ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «Jho Low» έβγαλε στη φόρα όλες τις σελίδες του «Συκοφάντη»

Δείτε με ποια εισαγωγή επέλεξε ο Νίκος Αναστασιάδης να απαντήσει στον Μακάριο Δρουσιώτη

24news team

Ο πασίγνωστος «Jho Low ο προεδρικός βαφτιστικός parody», επιφύλασσε μια έκπληξη στους ακόλουθούς του στα social media καθώς τους ενημέρωσε ότι εξασφάλισε το περιεχόμενο του βιβλίου του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, «Ο Συκοφάντης».

Ο λογαριασμός παρωδία δημοσίευσε μάλιστα τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο, όπου με ένα κλικ, μπορεί οποιοσδήποτε να διαβάσει σε μορφή PDF το βιβλίο μέσω του οποίου ο Νίκος Αναστασιάδης απάντησε σε όλα όσα τον κατηγόρησε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

Ο «Jho Low ο προεδρικός βαφτιστικός parody», σχολίασε στην ανάρτησή του: «Έπεψε μου ο τατάς μου το βιβλίο του, τζαι έβαλα το δαμέ να το κάμετε download».

Επιστολή Μακάριου Δρουσιώτη

Ο Νίκος Αναστασιάδης επέλεξε την εξής εισαγωγή στο βιβλίο του: «Λυπούμαι που προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω και να χαρώ μαζί σας το τελικό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και για την πολιτική κάλυψη που μου δώσατε όσες φορές σας τη ζήτησα. Με εκτίμηση και σεβασμό Μακάριος Δρουσιώτης. Επιστολή 10/6/2014, Τεκμήριο 2».

Τα πρώτα «πυρά» Αναστασιάδη

Έγραψε ακολούθως: «Η γνωριμία μου με τον Συκοφάντη ανάγεται στη δεκαετία του 1980, όταν πρωτοεκλέχτηκα στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ως μάχιμος δημοσιογράφος διακρινόταν για την εμμονική αρνητικότητά του με όποιον θεωρούσε ότι ήταν εναντίον στις κατά καιρούς θέσεις ή απόψεις που υποστήριζε. Σε αυτό το πλαίσιο θα χαρακτήριζα εντελώς εχθρική τη συμπεριφορά του απέναντι στην παράταξη του ΔΗΣΥ αλλά και σ’ εμένα».

Δείτε ΕΔΩ τι γράφει στον «Συκοφάντη»:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση