![](assets/modules/wnp/articles/202502/579916/images/b_b_proedros_4.jpg)
Καθυση΄χαζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε σχέση με την ύποπτη ομάδα που φέρεται να έχει σχέση με τις ΗΠΑ και τον Αμερικανό Πρόεδρο.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ασφάλεια του κράτους σχετικά με την παράνομη οργάνωση των 80 ατόμων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στη Λεμεσό, μετά την τελετή παραλαβής δέκα νέων σκαφών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «έχουν γίνει συλλήψεις, υπάρχουν σε εξέλιξη εντάλματα για περισσότερες συλλήψεις που θα εκτελεστούν, προσθέτοντας ότι φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται κάποιους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολες στιγμές. Αλλά να αναμένουμε να ολοκληρωθούν οι έρευνες και η Αστυνομία θα τοποθετηθεί δημόσια, συμπλήρωσε.