ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι βλέπει την Ομόνοια ο Στεφάνου - Τι είπε για Ελεγκτή και προεδρικές εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δείχνει να είναι συγκροτημένη, έκανε ποιοτικές προσθήκες»

24news team

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, άφησε για λίγο τα πολιτικά του καθήκοντα, επιβιβάστηκε σε όχημα και έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη. Αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στο «φαινόμενο» Φειδίας, στον Γενικό Ελεγκτή αλλά και στην αγαπημένη του ομάδα, την Ομόνοια.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ και ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο, Γιώργο Χρυσάνθου αν το κόμμα πάει καλά, ο κ. Στεφάνου απάντησε: «Μακάρι να ήταν ούλλα καλά, δεν είναι όλα καλά, νομίζω πως κάνουμε καλή δουλειά».

Όσον αφορά τον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, αναφερόμενος στις τελευταίες ευρωπαϊκές εκλογές είπε: «Θεωρώ ότι το ζήτημα Φειδία είναι ένα φαινόμενο το οποίο εκφράζει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας που ζει μέσα στα προβλήματα, που πιέζεται να βγάλει τον μήνα, που δεν νιώθει να έχει προοπτική μπροστά του, θεωρώ ότι ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ή να εκδικηθεί και το σύστημα».

Για το θέμα του Γενικού Ελεγκτή και στο αίτημα για παύση του από τα καθήκοντα του ο κ. Στεφάνου είπε ότι αυτό το θέμα δεν έπρεπε να φθάσει στα δικαστήρια.

Σε ερώτηση αν τελικά απολυθεί, θα τον έχει στα υπόψιν για υποψήφιο πρόεδρο για τις εκλογές του 2028 ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ απάντησε χαμογελώντας πως είναι πολύ νωρίς ακόμα και ότι τον ξαναρωτήσαν πολλές φορές για το συγκεκριμένο θέμα.

Στα του ποδοσφαίρου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, γνωστός και για την αγάπη που τρέφει για την Ομόνοια, είπε μεταξύ άλλων: Δείχνει να είναι συγκροτημένη, έκανε ποιοτικές προσθήκες αλλά και παίκτες που πέρσι δεν έδειξαν τον πραγματικό τους πρόσωπο, φέτος δείχνουν άλλον εαυτό».

Ερωτηθείς για το ποιο είναι το χειρότερο, να κάνει η Ομόνοια δέκα χρόνια να πιάσει πρωτάθλημα ή αν θα κάνει γαμπρό που να είναι με το ΑΠΟΕΛ, ο κ. Στεφάνου είπε: «βάζεις μου δύσκολα τώρα, ο ένας γαμπρός που έκανα είναι με την Ομόνοια», προσθέτοντας πως «μακάρι να έχει ο καθένας ευτυχισμένο γάμο». Ο δημοσιογράφος του ΑΛΦΑ ρώτησε τον κ. Στεφάνου, αν είχε γαμπρό που θα ήταν με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα έβλεπε μαζί του ποδόσφαιρο, με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ να απαντά «βεβαίως».

 Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση