ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

MED9 Παρασκήνιο: Το αγαπημένο ποτό της Ούρσουλα

Τελικά απόλαυσαν τζιν εν τονικ ή παλαιομένη κυπριακή κουμανδαρία;

24news team

Στο εντυπωσιακό μπαρ του Minthis Resort στην Τσάδα της Πάφου, με την υπέροχη θέα θα ήπιαν το απογευματινό τζιν εν τόνικ τους ο ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, όπως ανέφερε στο 24news πηγή που περιφέρεται στους χώρους της MED9. Η ίδια πηγή πάντως υποστήριξε πως η Ούρσουλα πολύ πιθανόν να προτίμησε παλαιωμένη κυπριακή κουμανδαρία η οποία είναι η αδυναμία της...

Τόσο τα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύζονται από χθες με φωτογραφίες από τις ανεπίσημες και βεβαίως τις επίσημες συναντήσεις του ΠτΔ με τους καλεσμένους του στην MED9 που πραγματοποιείται στο φημισμένο Minthis Resort στην Τσάδα της Πάφου.

Η αρχή έγινε χθες το βράδυ με τον περίπατο που είχαν ο Νίκος Χριστοδουλίδης και η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν ντυμένοι με αθλητική περιβολή στο λιμανάκι της Πάφου. Ο Πρόεδρος δε επέλεξε να εμφανιστεί φουλ αθλητικός με φόρμες γυμναστικής και παπούτσια Hoka. 

 

Μετά τη βόλτα Χριστοδουλίδης, Φον ντερ Λάιεν και οι συνοδείες τους απόλαυσαν το δείπνο τους στην ψαροταβέρνα Pelican στο λιμανάκι της Πάφου.

 

Η Πρόεδρος της Κομισιόν, όπως έγραψε σε άλλη είδηση το 24news, διανυκτέρευσε σε έπαυλη του Minthis Resort στην Τσάδα της Πάφου, όπου πραγματοποιήθηκε η 11η σύνοδος της MED9.

Όπως ανέφερε στο 24news πηγή που περιφέρεται στους χώρους της MED9, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, ο ΠτΔ και η πρόεδρος της Κομισιόν απόλαυσαν την θέα από το μπαρ του Minthis Resort με την εκπληκτική θέα. Όπως υποστήριξε οι δύο τους πιθανόν να απόλαυσαν τζιν εν τόνικ αν και δεν αποκλείεται η πρόεδρος της Κομισιόν να τίμησε την παλαιωμένη κυπριακή κουμανδαρία η οποία αποτελεί σταθερή της προτίμηση. Και αυτό γιατί βρέθηκε στον γενέθλιο χώρο της κουμανδαρίας, την Κύπρο και παρά την αγαπημένη συνήθεια της προέδρου να χαλαρώνει κάποια απογεύματα με ένα ποτήρι λευκό κρασί.
«Καθόλου παράξενο να έχει δοκιμάσει και την κυπριακή ζιβανία», πρόσθεση η πηγή μας εστιάζοντας στο ενδιαφέρον της Προέδρου να γνωρίζει τις τοπικές γεύσεις χωρών που επισκέπτεται.

Στο Minthis Resortμε διεξήχθησαν οι εργασίες της MED9 με τη συμμετοχή οκτώ Ευρωπαίων αρχηγών κρατών και ενός ΥΠΕΞ. Οι αρχηγοί κρατών είναι: ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Pedro Sánchez Pérez-Castejón, η Πρωθυπουργός της Ιταλίας Giorgia Meloni, ο Πρωθυπουργός της Κροατίας Andrej Plenković, ο Πρωθυπουργός της Μάλτας Robert Abela, ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας Robert Golob και ο Υπουργός Εξωτερικών της Πορτογαλίας Paulo Rangel. 

Σε μέρος των εργασιών της Σύνοδου των MED9 συμμετείχαν και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah II bin Al Hussein μαζί με τον Πρίγκιπα Διάδοχο Al Hussein bin Abdullah II, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ursula von der Leyen και ο Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων της Ισπανίας κ. Fernando Sampedro.

 

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση