ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΝΙΚΟΛΑΣ Π: Ψηφίστε με Πρόεδρο της Βουλής για να συμμαχήσουμε στις Προεδρικές

Ανοικτή πρόσκληση προς ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ από Αναστασία- Διεργασίες - Επιθυμίες Γιωρκάτζη και καβγάδες στα βασιλικά ανάκτορα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ

• ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Να βρει το ΔΗΚΟ τον πραγματικό του εαυτό σ’ αυτό που διαπρέπει για χρόνια. Να ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ τα ποσοστά του και με την μέθοδο του πλειστηριασμού να κατοχυρώνει στον καλύτερο προσφοροδότη τα ποσοστά του, προφανώς και παίρνοντας τα ανάλογα ανταλλάγματα. Ε, μα πια. Συνήλθε λοιπόν η βασιλική οικογένεια ντε λα Στρακκέ και απεφάνθη ότι ο μικρός (μιλάμε για τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ) πρέπει να αποκατασταθεί. Ο καιρός περνάει, οι συνθήκες δυσκολεύουν και ο Πρίγκιψ Νικόλαος κινδυνεύει να περάσει στην ιστορία σαν ο δεύτερος Αρχηγός μεγάλου κόμματος (ο πρώτος είναι ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ τέως Γ.Γ του ΑΚΕΛ), ο οποίος δεν κατέλαβε πολιτειακό αξίωμα. Ακόμη και ο ΒΑΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ της λιλιπούτειας ΕΔΕΚ τα κατάφερε, ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ… Πόσω μάλλον ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, όπου οι προκάτοχοι του ανέβηκαν και στον ανώτατο θώκο της Δημοκρατίας και άπαντες είχαν Προεδρία της Βουλής.

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΙΡΓΚΙΠΑΤΟ ΝΤΕ ΛΑ ΣΤΡΑΚΚΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ

• Οπόταν, ανέλαβε να δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις της βασιλικής οικογενείας το Νο 2 στην ιεραρχία, ώστε να μην εμπλακεί ο Νικόλας Π., που εκτός του ότι είναι ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ να πάρει ρηξικέλευθες αποφάσεις στην ζωή του, ήθελε να το παίξει και ολίγο διπλοπόρτι και να μην κακοφανίσει και τον συνεταίρο του Χριστοδουλίδη. Για όσους δεν γνωρίζουν την ιεραρχία, να αναφέρουμε ότι επικεφαλής του Πριγκιπάτου ντε λα Στρακκέ είναι η βασιλομήτωρ ΦΩΤΕΙΝΗ, Νο2 η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Νο3 ο Κ. ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ, Νο4 ο Πρίγκιψ Νικόλαος. Οπόταν ανέλαβε το Νο2 (την εν λόγω θέση ανέλαβε, καθότι ήταν η αδυναμία του ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ που πίστευε στις ικανότητες της Αναστασίας και οιονεί αποτελεί τον διάδοχο στην βασιλεία) να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, εντελώς ξεκάθαρα, ούτως ώστε να μην επιδέχεται οποιονδήποτε παρερμηνειών. Τι τους είπε στην μεστή πολιτικών μηνυμάτων πρόσκληση της η Πριγκίπισσα Αναστασία ντε Τασσί (θα θύμωνε ο Τάσσος μ’ αυτά τα γαλλικά , αλλά άστο…): «Ψηφίστε ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ως Πρόεδρο της Βουλής και ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για ψήφιση δικού σας υποψηφίου στις Προεδρικές εκλογές». Αμάν τα χάπια μου, αυτά τα γαλλικά τα εκλεπτυσμένα τα σικάτα τα κυριλέ.

• Μην νομίζετε ότι ήταν εύκολη η απόφαση. Προκλήθηκαν κατά τον πράκτορα της ΞΥΠ που ασχολείται με το ρεπορτάζ της βασιλικής οικογενείας (κάτι μ’ αυτούς που λένε τι κάνουν οι αντίστοιχοι της Αγγλίας, ο Κάρολος, η Κέιτ, ο Χάρι) έντονες συζητήσεις αρκετών ωρών και μάλιστα ορισμένες φορές,-υψηλών εντάσεων- στα βασιλικά ανάκτορα. Ιδιαιτέρως, η ΔΙΑΦΩΝΙΑ έγκειται σε σχέση με τον χρόνο εκδήλωσης της πρόσκλησης, (θεωρήθηκε πρώιμο από Νικόλα-Γιωρκάτζη), ενώ για μια ακόμη φορά ο Νο3 στην βασιλική ιεραρχία, Πρόεδρος του ΕΟΑ Λευκωσίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ, ΑΠΕΡΡΙΨΕ, οποιαδήποτε συνεργασία με το ΑΚΕΛ. Εξάλλου, η κατάληψη αξιωμάτων από Γιωρκάτζη, Δήμαρχος-περιφερειάρχης γίνεται ΠΑΝΤΑ με τις ψήφους Συναγερμικών, ενώ οι ΑΚΕΛικοί τον ΠΟΛΕΜΟΥΝ διαχρονικά και λόγω ονόματος.

Ο ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΚΑΝΤΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ…

• Άστε θα πούμε και το άλλο που περισυνέλεξε ο πράκτορας της ΞΥΠ και σχετίζεται και με το ταμπεραμέντο και τον τρόπο σκέψης ενός Παλαιχωρκάτη (καθότι έλκουμε την καταγωγή μας από το εν λόγω χωριό, γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για το γενετικό υλικό των προερχόμενων από το χωριό της Πιτσιλιάς) και ας μας συγχωρέσει η βασιλική οικογένεια. Ο Γιωρκάτζης νοιώθει και μετά το αποτέλεσμα της κάλπης, ότι έφθασε και η δική του ώρα για να διεκδικήσει πολιτειακό αξίωμα. Ουπς!!! Ε, μα αγαπάει, συμπονάει τον μικρό αδελφό, αλλά θα πρέπει να δοκιμάσει και ο ίδιος την τύχη του… Φτάνει πια!!! Βαρέθηκε το Κωτσιούι, υιός του γίγαντα Πολύκαρπου Κ., ν’ ασχολείται με τα καντούνια, το αποχετευτικό και το κλάδεμα των δέντρων των Λευκωσιατών. Θέλει το κάτι παραπάνω… Αμάν, αυτή την φορά θα ζητήσουμε διασωλήνωση για να μην ακούσουμε τις εκρήξεις στα ανάκτορα ντε λα Στρακκέ…

ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΝΙΤΑ;

• Προφανώς, η δήλωση της Πριγκίπισσας Αναστασίας στην συνέντευξη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ είχε και άλλες αναγνώσεις και σημαντικά μηνύματα, τα οποία φρόντισαν να προλειάνουν ως προπομποί τις προηγούμενες βδομάδες, σαν γνήσιοι κολαούζοι και φερέφωνα, κάποια παπαγαλάκια που πιάστηκαν όμως «offsite», καθότι, μπορεί να μας αρέσουν τα κόνναρα κατά την αργκό, αλλά πλέον δεν υπάρχουν στην αγορά για να τα καταναλώνουμε… Αν και επιχείρησε να μεταφερθεί στην δημόσια σφαίρα με σειρά δημοσιευμάτων, ότι πρώτιστα ζητεί συνεργασία με το ΑΚΕΛ, και ορισμένοι αντικανονικά (είπαμε βρίσκονταν σε θέση offsite και δεν χρειαζόταν VAR να το διαπιστώσεις), εντούτοις η πόρτα προς τον ΔΗΣΥ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκλεισε. Αποτελεί και μιας μορφής πίεση προς τον ΔΗΣΥ, να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ προθέσεις, αφού με τα υφιστάμενα δεδομένα η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα ΕΠΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ την Προεδρία της Βουλής, την οποία θεωρεί ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ για την άνοδο στον λόφο του Προεδρικού. Οπόταν, καταφεύγουν προς το ΑΚΕΛ που είναι πάντα ΠΡΟΘΥΜΟΙ να ψηφίσουν δεξιούς και σε άλλο ένα déjà vu (επηρεαστήκαμε από τους γαλλοτραφείς βασιλικούς) να ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ στις Προεδρικές εκλογές. Ποιος θα είναι ο κοινός υποψήφιος τους; Ε, καλά αυτά είναι δευτερεύοντα… ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ είναι διάσπαρτοι - ευδοκιμούν στο Κυπριστάν.

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Μηνυματάκι πήρε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μάλιστα του έθεσε ξεκάθαρα η Πριγκίπισσα Αναστασία τασσί, ότι να κάνει τους υπολογισμούς του και το ΔΗΚΟ θα ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από την Κυβέρνηση, μέσα στα επόμενα 2 χρόνια και ευκαιρίας δοθείσης, ανά πάσα στιγμή… Ε, μα τι ΘΑ πάρουν άλλο από τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ; Ε, μα δεν έχει να τους προσφέρει οτιδήποτε, καθότι δεν μπορεί να διασφαλίσει εκλογή ΝΙΚΟΛΑ στην Προεδρία της Βουλής. Οπόταν στις ασκήσεις επί χάρτου να ετοιμάζει και σενάρια κυβέρνησης χωρίς…ΔΗΚΟο ΝικΧρι.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ- ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΆΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ

• Φυσικά ΟΛΟΙ, συμπεριλαμβανομένων και των βασιλέων Παπαδοπουλαίων, ΞΕΧΝΟΥΝ ότι όλα βρίσκονται υπό την ΑΙΡΕΣΗ του αποτελέσματος της ΚΑΛΠΗΣ των βουλευτικών εκλογών του 2026. Μπορεί -λέμε τώρα- να είναι τέτοιοι οι συσχετισμοί που να μην αρκούν οι ψήφοι των βουλευτών ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ ή ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ να εκλέξουν Πρόεδρο της Βουλής. Αν έχουμε πάλι ΦΕΙΔΙΕΣ - ΜΗΔΕΙΕΣ και ισχυρότερο ΕΛΑΜ, που κατά τον Γ.Γ του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ εξέλεξε ΝΙΚΑΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και ΑΝΝΙΤΑ Δ. πως θα γίνει το deal, όπως το περιγράφουν οι κυριλέ μας; Βλέπουμε μέχρι τότε, μπας και τα κουκιά δεν αρκούν και θα χρειαστούν και φασόλια.

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ - ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο Π. ΛΕΩΝΙΔΟΥ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ωστόσο, το εν λόγω σενάριο ιδιαίτερα συνεργασίας με ΑΚΕΛ, ενστερνίζονται και πρωτοκλασάτα στελέχη του ΔΗΚΟ, όπως η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, που θα ήθελε να ανέβει στον θρόνο του κόμματος, αν και θα είναι έτοιμη λύση για όλα τα ενδεχόμενα (όπως κοινή υποψήφια για Προεδρικές), αφού έχει τις αναγκαίες προσβάσεις και ΣΥΝΕΧΗ διάλογο με επιφανή στελέχη του ΑΚΕΛ και πλαισιώνεται από καθαρόαιμους αριστερούς... Α, πα, πα. Δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα γιατί το ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ - ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ) δύσκολα θα δεχτούν - ιδιαίτερα οι δυο πρώτοι - συνεργασία με την κομμουναρία, όπως αποκαλεί το ΑΚΕΛ ο Κουλίας…

• Φυσικά την Προεδρία του ΔΗΚΟ σε τέτοια περίπτωση εποφθαλμιούν και άλλα στελέχη όπως ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ που δηλώνει πάντα έτοιμος στις προκλήσεις… Ωραία, θαυμάσια θα έχουμε πολλά επεισόδια να περιγράψουμε.

• ΥΓ: Κι επειδή αρεσκόμαστε στους κορυφαίους να αναφέρουμε τις ατάκες του πέντε φορές Ολυμπιονίκη στην πάλη, ΚΟΥΒΑΝΕΖΟΥ ΜΙΓΙΑΝ ΛΟΠΕΣ, ο οποίος εξήγησε πως κατάφερε να διατηρείται στην κορυφή του κόσμου για 20 και πλέον χρόνια και είναι ιδιαίτερα ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΣ για όλες τις εκφάνσεις της ζωής και όλες τις ενασχολήσεις: «Πρέπει ν’ αγαπάς το άθλημα. ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ - ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ μετρούν για τέτοια αποτελέσματα. Ο ΘΕΟΣ έδωσε άλλη μια ευκαιρία στα 42 να είμαι ο καλύτερος».

• ΥΓ: Η ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΚΑΛΛΙΠΥΓΟΣ χαμένη σε δικολαβισμούς και κτίσματα, εγκατέλειψε τον πολιτικάντη να βολοδέρνει στις ατραπούς της ζωής χωρίς να του δίνει ιδιαίτερη σημασία… Κι αυτός ολημερίς ερμηνεύει το άσμα του ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ «τι θέλεις να κάνω», το οποίο στους στίχους, ο αοιδός περιπαθώς αναφέρει «αν πίσω μια άδεια / καρδιά θα μου φέρεις / πως θες να σε ξέρω/ πως θες να με ξέρεις / κι οι δυο που σαν ένα / η αγάπη μας δένει/ θα μείνουμε τότε / δυο ξένοι / δυο ξένοι / τι θέλεις να κάνω / πιστεύω σε σένα/ σε σένα που χάνω»

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση