ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στα Φυλακισμένα Μνήματα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Κατέθεσε στεφάνι μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΚΥΠΕ

Με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατέθεσε σήμερα το πρωί στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στεφάνι κατέθεσε, επίσης, και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη για να συμμετάσχει στους εορτασμούς για την επέτειο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας στις 8.30 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου τελέστηκε τρισάγιο στους τάφους των ηρώων και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι.

Ακολούθως, μετέβη, μαζί με την Πρόεδρο Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου κατέθεσαν στεφάνια στον ανδριάντα του πρώτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

Στη συνέχεια, προστίθεται, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος Σακελλαροπούλου μετέβησαν στο Πάρκο του Προεδρικού Μεγάρου, όπου στο Μνημείο Αντιστασιακών τελέστηκε τρισάγιο και κατέθεσαν στεφάνι εις μνήμη και τιμή των πεσόντων αντιστασιακών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση