ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Γιατί έξω από το Προεδρικό η πορεία του ΑΚΕΛ;» - ΒΙΝΤΕΟ

Τι ανέφερε για την απουσία Χριστοδουλίδη ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος

24news team

«Κάποιες ενέργειες όπως συγκεντρώσεις έξω από το Προεδρικό θα πρέπει κάποιοι να τις αιτιολογήσουν» δηλώνει ο Διευθυντής του γραφείου τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση του τέως Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Μιλώντας στον ΑΛΦΑ και στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο διορισμός του νέου Γενικού Ελεγκτή θα γίνει βάσει του Συντάγματος και γενικότερα, είναι συνταγματικό δικαίωμα του Προέδρου».

«Είναι σεβαστή η απόφαση του δικαστηρίου, αλλά από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται όπως θέλει, είναι δημοκρατία που έχουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου να απολύσει τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

«Γιατί έξω από το Προεδρικό;»

Όσον αφορά την εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσει έξω από το Προεδρικό το ΑΚΕΛ την ερχόμενη Κυριακή είπε: «κάποιες ενέργειες όπως συγκεντρώσεις έξω από το Προεδρικό θα πρέπει κάποιοι να τις αιτιολογήσουν», προσθέτοντας «γιατί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο… δεν μπορώ να το αντιληφθώ».

Η απουσία του Προέδρου

Για την απουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, την ημέρα που ήταν ορισμένη η απόφαση για τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε «Ο Πρόεδρος έχει προσκληθεί εδώ και μήνες, πολύ πιο πριν ξεκινήσει καν η δίκη της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή στο Ανώτατο, να είναι ο κύριος ομιλητής στην τιμητική εκδήλωση για τον Γιάννο Κρανιδιώτη» καταλήγοντας σημείωσε ότι, «οι θεωρίες συνωμοσίας δεν ισχύουν και αυτά όλα μπορούν να αποδειχθούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση