ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτρεχε με 170 χλμ και σκότωσε την Κωνσταντίνα

Οργή στη Νέα Κίο

Σοκαρισμένοι είναι η οικογένεια,οι συγγενείς αλλά και οι κάτοικοι της Νέας Κίου από τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης τους Κωνσταντίνας, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Παρασκευής (11-10-2024).

Η Κωνσταντίνα ήταν μητέρα δύο παιδιών, 7 και 9 ετών αντίστοιχα ενώ ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής όπου είχε διατελέσει και πρόεδρος.

Το βίντεο από κάμερες ασφαλείας που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τη μοιραία σύγκρουση των οχημάτων και την Κωνσταντίνα να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο έχει προκαλέσει την οργή των δικών της ανθρώπων.

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου, καθώς και του Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού Νέας Κίου, όπου η ίδια υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της Κωνσταντίνας, με μια κοινή ανακοίνωσή τους εξέφραζαν τη βαθιά τους θλίψη αλλά και την αγωνία να αποδοθούν ευθύνες για τον άδικο χαμό της γυναίκας.

«Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων της Νέας Κίου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Νάντιας Κυριάκου, που έχασε τη ζωή της σε ένα σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή οδό Ν.Κίου-Ναυπλίου, την Παρασκευή 11/10 το μεσημέρι.

Οι λέξεις δεν αρκούν για να εκφράσουμε τη βαθιά θλίψη όλης της κοινότητας…
Άλλωστε τι μπορεί να απαλύνει τον πόνο των παιδιών της και των οικείων της;

Με αγωνία αναμένουμε να αποδοθούν οι ευθύνες που σίγουρα υπάρχουν και φτάσαμε στην σημερινή τραγωδία.

Σε έναν δρόμο που όλοι καθημερινά χρησιμοποιούμε…. λίγα μόλις μέτρα από τα σπίτια μας στην Ν.Κιο…

Ενεργή και δραστήρια μητέρα και στους Συλλόγους Γονέων, είχε διατελέσει και Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του Νηπιαγωγείου Ν.Κιου.»

Με 170χλμ έτρεχε ο οδηγός που σκότωσε την 37χρονη

Με 170 χιλιόμετρα την ώρα, όπως προέκυψε από σχετική ανάλυση, έτρεχε το ΙΧ που χτύπησε και σκότωσε έξω από βενζινάδικο στη Νέα Κίο την 37χρονη μητέρα δύο παιδιών και τραυμάτισε άλλους τρεις. Η δραματική αυτή στιγμή που το αυτοκίνητο τρέχει, στη συνέχεια συγκρούεται με το άλλο, στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα, και μετά όλα γίνονται σμπαράλια και βγαίνουν καπνοί, αποτυπώνεται σε βίντεο που κόβει την ανάσα.

Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα έκανε, σύμφωνα με κατοίκους της Νέας Κίου, κόντρες εκείνο το πρωινό, στην παραλιακή της περιοχής. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν δύο άτομα που τραυματίστηκαν, για τα οποία είχαν γίνει καταγγελίες στις Αρχές το προηγούμενο διάστημα, για συμμετοχή σε παράνομους αγώνες ταχύτητας.

Το ΙΧ καρφώθηκε στο αυτοκίνητο της γυναίκας

Το αυτοκίνητο καταγράφεται να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση, όταν ο οδηγός ξαφνικά πατάει φρένο, αλλά είναι αδύνατον να διατηρήσει τον έλεγχο. Το όχημα συνεχίζει και τελικά καρφώνεται στο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας.

Πίσω από την άτυχη γυναίκα ήταν ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να τραυματίζεται. Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους για το δυστύχημα και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε:

«Πηγαίναμε προς Ναύπλιο με τη συγχωρεμένη. Εγώ πίσω, αυτή μπροστά. Με 60χλμ πηγαίναμε, δεξιά στη λωρίδα μας, κανονικά. Εμείς πηγαίναμε για Ναύπλιο, αυτός ερχόταν από Ναύπλιο. Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, με 160, 170 κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με το πίσω αριστερό μέρος τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα».

Κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το όχημα της 37χρονης, αναφέροντας ότι «με το που έγινε το ατύχημα, πριν έρθουν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, κατέβηκα να δω αν ζούσε ή αν πέθανε η Νάντια μπροστά μου. Ανοίγω την πόρτα και δεν υπήρχε τίποτα. Το σώμα της είχε μπει λογικά κάτω από το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε το σώμα της στη θέση του οδηγού».

«Δεν θυμάμαι αν πάτησα φρένο. Πήγαινε με 170, 160 και έχασε τον έλεγχο. Του έφυγε το αυτοκίνητο. Δεν έκανε κόντρες, μόνος του ήταν», περιγράφει ο οδηγός.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση