ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καίτη Κληρίδου: «Έχει καιρό που φθείρεται το όνομα του Αναστασιάδη»

«Ίσως έπρεπε να κάνουμε κάποιες σκέψεις νωρίτερα για το πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί αυτός ο άνθρωπος»

24news team

Διογκώνεται η πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τη θυγατέρα του Γλαύκου Κληρίδη, Καίτη.

Σε δηλώσεις της η κα Κληρίδου είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξάλλου σε λίγες μέρες θα πάει σπίτι του. Εγώ θέλω να πω ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, ο ΔΗΣΥ θα είναι εδώ ενωμένος δυνατός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι εμείς που θυμόμαστε τι μας δίδαξε ο Γλαύκος Κληρίδης, πόσες φουρτούνες πέρασε και πως τις αντιμετώπισε, οι γνήσιοι Συναγερμικοί θα σταθούν δίπλα στον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος αποδείχτηκε ότι είναι ηγετική φυσιογνωμία. Θα ασκήσουμε το ρόλο μας ως υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Εν κατακλείδι είπε: «Νομίζω έχει καιρό που άρχισε να φθείρεται το όνομα του κου Αναστασιάδη, είναι μικρός ο τόπος μας όλοι ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις κάποτε όταν μας συμφέρει τις κρύβουμε, αλλά νομίζω ότι ο βίος και η πολιτεία του καθενός είναι ανοικτό βιβλίο στην Κύπρο. Ίσως έπρεπε να κάνουμε κάποιες σκέψεις νωρίτερα για το πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί αυτός ο άνθρωπος».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση