ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αύξηση των διεθνών επαφών του ψευδοκράτους επιδιώκει ο Σερίμ

Συζητήσεις για το έργο των «γραφείων αντιπροσωπείας» ώστε να πάρουν οι Τουρκοκύπριοι «τη θέση που τους αξίζει στον κόσμο»

ΚΥΠΕ

Τα βήματα που μπορούν να γίνουν για την αύξηση των διεθνών επαφών του ψευδοκράτους και «για να πάρουν οι Τουρκοκύπριοι τη θέση που τους αξίζει στον κόσμο» συζήτησε με τον «υπεξ», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου ο νέος «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα, Γιασίν Εκρέμ Σερίμ, ο οποίος συνεχίζει τις συναντήσεις του με «αξιωματούχους» του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο κ. Σερίμ συναντήθηκε επίσης με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ και τον «πρόεδρο της βουλής», Ζορλού Τορέ. Για τη συνάντησή του με τον κ. Ερτουγρούλογλου ο νέος «πρέσβης» ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το έργο των «γραφείων αντιπροσωπείας» του ψευδοκράτους στο εξωτερικό.

«Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών της τδβκ με τη διεθνή κοινότητα, ιδιαίτερα με τον τουρκικό κόσμο», ανέφερε.

Στην συνάντησή του με τον κ. Ουστέλ, ο «πρωθυπουργός» υπενθύμισε ότι ο κ. Σερίμ έχει σπουδάσει για κάποιο χρονικό διάστημα σε «πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα και το ψευδοκράτος «θεωρείται πατρίδα του, όπως και η Τουρκία».

Ο κ. Ουστέλ στάθηκε στα πρωτόκολλα οικονομικής και χρηματοοικονομικής συνεργασίας με την Τουρκία «για να υλοποιήσουμε τα μεγάλα έργα που χρειάζεται ο λαός μας» και στον ρόλο - γέφυρα της τουρκικής «πρεσβείας», ώστε να ολοκληρώσουν τα έργα στον προγραμματισμένο χρόνο.

«Πιστεύω ειλικρινά ότι με τον πρέσβη μας θα ενισχύσουμε περαιτέρω τις γέφυρες καρδιάς που ήδη υπάρχουν εδώ και αιώνες και ότι θα αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και του σεβασμού», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση