ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτσι απαντά για την ποινική δίωξή του ο Μάριος Δημητριάδης

«Ψευδείς ισχυρισμούς και κακόβουλες κατηγορίες»

ΚΥΠΕ

Καταχωρίστηκε την Παρασκευή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος και ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκεται και ο πρώην Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης.

Ο πρώην Υπουργός, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφέρεται σε "προαποφασισμένη στοχοποίησή του" και σε "ψευδείς ισχυρισμούς και κακόβουλες κατηγορίες", ενώ κάνει λόγο και για "διαστρέβλωση της πραγματικότητας", αναφέροντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

"Στα τέσσερα χρόνια που υπηρέτησα το δημόσιο αξίωμα του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, εργάστηκα με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και ακεραιότητα, προσηλωμένος στα καθήκοντα της αποστολής μου, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τη διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος. Επί τρία ολόκληρα χρόνια έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά η προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μου ζωή, καθώς και όλες οι πολιτικές μου αποφάσεις. Ουδέν μεμπτό βρέθηκε", αναφέρει στην ανάρτησή του.

Συνεχίζει λέγοντας ότι, παρόλα αυτά, "η στοχοποίησή μου ήταν προαποφασισμένη και αυτό για να στραφεί η προσοχή μακριά από όσους έχουν την πραγματική ευθύνη για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα". Προσθέτει ότι "επιστρατεύτηκαν ψευδείς ισχυρισμοί και κακόβουλες κατηγορίες, για να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα και να οδηγηθώ στο δικαστήριο. Κάποιοι πίστεψαν ότι θα είμαι το θύμα των δικών τους ευθυνών, λαθών και παραλείψεων. Θα αποδειχθεί όμως πως δεν είναι έτσι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, γνωρίζοντας πως στο τέλος πάντοτε η αλήθεια και το δίκαιο επικρατούν".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση