ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το ΔΗΚΟ για την αύξηση των τιμών και τις ελλείψεις σε ζωοτροφές και σιτηρά

Η ανακοίνωση του Βουλευτή Χρίστου Ορφανίδη

24news team

Το Δημοκρατικό Κόμμα με ανακοίνωση του Βουλευτή Λάρνακας Χρίστου Ορφανίδη, καλεί την κυβέρνηση όπως λάβει άμεσα μέτρα για τη διασφάλιση των πρώτων υλών για ζωοτροφές και σιτηρά, λόγω των ελλείψεων στην αγορά και τη συνεχόμενη αύξηση των τιμών.

Η Ανακοίνωση του κ. Χρίστου Ορφανίδη

Το Δημοκρατικό Κόμμα καλεί την κυβέρνηση όπως λάβει άμεσα μέτρα για να διασφαλίσει την επάρκεια πρώτων υλών για ζωοτροφές και σιτηρών για ανθρώπινη χρήση, όπως ήταν οι πάγιες διαχρονικές θέσεις μας που εκφράσαμε επανειλημμένα στο παρελθόν και πολύ περισσότερο τώρα που ο κίνδυνος για ελλείψεις στην αγορά είναι πλέον ορατός.

Οι κτηνοτρόφοι μας ευρίσκονται σε απόγνωση από την απειλή για ελλείψεις σιτηρών αλλά και την συνεχιζόμενη αύξηση των τιμών.

Γι’ αυτό καλούμε την κυβέρνηση όπως άμεσα αφουγκραστεί τις ανησυχίες μας και προχωρήσει στην αγορά των απαραίτητων ποσοτήτων για διασφάλιση επάρκειας σιτηρών στην αγορά για τους επόμενους δύο τουλάχιστον μήνες.

Την καλούμε επίσης να προχωρήσει χωρίς χρονοτριβή, στην οικονομική στήριξη των γεωργών και κτηνοτρόφων για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται από την αλματώδη αύξηση στις τιμές των σιτηρών και όλων των άλλων πρώτων υλών της παραγωγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση