επίσης, διακρίνεται το τανκ που «έθαψε» τον ηγέτη της Χαμάς κάτω από τα συντρίμμια του κρησφύγετου.

Να σημειωθεί ότι ο Σινουάρ είχε τραυματιστεί από τα βλήματα που εκτόξευσε το τανκ, με το θανατηφόρο χτύπημα να το καταφέρνει ελεύθερος σκοπευτής.


Πώς ξεκίνησε η επιχείρηση

Τις τελευταίες εβδομάδες, στρατιώτες των IDF από τη Μεραρχία της Γάζας επιχείρησαν στη νότια περιοχή Ράφα, στη Λεωρίδα της Γάζας. Από αυτές τις επιχειρήσεις ο στρατός έφτασε στην εξάλειψη του αρχηγού της Χαμάς.

Την Τετάρτη μια ομάδα μάχης από την Ταξιαρχία Μπισλαμάχ, η οποία ενεργούσε στη συνοικία Τελ Σουλτάν, εντόπισε πολλά ύποπτα άτομα στην περιοχή, ανέφερε το IDF.

Αμέσως μετά, τα στρατεύματα άρχισαν να σαρώνουν την περιοχή και όταν εντόπισαν ύποπτες κινήσεις, άνοιξαν πυρ και πέταξαν χειροβομβίδες. Όπως αναφέρει η «Jerusalem Post», οι τρομοκράτες τράπηκαν σε φυγή, χωρίστηκαν και μπήκαν μέσα σε δύο διαφορετικά κτίρια. Αμέσως μετά επιχείρησαν τα τανκ, τα οποία έθαψαν τον ηγέτη της Χαμάς κάτω από τα συντρίμμια.

Πηγή: Protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση