ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΔΗΚΟ προς Χριστοδουλίδη: Είτε συντονιζόμαστε ή χωρίζουμε και φεύγουμε

Ποιος ο νέος Υποδιοικητής της ΚΥΠ- Ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε αυστηρό τόνο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ

  • Η ΠΙΕΣΗ των στελεχών αλλά και η προσωπική δυσαρέσκεια για την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος και στους πρόσφατους διορισμούς της ηγεσίας της Αστυνομίας κατέδειξε ότι θεωρεί ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ και το τελευταίο τροχό της άμαξας, τους εταίρους του στην Κυβέρνηση, εξόργισε μέχρι και τον μειλίχιο κατά τ’ άλλα ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος απηύθυνε ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, στην οποία περιέχονται διαπιστώσεις και προειδοποιήσεις.
  • Αφενός μεν οι διαπιστώσεις έγκειται στην κατά συρροή πρακτική του Προέδρου Χριστοδουλίδη να μην ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ – διαβουλεύεται και να ακούει τις απόψεις και σκέψεις των ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ, παρά μόνο να ζητά εκ μέρους τους να στηρίζουν το έργο του. Προφανώς ο Πρίγκιψ Νικόλαος έχει ν΄ αντιμετωπίσει και τις εσωκομματικές μουρμούρες, αφού στον καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχθηκε την 30η Σεπτεμβρίου περί των διορισμών της νέας ηγεσίας της Αστυνομίας, απαντούσε ότι δεν γνώριζε καν ότι προέβη σε τέτοιου είδους πράξεις ο ΚΡΙΣ ΝΙΚ.

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

  • Ακόμη σε ΜΕΙΖΟΝΑ – ΚΑΙΡΙΑ θέματα δεν ενημερώνει το ΔΗΚΟ, ενώ και Υπουργοί της Κυβέρνησης ΑΓΝΟΟΥΝ επιδεικτικά τους βουλευτές του κόμματος, προφανώς έχοντας την στήριξη του αρχηγού του κράτους. Οι παροικούντες στην πολιτική- πόσω μάλλον οι Υπουργοί- γνωρίζουν ότι η παραγνώριση των βουλευτών των συγκυβερνώντων, μπορεί και να τους στοιχίσει τον θώκο. Οπόταν, τα πάντα ΓΙΝΟΝΤΑΙ με εντολή του συγκεντρωτικού Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος θέλει να έχει άποψη και για το τελευταίο έργο- ρουσφέτι που γίνεται από τους υπαλλήλους του (α, μην σοκάρεστε με τον ορισμό και αυτός αποδίδεται στους υφιστάμενους του ΚΡΙΣ- ΝΙΚ)…

 ΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ

  • Για το επίπεδο ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ Κυβέρνησης- ΔΗΚΟ, μίλησε πρόσφατα σε συνεντεύξεις του ο Πρίγκιψ Νικόλαος, ιεραρχώντας την εν λόγω πρακτική του πρώτου πολίτη του τόπου, ως την σοβαρότερη παρασπονδία, στις σχέσεις των δυο εταίρων. Επίσης, με διακριτικό, αλλά σαφέστερο τρόπο, το διατύπωσε στην συνέντευξη της στον Κυριακάτικο Φιλελεύθερο η Αναπληρωτής Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ (αρχηγική εμφάνιση μέσω του λόγου της, έκανε εν προκειμένω, χμ, χμ!!!), η οποία το ιεράρχησε ως ένα εκ των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συνεργασία του ΔΗΚΟ με την Κυβέρνηση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «χρειάζεται υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και συνεννόησης και υπάρχουν πολλά περιθώρια συντονισμού» .

ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΩΝ- ΠΑΥΣΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΠΛΕΞΕ ΤΟ ΔΗΚΟ

  • Ακόμη η ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ που στήθηκε από το Προεδρικό, μέσω της δημιουργίας κόμματος υπό την υψηλή εποπτεία του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αλλά και η προσπάθεια σε όλους τους τομείς να στηθεί το ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟ κράτος, προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό στο ΔΗΚΟ. Το οποίο ιδιαίτερα μετά την ΠΑΥΣΗ του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, περνάει περίοδο ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ σε σχέση με τις προθέσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Ε, μα εκτός των άλλων ο τέως Γενικός Ελεγκτής είναι γνήσιο τέκνο του ΔΗΚΟ, και τώρα που είναι ελεύθερος και ωραίος, παρουσιάζεται δε έτοιμος προς εκδίκηση, μπας και μπει στα χωράφια τους και αρπάξει ΔΗΚΟικά αρνιά ελεύθερης βοσκής.
  • Έτσι και ο Πρίγκιπας που πήρε και την έγκριση της βασιλομήτορος ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και της Πριγκίπισσας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, του βασιλείου ντε λα Στρακκέ, ακολούθησε τις παρακαταθήκες των Προέδρων του ΔΗΚΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ- ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ που είχαν έφεση έως και μανία, με τα γραπτά κείμενα. Εξάλλου η αρχαιολογική σκαπάνη της ΞΥΠ, ανέσυρε την επιγραφή που καταγράφηκε στην ιστορία από την εποχή της παντοκρατορίας του ΔΗΚΟ, όταν ο αείμνηστος ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ σε συζητήσεις περί σύμπηξης συμμαχιών για τις Προεδρικές και σε σχετικές ερωτήσεις ποια μορφή έχει η συμφωνία, αναφώνησε το επικό. «Ε, μα βεβαίως γραπτώς γίνεται προφορικώς σιόρ;». Τα χάπια μου τα ΔΗΚΟικά που σίγουρα χρειάζεσαι ρουσφέτι για να εξασφαλίσεις.

ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΗΚΟ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΓΙΑ ΠτΒ

  • Οπόταν, η προειδοποιητική επιστολή – ευγενική αναλόγως του σχήματος του ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- παραπέμπει σε προετοιμασία για το διαζύγιο και θυμίζει καβγαδάκια έριδες και ανταλλαγές χαρακτηρισμών προ της διάλυσης ενός συμβολαίου ζωής, όπως είναι ο γάμος. Αρκετοί εκ των ΔΗΚΟικών και ιδιαίτερα ο πράκτορας της ΞΥΠ, ο οποίος στην καθομιλουμένη φέρει προσωνύμιο αντίστοιχο με εκείνου που επιχειρεί να κάνει έρωτα με τους ανέμους, επιμένει ότι η αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την Κυβέρνηση είναι ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, αφού ο Πρίγκιπας θέλει να συμπήξει και συμμαχίες για να καταλάβει την Προεδρία της Βουλής, που είναι ο ΠΟΘΟΣ- ΣΤΟΧΟΣ που τέθηκε από την βασιλική οικογένεια, για τον μικρό τους (ο Νικόλας είναι ο βενιαμίν) . Ε, για να συμμαχήσεις με ΑΚΕΛ ή ΔΗΣΥ αναλόγως προσφοράς και ζήτησης (κάτι σαν το παζάρι είναι η πολιτική) δεν μπορείς να στηρίζεις ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ…
  • Πάντως απάντηση στην επιστολή του ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν θα πάρει το προσεχές διάστημα αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει άλλες ασχολίες και δεν θα ασχοληθεί με ΚΑΜΩΜΑΤΑ του ΔΗΚΟ, όπως τα αποκαλούν το αυλαρχείο και το Προεδρικό κονκλάβιο…

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΟΙΖΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΞΥΠ

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΓΑΤΑΚΙΑ , πιστέψατε ότι η Ξιούρειος Υπηρεσία Πληροφοριών (ΞΥΠ), δεν θα πληροφορηθεί τον διορισμό νέου Υποδιοικητή στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ) και θα περιπέσει σε παγίδα να κάνει κριτική για την καθυστέρηση στους διορισμούς στην Αστυνομία, ώστε να μας εκθέσετε … Α χαχα (ακολουθεί το τσακριστό γέλιο του Διοικητή και των Υποδιοικητών στην χθεσινή επί του προκειμένου σύσκεψη). Λοιπόν την περασμένη Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε το διορισμό του Υποστράτηγου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΟΙΖΟΥ, ως του νέου Υποδιοικητή της ΚΥΠ, προς αντικατάσταση του προσφάτως διορισθέντα Υπαρχηγού της Αστυνομίας ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
  • Ίνα επιβεβαιωθεί δια του Πανίκου το ρηθέν «όποιος λειτουρκεί θκιο εκκλησιές…» αφού πλέον ο παγκόσμιος ρέκορντμαν, περί ταυτόχρονης παραμονής σε αστυνομικά πόστα, θα κατέχει μόνο δυο αξιώματα, ήτοι του Υπαρχηγού Αστυνομίας και του Διοικητή της Προεδρικής φρουράς. Ο ΚΡΙΣ – ΝΙΚ του πήρε την λειτουργία της μιας εκκλησίας και διόρισε τον Υποστράτηγο Λοίζου, ως τον νέο Υποδιοικητή των υπηρεσιών ασφαλείας, ο οποίος και παρουσιάστηκε στους ΚΥΠαζτήδες την περασμένη Δευτέρα. Ο Λοίζου ήταν ένας εκ των δυο υποψηφίων για διορισμό στην θέση του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, αλλά προτιμήθηκε και με εισήγηση του Αρχηγού ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΣΤΣΙΚΩΣΤΑ, ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΑΧΟΥΛΙΔΗΣ.
  • Ο γεννηθείς το 1967 Υποστράτηγος Πυροβολικού, έλκει την καταγωγή του από την κατεχόμενη Μόρφου και μέχρι πρότινος ήταν Βοηθός επιτελάρχης της Ε.Φ. Τώρα πλέον θα πρέπει να ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ από τις τάξεις της ΕΦ, αφού βάσει της νομοθεσίας που συνέπηξε ο πρώην διοικητής της ΚΥΠ , Στρατηγός ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ και ψηφίστηκε από το Κοινοβούλιο, ο Διοικητής και οι Υποδιοικητές της ΚΥΠ, θα πρέπει να είναι πολίτες και να υπογράψουν πενταετή σύμβαση. Σημειώνεται ότι ο άλλος Υποδιοικητής της ΚΥΠ, ο οποίος και αυτός λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο θκιο εκκλησιές, ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, αναμένει τις προαγωγές στην Αστυνομία για να επανέλθει στη θέση του ΒΟΗΘΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Προφανώς και η νομοθεσία δεν τηρείται, αφού άπαντες πρέπει να είναι πολίτες… Επίσης να επισημάνουμε ότι παρά τους θυμούς και τις φωνές για σχετικό δημοσίευμα, ο Διοικητής της ΚΥΠ ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον αντικαταστήσει για προσωπικούς λόγους, αλλά μ’ όλα αυτά μένει μέχρι το 2025 και βάλε… Που να ψάχνει έμπιστους ο Κρις- Νικ. Τα χάπια μου τα ΚΥΠατζίδικα.

ΔΕΝ ΣΕ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΥΠΟΨΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΤΟ ΥΦ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ;- ΜΑΓΚΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΟΥΜΑΣ

  • ΥΓ: Αχ Πρόεδρε μου και ακούσαμε τις φωνές σου, καθώς γεμίζαμε το ρεζερβουάρ στο παρακείμενο με το Προεδρικό βενζινάδικο. Μην πάθεις και φαρυγγίτιδα. Μα προς τι η οργή, αφού η ευθύνη σε βαραίνει λόγω των επιλογών σου… Τσιριλούσε όπως λένε στην Γεροσκήπου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατί δεν ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ η υπόσχεση του να αγοραστεί αμαξίδιο στον αιχμάλωτο πολέμου και ο άνθρωπος έχασε την ζωή του. Μα φανταστείτε Πρόεδρε. Δεν σας ακούνε ούτε εσάς στις εντολές σας στο Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας και θ’ ακούσουν τους βασανισμένους πολίτες; Δεν θα αναφωνήσουμε με την ρήση του συρμού «καλά να πάθεις λόγω διορισμών τύπου ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ», αφού απολύτως τίποτε δεν θα υποστείς. Ο άνθρωπος όμως που έδωσε για την πατρίδα την αρτιμέλεια του και για να έχετε όλοι εσείς αξιώματα, να παίρνετε ΧΡΗΜΑ αφειδώλευτο και να ΚΟΜΠΑΖΕΤΕ, δεν υπάρχει πλέον στη ζωή. Έφυγε με το ΠΑΡΑΠΟΝΟ…
  • ΥΓ: Ό,τι ήθελαν οι συντεχνίες των εργαζομένων στα δημόσια νοσηλευτήρια τους δώσαμε κόμπαζε ο ΧΑΡΙΛΗΣ του ΟΚΥΠΥ. Καλά από την τσέπη σας τα δώσατε; Πώς θα γίνει η αυτονόμηση με ψηλούς προυπολογισμούς όταν τα έσοδα των νοσοκομείων μειώνονται; Α, ξέχασα ότι επιζητείται ιδιωτικοποίηση… Α, και προς ανταπόδοση της καλής θέλησης σας κατηγόρησε η ΠΑΣΥΚΙ και Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΜΑΣ ότι τους κόψατε τις υπερωρίες στη νεφρολογική του νοσοκομείου Αμμοχώστου. Για να σας ευχαριστήσει δυσφήμισε τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Θα το κάνει το μαγκάκι ο Κούμας και η ΠΑΣΥΚΙ του όταν τα νοσοκομεία τα πάρουν τα γεράκια των ιδιωτών;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση