ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι είπε ο Αβέρωφ για την ήττα του (vid)

«H αξιοπρέπεια φαίνεται με τον τρόπο που αποδέχεσαι την ήττα»

24news team

Εκλογικό συνέδριο ανακοίνωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, λέγοντας ότι επαναδιεκδικεί την Προεδρία του κόμματος.

Μιλώντας ενώπιον των 300 περίπου μελών του διευρυμένου Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, ο κ. Νεοφύτου τους ευχαρίστησε για τον «δύσκολο αλλά υπέροχο αγώνα που δώσαμε, για τα πιστεύω, τις αρχές και τις αξίες μας, για μια ενωμένη Κύπρο, για μια δυνατή οικονομία και για αξιοπρεπείς πολίτες».

Δείτε τι είπε:

«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου, να σας ευχαριστήσω για τον δύσκολο αλλά υπέροχο αγώνα που δώσαμε για τα πιστεύω, τις αρχές και τις αξίες μας.
Για μια ενωμένη Κύπρο, για μια δυνατή και ελεύθερη οικονομία, και για αξιοπρεπείς πολίτες. Όταν λέμε για αξιοπρέπεια, αξιοπρέπεια φαίνεται και στην πράξη με τον τρόπο που αποδέχεσαι ακόμα και την ήττα. Και εμείς παραμένουμε αξιοπρεπείς, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θελαμε. Με ξέρετε τόσα χρόνια, λειτουργώ θεσμικά με απόλυτο σεβασμό στις διατάξεις του καταστατικού αλλά και με απόλυτη ευθιξία. Συγκαλώ παγκύπρια εκλογική συνέλευση στις 11 Μαρτίου για εκλογή Προέδρου και δηλώνω στο σώμα και στα μέλη του ΔΗΣΥ ότι θα ξαναζητήσω από τον υπέροχο κόσμο, ανανέωση της εντολής.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση