ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΒΕΡΩΦ: Οι μισητοί εχθροί τα είπαν κρυφά - κρατούν μυστικά - ντοκουμέντα

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση των δυο που δεν μας λένε - Η κολυμβήθρα του Κυπριακού δεν καθάρισε το περιεχόμενο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ - ΦΟΥΛΛΗ

• Εν μέσω θερινής ραστώνης και με τους εναπομείναντες προσηλωμένους στο υπερθέαμα των Ολυμπιακών αγώνων υπήρξε συνάντηση που η έκβαση της ενδεχομένως να αποτελέσει στο απώτερο μέλλον, ΚΛΕΙΔΙ πολιτικών εξελίξεων που θα καθορίσουν το σκηνικό στα ανώτατα πολιτειακά αξιώματα και φυσικά άλλα μείζονα θέματα της επικαιρότητας. Ωστόσο, όπως προκύπτει και από την διερεύνηση κορυφαίων πρακτόρων της ΞΥΠ, στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, διαφαίνεται εμμέσως αλλά σαφέστατα, ότι το περιεχόμενο της επιχειρήθηκε να κρατηθεί ΜΥΣΤΙΚΟ και σύμφωνα με τα συμφραζόμενα και τα παρεπόμενα, συζητήθηκε κάτι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ και ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ, το οποίο τέθηκε από τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ.

• Κατά τ’ άλλα η περιρρέουσα που προκύπτει από την μυστική συνάντηση ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ - ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ παραπέμπει στους στίχους από το άσμα που άδει με ιδιαίτερο τρόπο, λόγω του ανεπανάληπτου ηχοχρώματος της η αξεπέραστη ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΕΛΟΥ (παρακαλούμε όποια αοιδός της νεότερης εποχής, έχει αντίστοιχη παραγωγή ήχου εκ των φωνητικών χορδών, να μας ενημερώσετε για να μην παραμένουμε νοσταλγοί του παρελθόντος) και αναφέρει μεταξύ άλλων :«Δε λες κουβέντα/ κρατάς μυστικά και ντοκουμέντα/ κι ακούω μόνον συνθήματα μεταλλικά των μικροφώνων/ Ξέρω τ’ όνομα σου, την εικόνα σου/ και πάλι απ΄ την αρχή/ ψάχνω για διέξοδο/ Γυρεύοντας μια αλλιώτικη ζωή». Μαγεία μουσικής ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΤΣΗ και στίχων ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗ, η οποία αποτυπώνει ευκρινώς όλες τις εκφάνσεις της ζωής των ανθρώπων.

ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ

• Μια εξ αυτών και η συγκεκριμένη, όπου οι ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ συναντήθηκαν μετά από αίτημα του ΦΟΥΛΛΗ και προφανώς γιατί κάτι ΣΟΒΑΡΟ είχαν να συζητήσουν. Η ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ που ονομάζεται Κυπριακό, ΞΕΠΛΥΝΕ και στην προκειμένη το περιεχόμενο, αφού αφέθηκε να νοηθεί από τις δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο podcast του ΑΝΤ1 και τον ΘΗΣΕΑ ΙΩΑΝΝΟΥ (μπας και επέλεξε τον συγκεκριμένο γιατί γνώριζε ότι έχει προσβάσεις με θανάτωση του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ, όπως ο συνονόματους του βασιλιάς των Αθηνών), ότι η συνάντηση με τον συμπολίτη του πραγματοποιήθηκε για να τον ενημερώσει περί των εξελίξεων στο Κυπριακό. Τώρα, ποια η ανάγκη να δημοσιοποιήσει την συνάντηση ο ΝικΧρι, όταν δεν προέκυπτε κάποια πίεση εκ των έσω ή άλλως πως, μάλλον έχει σχέση με τις ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ που αντάλλαξαν.

ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑΤΑΡ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ

• Ένας εκ των εμπλεκομένων πρακτόρων της ΞΥΠ, στην έκθεση του επισημαίνει ότι απότοκο της συνάντησης των ΜΙΣΗΤΩΝ πλέον ΕΧΘΡΩΝ, ήταν και η εσπευσμένη ανακοίνωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στην αντικατοχική εκδήλωση της Δερύνειας, περί της πρόσκλησης από τον Γενικό γραμματέα του ΟΗΕ για συνάντηση στις 13 Αυγούστου, αφού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε αποκαλύψει στον Αβέρωφ Ν., όλο το παρασκήνιο. Προτίμησε, παρά να διαρρεύσει από τον Φούλλη ή τους κολαούζους και φερέφωνα του η είδηση να την προβάλει με τον δικό του τρόπο… Ακόμη, βολιδοσκόπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν ΣΥΝΑΙΝΕΙ να οριστεί από τον ΔΗΣΥ, ως μέλος της αντιπροσωπείας του κόμματος που συμμετέχει στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ε, τι είναι αυτοί οι βανδαλισμοί, φωνασκίες και καταστροφές; Οι ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ – ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ και μόνο με το άκουσμα τέτοιας πληροφορίας προκάλεσαν δολιοφθορές στην γαλάζια πολυκατοικία. Αμάν Αννίτα μου γρήγορα τα χάπια τα Τρουλλιώτικα…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΕΩΣΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ- INTERCONNECTOR

• Παρά ταύτα οι εκθέσεις άλλων πρακτόρων της ΞΥΠ επιμένουν ότι ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ έθεσε ενώπιον του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ στοιχεία-πληροφορίες (ο πράκτωρ Θ.Β, αντίστοιχος του παμμέγιστου ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ στην ομώνυμη ασπρόμαυρη ελληνική ταινία) και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ περί θεμάτων της επικαιρότητας, όπως ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, με τον περίφημο INTERCONNECTOR, βάσει των οποίων δημιουργούνται ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ με ανάμειξη ανώτατων πολιτειακών αξιωματούχων. Ακόμη παρατέθηκαν ΦΟΥΛΛΙΚΑ στοιχεία και για κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος, που παραπέμπουν σε αναταραχές στο πολιτικό σκηνικό. Προφανώς κάποιες μπηχτές ή και πληροφορίες απευθύνονταν και για την δράση του ΝΙΚΑΡΟΥ... Η επισήμανση πάντως του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ήταν ξεκάθαρη ότι δεν θεωρεί ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε οποιαδήποτε γνώση περί αυτών.

Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΦΟΥΛΛΟΥΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

• Ακόμη, ο αιώνιος θαυμαστής – πράκτορας της ΞΥΠ, ο επονομαζόμενος ΦΟΥΛΛΟΥΙ, καθότι θεωρεί τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, σαν την αλεπού της Αργάκας, που πάντα έχει διορατικότητα και προσήλωση στον στόχο, ότι μέρος της συνάντησης αποτέλεσε και η πρόθεση του Αβέρωφ Νεοφύτου να διακριβώσει – εξακριβώσει- ανιχνεύσει το τοπίο περί των προθέσεων του ΝικΧρι για το 2028. Ακόμη, σαν Φουλλούι ολκής, διατύπωσε και το προχωρημένο σενάριο περί προσπάθειας ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ και ΕΠΑΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ των σχέσεων με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αλλά αντιμετώπισε το απλανές ψυχρό διπλωματικό ύφος του Γεροσχηπιώτη, που δεν είσαι σίγουρος αν άκουσε ότι του είπες ή σκεφτόταν τον επαναληπτικό αγώνα της ΠΑΦΟΥ και την πρόκριση στον επόμενο γύρο( ρωτήστε και κάποιους Υπουργούς που είναι το μόνιμο άγχος η εν λόγω έκφραση ΝικΧρι).

• Πάντως, εκ του αποτελέσματος όλα έμειναν ΜΕΤΕΩΡΑ εξ ου και η Κυριακάτικη ανακοίνωση του Φούλλη ότι «η χώρα έχει ανάγκη ηγέτη, όχι αδιάφορο σχολιαστή, ούτε κυνηγό τηλεοπτικής προβολής». Τα περί ΑΝΑΠΟΜΠΗΣ του νόμου που προήλθε από πρόταση νόμου του Φούλλη περί των κουρεμένων καταθετών, μάλλον ήταν διαδικαστικό θέμα και θα διευθετηθεί με την κατάλληλη νομική διόρθωση. Έλα καλέ παρατραβηγμένο είναι να πρότεινε ο Φούλλης να σχηματίσουν μέτωπο κατά ΝΙΚΑΡΟΥ και μαζί να καθορίσουν τις εξελίξεις με την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να παραμένει εφεδρεία και στην Βουλή και ΔΗΣΥ για τις άλλες εργασίες..

ΣΙΩΠΟΥΝ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ - ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ – ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ - ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΓΑΤΑΚΙΑ των Μέσων μαζικής εξημέρωσης, όταν επιρρίπταμε ευθύνες στην Υπουργό Γεωργίας ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και στους αγροτοπατέρες των οργανώσεων των κομμάτων (ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΜΠΑΣ - ΑΚΕΛ - ΕΚΑ, ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΠΑΝΗΣ - ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ – ΔΗΣΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ – ΠΕΚ- ΔΗΚΟ, ΤΑΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΑΓΡΟΤΙΚΗ - ΕΔΕΚ) που χάσκουν και δεν παρεμβαίνουν, ωσάν και μιλάμε για ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ της ΝΑΣΑ και δεν μιλάμε για ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ και ΕΙΔΕΧΘΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ στα αγροτικά προϊόντα, σωπάσατε γιατί φοβάστε να τα βάλετε μ’ αυτούς, είτε γιατί συντρώγετε, ή γιατί σας δίνουν καμιά πληροφορία ή σας χαρίζει το Μαράκι κανένα χαμόγελο. Επαναστάτησε ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ των καταναλωτών και επιτέλους ας συμπορευτούν μαζί του όλοι οι πολίτες και τα αποχαυνωμένα κόμματα.

• Πίνουν το αίμα των πολιτών με τις ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ψηλές τιμές, με τα χαμηλής έως και απαράδεκτης ποιότητας φρούτα, λαχανικά και εν γένει αγροτικά προϊόντα και ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. Πάλι ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τους πολίτες η Υπουργός γεωργίας οι λαλίστατοι – σόου μαν αγροτοπατέρες που σιωπούν γιατί αρπάζουν εισφορές από αγρότες και ΑΝΑΠΑΥΝΟΝΤΑΙ σε πολυτελή γραφεία, η Υπηρεσία προστασίας καταναλωτών του Υπ. Εμπορίου και οι εκατομμυριούχοι που την απαρτίζουν που δήθεν κάνουν έρευνες, χωρίς ΕΠΙΒΟΛΗ ΒΑΡΥΤΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ, και θα την ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Το παράδειγμα ΦΕΙΔΙΑ δεν τους έκανε όλους να συνειδητοποιήσουν ότι οι Ελληνοκύπριοι μπορεί να είναι ΣΙΩΠΗΛΟΙ, αλλά όταν ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ γίνονται ΤΣΟΥΝΑΜΙ και παρασέρνουν τους πάντες στο διάβα τους.

• ΥΓ: Αγριόγατοι παρακολουθήσατε ότι αναφερθήκαμε σε ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ στην ΟΕΒ όταν οι πάντες τα ωραιοποιούσαν; Ε, βεβαίως μετά αντέδρασαν και όσοι εκ των επιχειρηματιών έμειναν ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ από τους συναδέλφους τους στην ΟΕΒ, αφού άλλα έλεγαν στην Βουλή για την διασύνδεση που θα καταστρέψει την οικονομία και η οργάνωση τους ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕ (την διασύνδεση) μέσω INTERCONNECTOR. Τελικά ΠΟΛΛΑ τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αρκετοί εθνοσωτήρες και τον λογαριασμό θα τον πληρώσει ο συνήθης μακάκας... φορολογούμενος.

• ΥΓ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ (λέγεται και διαφορετικά αλλά για λόγους αβρότητας δεν τον διατυπώνουμε) οι Ολυμπιακοί αγώνες που μας προσέφεραν ηρεμία και γαλήνη, αλλά και διδάγματα πίστης και μάχης, μέχρι επίτευξης του τελικού στόχου. ΣΠΟΥΔΑΙΑ η τελετή λήξης αφού ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Ζολί δεν άφησε τα πάθη του και τις προσωπικές του προτιμήσεις και αναζητήσεις να εμφιλοχωρήσουν προωθώντας τα τερτίπια των ΖΟΓΚΛΕΡ των ΦΥΛΩΝ. Ιδιαίτερα για την αναγνώριση της ΕΛΛΑΔΑΣ στην αναβίωση των Ολυμπιακών αγώνων. Οι ΡΙΚάδες τα πήγα αρκετά καλά στις μεταδόσεις έστω και με ορισμένες αστοχίες, όπως τον τύπο που έστειλαν στο ΠΑΡΙΣΙ και προεξοφλούσε ότι η ΚΙΝΑ θα είναι πρώτη στον πίνακα μεταλλίων προσπερνώντας τις ΗΠΑ. Ούτε ο μάντης ΚΑΛΧΑΣ να ήσουν Γιωρκούι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση