ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχηγός Θεμιστοκλέους- Υπαρχηγός Παπαχαραλάμπους στο κόμμα Χριστοδουλίδη

Κατέρχεται στις βουλευτικές το κόμμα του Προέδρου – Ο Παπακωνσταντίνου στο σκαμνί της Επ. Ελέγχου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΕΚ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

  • Θέλουν να κρυφτούν, αλλά η χαρά, δεν τους αφήνει. Κάπως έτσι και η υπό εξέλιξη προσπάθεια των ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΩΝ να συμπήξουν κόμμα, ή έστω διαφορετικά κίνημα, όπως είναι της μοδός στην πολιτική σκηνή να αποκαλούνται διάφορες προσπάθειες που εξελίσσονται πανταχόθεν και φέροντες όλους τους χρωματισμούς, δηλαδή σαν να λέμε στην αργκό, για τον Μανολιό και τα ρούχα του που αλλάζει και είναι επώνυμης φίρμας, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι πλέον υπό την υψηλή αιγίδα και προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας θα προχωρήσουν οσονούπω στην εξαγγελία του ΔΕΚ, ήτοι Δημοκρατικό Εθνικό Κίνημα , βάζοντας τον φερετζέ όπως προαναφέραμε, περί κινήματος, και αλλάζοντας το έσχατο, από το αντίστοιχο του πάλαι ποτέ ΓΙΓΑΝΤΑ της πολιτικής και της ψυχιατρικής ΤΑΚΗ ΕΥΔΟΚΑ, ο οποίος το αποκαλούσε κόμμα και τα έβαλε με τον Μακάριο, όταν όλοι ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ κάτω από τον τσουππέ του.

 Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΔΕΚ

  • Λοιπόν, οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα επιλύθηκε και το καυτό θέμα της αρχηγίας για το οποίο μέχρι πρότινος υπήρχε διαμάχη και σύγκρουση, αφού οι πλείστοι που περιφέρονται στην πολιτική σκηνή θεωρούν τους εαυτούς τους κατάλληλους για να ηγηθούν κόμματος. Εξάλλου είναι μόνιμη η επωδός των Ευρωτοππουζοκυπραίων, «αν ήμουν Πρόεδρος του κράτους θα έκανα το τάδε», « αν ήμουν προπονητής θα έβαζα το δείνα» και πάει λέγοντας η φιλοσοφία και η από καθέδρας ανάλυση… Έτσι και στην προκειμένη μέχρι πρότινος υπήρχε εσωτερική αντιπαλότητα για τον Αρχηγό που θα ηγηθεί του ΔΕΚ. Φαίνεται, με άνωθεν παρεμβάσεις (ουχ πόσο ψηλά θα ζαλιστούν) κατέληξαν ότι επικεφαλής θα είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ο οποίος και θα εκμεταλλευτεί την παρουσία του στο Κοινοβούλιο για να κάνει γνωστότερο το ΔΕΚ.
  • Ο κατά συνθήκη και διαφημιζόμενος σε όλη την επικράτεια, αφού οι πράκτορες της ΞΥΠ τον συνάντησαν να προσεγγίζει και να διαπραγματεύεται με δυσαρεστημένους και άλλους γαλάζιους Συναγερμικούς, σε όλες τις ταβέρνες- καφετέριες του νησιού, τέως Δήμαρχος Στροβόλου ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, αποδέχτηκε να παραχωρήσει τη θέση στο Θεμιστοκλέους και να γίνει ο Υπαρχηγός του κόμματος. Ευτυχής συγκυρία, αφού αυτή την περίοδο είναι και χαρούμενος, γιατί η ομάδα του ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης κερδίζει συνεχώς, οπόταν βρίσκεται σε πνευματική ανάταση. Μην πάθει όμως όπως την άλλη του ποδοσφαιρική αγάπη, την ΕΒΕΡΤΟΝ που βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΠΟ ΔΕΚανίκες

  • Έτσι λοιπόν με τις λίστες των Συναγερμικών και με την πλήρη στήριξη του Προεδρικού και των υπηρεσιών του, οι Θεμιστοκλέους- Παπαχαραλάμπους και λοιποί προχωρούν προς το Χριστοδουλιδικό κίνημα, το οποίο αποτελεί μέρος του ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ για επανεκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Διακριτική μεν, ουσιαστική δε η συμβολή του, αφού με την επίκληση στήριξης του ΚΡΙΣ ΝΙΚ θα συμπαραταχθούν στο ΔΕΚ, αρκετοί που επωφελήθηκαν από την παρουσία του στην Προεδρία του κράτους, ήτοι η επονομαζόμενη Χριστοδουλιδική κάστα, που είναι πλέον κυρίαρχη... σε διορισμούς, προαγωγές, προσλήψεις και όλα τα συναφή ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ- ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ

  • Προφανώς και θα έχουν σχετική βοήθεια οι ΔΕΚανίκες (προσωνύμιο από το δεκανίκι) από επιχειρηματίες που πιστεύουν στο ΟΡΑΜΑ (χμ, χμ έτσι το λέμε τώρα;) του Προέδρου της Δημοκρατίας, οπόταν λύθηκε και το οικονομικό, αφού χωρίς χρήμα δεν μπορείς ούτε χριστιανική οργάνωση να συμπήξεις… Οπόταν, ολοταχώς στο στόχο τους, ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ και οι ακόλουθοι - κολαούζοι του και θα δοκιμαστούν στις βουλευτικές εκλογές του 2026. Α, και όσοι εκ ΔΗΚΟικών- ΔΗΠΑτζήδων- ΕΔΕΚιτών διαμαρτύρονται, αφού επωμίζονται το βάρος- ΑΧΘΟΣ της Συγκυβέρνησης και επωφελούνται άλλοι, να τους πληροφορήσουμε ότι οσονούπω θα διαψεύσει ο ΚΡΙΣ ΝΙΚ ότι είναι πίσω από κόμμα. Αν δεν είναι ευχαριστημένοι μόνο με λεκτική διαβεβαίωση, τότε κατά την λαϊκή θυμοσοφία παραφρασμένη στην πολιτική «ας κοιμηθούν (πολιτευτούν) χώρκα».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΡΙΣ ΝΙΚ

  • Σε μια άλλη παράμετρο της δραστηριότητας του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, συνεχίζεται κανονικά η ΑΠΑΞΙΩΣΗ - ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ των υφιστάμενων κομμάτων και η απευθείας επαφή με οργανωμένα κοινωνικά σύνολα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για το ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟ κράτος. Χαρακτηριστικό το σκηνικό που παρατηρείται ύστερα από κάθε Υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο οι Υπουργοί αναγιγνώσκουν (ορισμένες φορές διαβάζουν τα κείμενα πρώτη φορά και καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αυτοί οι συγγραφείς, αλλά το Προεδρικό κονκλάβιο) ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που έλαβε η Κυβέρνηση. Όπως την περασμένη βδομάδα που στήθηκαν γραμμή οι Υπουργοί μετά την συνεδρία του υπουργικού συμβουλίου και είπε ο καθένας το ποίημα του. Ωστόσο, οι ποιητές διαφάνηκε ότι δεν έχουν ευαισθησίες, όπως οι πραγματικοί (ποιητές), απλώς ήταν οι ταχυδρόμοι του Χριστοδουλίδη. Ε, δεν θα έρθει ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΗΚ να σου φέρει τον λογαριασμό στο σπίτι, αλλά ο ταχυδρόμος.
  • Κατά τους πράκτορες – ειδικό κλιμάκιο της ΞΥΠ κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό, πλησίον των εγκαταστάσεων των συναδέλφων της ΚΥΠ (τους παρακολουθούμε να είναι σίγουροι) - η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Χριστοδουλίδη, θα συνεχιστεί μέσω των υπουργών και το επόμενο διάστημα και ότι ήθελε προκύψει στα οικονομικά του κράτους… Όσον αφορά την παρουσία του Προέδρου σε κοινωνικά γεγονότα, θα γίνεται αδιαλείπτως από το φεστιβάλ στην Κλήρου έως και όλα τα μνημόσυνα που προσκαλείται… Αυτό είναι το ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ της στρατηγικής του για επανεκλογή το 2028 και προσδοκεί πάλι στην κοινωνία να τον εμπιστευτεί. Πως είπαμε το ρήμα; ΠΡΟΣΔΟΚΕΙ. Δεν σας θυμίζει την έσχατη αράδα στο ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ, ήτοι «προσδοκώ Ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος». Αμήν φωνάζουν Θεμιστοκλέους – Παπαχαραλάμπους και άλλοι Χριστοδουλιδικοί.

Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠ. ΕΛΕΓΧΟΥ

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ου τέτοια δίκη δεν μπορείς να την χάσεις Φορτισμένοι ακόμη από την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, οι κολλητοί φίλοι και μελλοντικοί συνεργάτες του, στρατηλάτης ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ και ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, θα αντιμετωπίσουν στην πρώτη του παρουσία στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής τον νέο Γενικό Ελεγκτή ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ξέρετε τι θυμίζει; Κάποιο ιερέα που υποχρεωτικά θα παντρέψει τον πρώην γαμπρό του (χώρισε βιαίως με την θυγατέρα) με άλλο κορίτσι. Όσο κι αν είναι ευγενής και άνθρωπος του Θεού, που πρέπει να επιτελέσει το καθήκον του είναι και πατέρας… Άσε που απαιτείται να είναι παρούσα και η αδελφή της χωρισμένης, ήτοι η... θυγατέρα του ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΟΥΛΙΑ, ηγουμένη ΡΕΝΑ. Ε, μα τα χάπια μου τα Ελεγκτικά.
  • Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ που θα υποστεί ο Αντρίκκος μας ο Στροβολιώτης, οπαδός του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ, θα είναι εξαντλητική την ερχόμενη Πέμπτη, γιατί οι ΟΔΥΣΣΕΙΣ της Επιτροπής Ελέγχου, θεωρούν ότι μετά τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ το χάος και δεν μπορεί να αναπληρωθεί με οποιονδήποτε άλλο, αφού έβαλε τον πήχη ψηλά. Μειλίχιος, ήρεμος και γνώστης πλέον των πεπραγμένων του Κοινοβουλίου, καθότι υπέστη ανακρίσεις λόγω παρουσίας του στον ΟΑΥ, ο Γ. Ελεγκτής, θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τους βουλευτές και να καταδείξει ότι θα συνεχίσει να τραγουδάει το άσμα που άδει περιπαθώς ο φέρων το ίδιο επίθετο, ΒΑΣΙΛΗΣ και αναφέρει στους στίχους « χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία/ εγώ κρατάω την ουσία και ονειρεύομαι/ εγώ δεν θέλω να με κάνετε σατράπη / ούτε συνένοχο σε κόλπα ομαδικά». Αμάν διασωλήνωση τάχιστα…

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΝΝΙΤΑ- ΣΤΕΦΣΤΕΦ - ΠΡΙΣΚΙΨ - ΤΣΩΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΛΕΣΣΑΣ

  • ΥΓ: Κουνάμε το μαντήλι και δακρύζουμε, γιατί θα μας ΛΕΙΨΟΥΝ για μια βδομάδα οι ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ που θα ταξιδέψουν στην Κίνα. Ουφ βάσανα η πολιτική. Μια βδομάδα να σε ξεναγούν δωρεάν, να τρως να πίνεις σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Κίνα δεν θα στοίχιζε σε κάποιο πολίτη δυόμιση χιλιαδούλες Ευρώ; Ε, καλά δεν είμαστε όλοι προνομιούχοι. Λοιπόν, οι ηγέτες μας πέραν από διαμοιρασμό εξουσίας (ε, ο Πρίγκιψ δεν θα λείψει επί μια βδομάδα από την Γιώτα του, χωρίς να εξασφαλίσει κάτι, όπως Προεδρία Βουλής), θα θυμηθούν μετά την κατανάλωση κινέζικων εδεσμάτων και να υπενθυμίσουν στους Κινέζους ότι κατακρατάνε τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ, το πλοίο που πληρώσαμε ακριβά για μεταφορά φυσικού αερίου, αλλά μπλοκαρίστηκε λόγω κι άλλων απαιτήσεων τους; Τι λέτε τώρα; Εκτός από ευγενείς θα επηρεαστούν από την περιρρέουσα και θα κάνουν τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
  • ΥΓ: Κάτι λένε οι πράκτορες της ΞΥΠ περί επιστροφής ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΚΟΥ στη θέση του Γ.Δ του ΡΙΚ. Α, να περιμένουμε το πόρισμα της ΕΜΑΝΟΥΕΛΛΑΣ. Τι θα ακολουθήσει; Οι ελεύθεροι σκοπευτές πήραν θέσεις και θα χτυπούν στους στόχους. Πως θα συνυπάρξουν το Δ.Σ και ο Πρόεδρος ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ με τον Γ. Δ ΤΣΩΚΟ όταν αυτοί τον έβγαλαν σε διαθεσιμότητα είναι άλλο ένα ΡΙΚικό κατασκεύασμα…
  • ΥΓ: Αποχαιρετούμε τον ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ συνθέτη ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ, που με τις μουσικές του επένδυσε αριστουργήματα που μας συνόδεψαν σε πίκρες, χωρισμούς, χαρές , έρωτες και όλων των ειδών συναισθήματα και εξάρσεις. Εμείς αφιερώνουμε δυο άσματα από τα χιλιάδες που έγραψε μουσική και σας λέμε σιγοτραγουδήστε για να βρει γαλήνη η ψυχή και να ονειρευτείτε. «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» με την αξεπέραστη ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ και το «όλα δικά σου μάτια μου» του κορυφαίου ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ. Και μετά μου λέτε να προσαρμοστούμε και να ακούμε Φουρέιρα, Σάττι και Αργυρό…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση