ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μορφάκης Σ. διάδοχος του Σιζόπουλου - ΟΧΙ στο ΑΚΕΛ από Θεολόγου

Προετοιμάζει την αποχώρηση του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΚ Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΧΑΤΙΡΙ ΜΟΡΦΑΚΗ

• To δακτυλίδι του αρχηγού της ΕΔΕΚ θέλει να διαβιβάσει στον Γενικό Διευθυντή του κόμματος ΜΟΡΦΑΚΗ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος παρά τις όποιες αντιδράσεις προκαλούνται στους σοσιαλιστές. Κάτι από αλλαγές σε λογιστικά γραφεία και εταιρείες προσομοιάζει με την παραχώρηση εξουσίας σε τεχνοκράτες από πολιτικούς, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ο συνήθως προνοητικός Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, αναγνωρίζει ότι με την αποχώρηση του θα επέλθει ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, αλλά η απόφαση του είναι ειλημμένη ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει βουλευτική έδρα και θα παραδώσει τα ηνία του κόμματος μετά τις εκλογές του 2026. Αν και αρκετοί εκ των ΕΔΕΚιτών ή λοιπών αποστασιοποιηθέντων και λοιπών διαγραφέντων και διαφωνούντων, πρώην στελεχών των σοσιαλιστών (ποιος φωνάζει από το βάθος ότι όλα αυτά είναι Σιζοπούλεια φληναφήματα, μάλλον προσομοιάζει με τις κραυγές ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΡΟΥΛΛΗΣ κ. ά) εντούτοις ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ παρουσιάζεται έτοιμος να παραδώσει την σκυτάλη.

• ΠΟΙΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

• Ήδη κατέληξε και στον διάδοχο του, ο οποίος σύμφωνα με τον πυγμάχο πράκτορα της ΞΥΠ, συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο 3-4 ονομάτων που είχε στο μυαλό του, ως οι καταλληλότεροι. Παρά ταύτα ωστόσο και για να μην υπάρξουν περαιτέρω συγκρούσεις και αμφισβητήσεις, διαφαίνεται ότι κατέληξε στον εξ απορρήτων του και στενότερο συνεργάτη του τα τελευταία χρόνια και Γ.Δ του κόμματος Μορφάκη Σολωμονίδη. Στην λίστα Σιζό υπήρχαν και άλλοι δελφίνοι που προαλείφονταν για την Προεδρία της ΕΔΕΚ,, όπως ο βουλευτής Λάρνακας ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, το μέλος του Π.Γ ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΝΝΙΔΗΣ, όπως και η Υπουργός Γεωργίας και τέως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έκαναν ένα βήμα πίσω με τους Αποστόλου-Χαννίδη να προτιμούν να αφοσιωθούν στην διεκδίκηση βουλευτικής έδρας και να μην αντιμετωπίσουν τον Μορφάκη που κινεί τα εσωκομματικά νήματα…

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΕΚ

• Ωστόσο, φαίνεται ότι η Υπ. Γεωργίας ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΕ από το στρατόπεδο Σιζό και εγκολπώθηκε στους Χριστοδουλιδικούς ή καλύτερα στους ΦΙΛΙΠΠΙακούς, καθότι θέλει να αφήσει στο παρελθόν την όποια εμπλοκή της με το κόμμα των σοσιαλιστών. Την ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ της διατράνωσε και μέσω πρόσφατης ομιλίας ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, όπου και περιέγραψε ως ιδανική λύση για το Κυπριακό την ομοσπονδία, όταν προ λίγων μηνών ως εκπρόσωπος τύπου της ΕΔΕΚ, θεωρούσε τέτοιου είδους προοπτική, ήτοι λύση ομοσπονδίας, ως ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ και μάλιστα στις ανακοινώσεις που εξέδιδε το κόμμα ήταν καυστική αντι-ομοσπονδιακή. Ωστόσο, τα αξιώματα και ο μαγικός κόσμος της Φιλίππας στο Προεδρικό ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ το κορίτσι. Οπόταν μάλλον το Μαράκι προτιμά τα οικολογικά και πράσινα κατασκευάσματα στο Προεδρικό, παρά την γροθιά (έμβλημα κόμματος) πυγμαχίες και λοιπά χωρκατιλίκια, των σοσιαλιστών…

ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΗΤΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΕΥΡΕΘΟΥΝ- ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

• Όσον αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών και την ΗΤΤΑ του κόμματος με την απώλεια τη έδρας στην Ευρωβουλή, ε, καλά αυτά ξεχάστηκαν και όλοι προσκύνησαν στον Σιζόπουλο, ο οποίος συνεχίζει αδιαλείπτως το έργο του, χωρίς παρενοχλήσεις και κριτική. Α, μέχρι τις βουλευτικές εκλογές θα κινείται το κόμμα στα ίδια επίπεδα με απόλυτο αυτοκράτορα τον Σιζόπουλο, ο οποίος φυσικά θα δώσει το δακτυλίδι αλλά θα ΕΛΕΓΧΕΙ το κόμμα δια τηλεχειριστηρίου ή υπό αντιπροσώπων. Εξάλλου, υπάρχει και το τρικ με τον ορισμό του ως ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ και πάλι μπορεί να ελέγχει εκ του μακρόθεν (πάλι κάποιοι τσριλούν ότι επίτιμος είναι μόνο ο Βάσσος Λυσσαρίδης. Ε, καλά πάλι ιατρός θα είναι…).

• Όσον αφορά τους ΕΔΕΚίτες που μεμψιμοιρούν ας ακούσουν και τις ΜΠΟΤΟΞΟΥΔΕΣ του Κυπριστάν, που με το άκουσμα ότι ο αγαπημένος τους θα αποσυρθεί από την πολιτική αποφάσισαν να απέχουν από τα ενέσιμα υλικά και λοιπά μπότοξ εις ένδειξη συμπαράστασης.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ JHOLOW

• Ψάξαμε επισταμένως το ζήτημα , διαμορφώσαμε εικόνα και ξέρουμε πως λειτουργεί ο λογαριασμός παρωδία στην πλατφόρμα Χ, υπό την επωνυμία JHOLOW, ο προεδρικός βαφτιστικός. Κυρίως δε, πως προέκυψε η δημιουργία του λογαριασμού, αφού σαν μυστικές υπηρεσίες ΞΥΠ συναντηθήκαμε με ένα εκ των εμπνευστών και στελεχών που τον τροφοδοτούν με στοιχεία. Ας αρχίσουμε από την περίοδο σύστασης του λογαριασμού αλλά και το έναυσμα για λειτουργία ενός τέτοιου είδους εγχειρήματος που θα επιχειρούσε να ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ τα κακώς κείμενα του Κυπριστάν.

• Σημειώνεται ότι στην ομάδα JHOLOW συμμετέχουν και ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που προφανώς τροφοδοτούν με ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και ΕΓΓΡΑΦΑ τον λογαριασμό, που υπό άλλες συνθήκες και προϋποθέσεις δεν θα μπορούσαν να τα δημοσιοποιήσουν σε εφημερίδες ή ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του τόπου. Λόγω και ανυπαρξίας νομοθεσίας, εξ ου και η πρεμούρα για προώθηση του νομοσχεδίου για fake news οι ΛΟίστες συνεχίζουν αδιάλειπτα το έργο τους, χωρίς να διαφαίνεται ότι μπορεί κάποιος να τους σταματήσει. Προφανώς και έχουν συγκεκριμένο ακροατήριο που διευρύνεται όπως αναφέρουν στις αναρτήσεις τους , αλλά και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ατζέντα (για κάποιους δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση, όπως ο ΝΙΚΑΡΟΣ και οι συν αυτώ) με την οποία καταπιάνονται.

• Η ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πως το είπε η ΑΝΝΟΥΛΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ; Ότι δεν ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ την Κοινωνική συμμαχία που συνέστησε το ΑΚΕΛ. Και πως πιστεύει και στηρίζει κάποιος στην προοπτική ενός τέτοιου εγχειρήματος; Δια της ΑΠΟΧΗΣ και της μη συμπερίληψης του στον κατάλογο και δια μιας αόριστης αναφοράς σε παραπολιτικό εφημερίδας, ότι τάσσεται στο πλευρό του εν λόγω κόκκινου φληναφήματος; Όπερ μεθερμηνευόμενο βουράτε εσείς - κάμνετε συσκέψεις, λαώνεστε στην κόκκινη πολυκατοικία και όταν βρω χρόνο και ευκαιρία, μπορεί να έρθω για κανένα καφέ . Όσο για την αναφορά τις σε ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ , προφανώς εννοώντας εμάς που γράψαμε το αυτονόητο, το αυταπόδεικτο ότι χωρίς την ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ μορφή της Κοινωνικής συμμαχίας, όπως καταγράφηκε στην κάλπη με τις 16 χιλιάδες ψήφους που πήρε η Θεολόγου δεν μπορούν να έχουν λόγο ύπαρξης, να επισημάνουμε στην Αννούλα μας, ότι μην πιέζει, γιατί οι γλώσσες βρίσκονται σε ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΥΣ και μπορεί να πουν και για όσα έλεγε για την ηγεσία του ΑΚΕΛ.

• Α, και όπως μας λέει πράκτορας της ΞΥΠ η ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, μάλλον δεν θα είναι ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ το 2026, αφού δεν πιστεύει ότι το ΑΚΕΛ θα ορθοποδήσει και δεν θα απωλέσει έδρα στην Αμμόχωστο, όπου ΘΑ επιθυμούσε να είναι στο κόκκινο ψηφοδέλτιο και να διεκδικήσει. Ε, με ΝΙΚΟ ΚΕΤΤΗΡΟ - ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΟΥΜΑ - ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΑΒΡΙΗΛ και άλλα κόκκινα αστέρια που έρχονται από το ερυθρό στερέωμα, τότε οι πιθανότητες για έδρα λιγοστεύουν. Μπορεί να ψάξει και κάπου αλλού. Εξάλλου είναι κλασική ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ. από Αλληλεγγύη Θεοχάρους (2016), στην Συμμαχία Πολιτών του Λιλλήκα ( 2016-2018), στην Αλλαγή γενιάς (2019) το κόμμα που ίδρυσε και στο ΑΚΕΛ (2024) και βλέπουμε… Πως καταντήσατε το ΑΚΕΛ ρε. Σαν τους καφενέδες που όποιος θέλει να πιεί καφέ φτηνό μπαίνει μέσα και καταναλώνει. Και δεν προσφέρετε ούτε λίζο…

• ΥΓ: Η επιχείρηση ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ βρίσκεται σε εξέλιξη με προσπάθεια να χτυπηθεί το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΗΣ του δημοσίου χρήματος. Θα συνδράμουμε στην προσπάθεια γιατί επιτέλους οι ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. Δονκιχωτισμός και αιθεροβάμονες; Παρά να μην κάνουμε τίποτε…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση