ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαββίδης για απόφαση παύσης Ελεγκτή: Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια

«Είναι σημαντικό να στηρίξουμε τους θεσμούς και να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό προς το Ανώτατο Δικαστικό Δικαστήριο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια», ανέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης σχετικά με την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Σαββίδης είπε, «θέλω απλά να κάνω δύο εκκλήσεις. Η μία έκκληση να διαβαστεί η απόφαση του Δικαστηρίου πριν σχολιάζεται και η δεύτερη και πιο σημαντική είναι να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό που θα έπρεπε και πρέπει να δείξουμε σε ένα από τα Ανώτατα Δικαστικά Ιδρύματα της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Συνεχίζοντας ο Γενικός Εισαγγελέας τόνισε «εκδόθηκε μία δικαστική απόφαση και απλά θέλω να τονίσω ότι είναι σημαντικό να στηρίξουμε τους θεσμούς και να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό προς το Ανώτατο Δικαστικό Δικαστήριο. Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια.»

Ερωτηθείς αν είναι λάθος η ανάγνωση της απόφασης που κάνουν διάφοροι, ο κ. Σαββίδης απάντησε «έχω την εντύπωση ότι έγιναν σχόλια πριν καν εκδοθεί η απόφαση, πριν καν έχουν στα χέρια τους την υπόθεση. Και δεν είναι σωστό αυτό το πράγμα, είναι κρίμα για τα δικαστήρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση