ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κεραυνός αδειάζει Νικόλα για Ιnteconnector-Ευθύνες κυβερνητικών για τερματικό

Ο ανθός των δημοσίων υπαλλήλων για το τερματικό στο Βασιλικό με συμμετοχή Γ. Ελεγκτή- Γ. Εισαγγελέα- Γ. Λογιστή – Δεν υπακούει στον Προόεδρο του ΔΗΚΟ ο Υπ. οικονομικών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ- ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

  • Ξεγλιστρούν σαν χέλι και αποποιούνται των όποιων ευθυνών τους με την συμπαράσταση των τρακατρούκων Μέσων Μαζικής εξημέρωσης και όσων πολιτικών θέλουν να στοχεύουν αντιπάλους τους αποκομίζοντας μικροκομματικά συμφέροντα. Τους αφήνουν στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ και αυτοί απολαμβάνουν τον κατατρεγμό και τις επιθέσεις κατά πάντων χωρίς να βγάλουν ΑΧΝΑ. Στην προκειμένη, αναφερόμαστε στον ΑΝΘΟ των δημοσίων υπαλλήλων , που αμείβονται με 8-10 χιλιάδες Ευρώ τον μήνα ( όσα προφανώς δεν παίρνουν άλλοι βασανισμένοι σε αντίστοιχους 10 μήνες), για να προστατεύουν το δημόσιο χρήμα. Αυτοί στην συγκεκριμένη περίπτωση, που επωμίστηκαν ως δημόσιοι υπάλληλοι, εντεταλμένοι να φέρουν εις πέρας το ΟΥΣΙΩΔΕΣ έργο της υλοποίησης των υποδομών για την προμήθεια φυσικού αερίου , ήτοι το ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ στο Βασιλικό.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΠΑΣΥΔΥ- ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΕΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ

  • Κι όμως άπαντες ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ – ΣΩΠΑΣΑΝ, δεν λένε κάτι και καμώνονται τους ανήξερους, αφήνοντας τους μακάκες φορολογούμενους που θα πληρώσουν εκατομμύρια Ευρώ, απληροφόρητους. Το τραγικό δε είναι ότι δεν τους ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ κανένας ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ωσάν και είναι ανήλικοι και ξεγελάστηκαν. Ε, μα δεν πάει άλλο με τους βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους που ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ την προστασία της ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων υπαλλήλων ( ΠΑΣΥΔΥ) και την υψηλή προστασία των κομμάτων κατά περίσταση, αφού αυτοί είναι οι ΗΓΗΤΟΡΕΣ και οι ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ της ζωοδόχου πηγής των κομμάτων, ήτοι του ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ.
  • Εμείς όμως θα καταγράψουμε τους δημοσίους υπαλλήλους που ήταν επιφορτισμένοι με το τεράστιο έργο του τερματικού στο Βασιλικό και τους καλούμε να μιλήσουν ανοικτά και να αναφέρουν τα διαδραματισμένα. Αξιοπρόσεκτες οι συνεδρίες της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής ( μια εξ αυτών και η αυριανή) ειλικρινείς και φιλότιμες οι προσπάθειες των βουλευτών- μελών της , ιδιαίτερα του Προέδρου της ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, αλλά η απόδοση ευθυνών για το ΦΙΑΣΚΟ θα πρέπει να γίνει μέσω πορίσματος από ανεξάρτητη επιτροπή. Ας κατεβάσει τον ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟ ΠΕΛΕΚΥ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατί μου φαίνεται ότι ο Υπουργός Εμπορίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ επιδίδεται σε ακατάσχετη φλυαρία …χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ-ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

  • Αν κάποιος διαβάσει την σύνθεση της Συντονιστικής επιχείρησης διαχείρισης έργου ( ΣΕΔΕ), που διόρισε η Κυβέρνηση ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, μαζί με τους αρμόδιους Υπουργούς Εμπορίου και καταλήξει ότι υπήρξε ΣΚΑΝΔΑΛΟ, τότε θα μιλάμε για την μεγαλύτερη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ-ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ δημοσίου χρήματος και οι ΕΝΟΧΟΙ θα πρέπει να λιθοβοληθούν στην Πλατεία Μεταξά. Αν γνωρίζουν κάτι οι ενεχόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι να το πουν διαφορετικά η σιωπή δεν σημαίνει και ΑΘΩΩΣΗ τους. .

ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ- ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ

  • Λοιπόν σύμφωνα με το έγγραφο που εξασφάλισε η ΞΥΠ στην εν λόγω Επιτροπή κυριολεκτικά μετείχαν οι ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ , ο ΑΝΘΟΣ , το ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ της δημόσιας υπηρεσίας που είχε ως αποστολή μεταξύ άλλων:
  • Συνολική επίβλεψη του έργου (προς το σκοπό αυτό διορίστηκε και υπεύθυνη έργου ανώτερη λειτουργός του Υπ. Εμπορίου). Ετοιμασία εκθέσεων προόδου εργασιών. ΕΓΚΡΙΣΗ εγγράφων έργου ( έγγραφα διαγωνισμών, πιστοποιητικά ολοκλήρωσης έργων, πιστοποιητικά πληρωμής κλπ.) όπερ μεθερμηνευόμενο αυτοί ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ περί της επιλογής του εργολάβου κατασκευής και αυτοί διέτασσαν τις πληρωμές. Παρακολούθηση της προόδου των εργασιών του έργου, τον συντονισμό με την Εταιρεία Υποδομών Φυσικού Αερίου ( ΕΤΥΦΑ- ιδιοκτήτρια ΟΛΩΝ των υποδομών φυσικού αερίου) και τους συμβούλους της. Διευκόλυνση της διαδικασίας αδειοδότησης του έργου, διαχείριση και συντονισμό άλλων στρατηγικών αποφάσεων, απαιτήσεων καθώς και οτιδήποτε άλλο προκύψει για την έγκαιρη και ορθολογιστική προώθηση του έργου.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ- Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ- Γ. ΛΟΓΙΣΤΗ

  • Καλά, μιλάμε για ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ επιτροπή που γνωρίζουν τα μέλη της τα πάντα και όμως δεν μιλούν και αφήνουν την περιρρέουσα να προκαλεί αναταραχές. Πάμε όμως και στους συμμετέχοντες ( η αναφορά είναι στους κατέχοντες τα αξιώματα στις 4.7.2018): Γενικοί Διευθυντές : Υπουργείων Ενέργειας και Οικονομικών. Διευθυντές: Τμημάτος δημοσίων έργων, Πολεοδομίας, Κτηματολογίου, εκπρόσωπος της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού αερίου ( ΔΕΦΑ, ανεξάρτητος φορέας ιδιωτικού δικαίου με σκοπό την προμήθεια φυσικού αερίου στην δημοκρατία) και η υπεύθυνη του έργου η οποία είναι ανώτερη λειτουργός του Υπ. Εμπορίου.
  • Α, δεν τελειώσαμε . ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ποιοι άλλοι συμμετέχουν και μην ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ το κεφάλι σας στον ΤΟΙΧΟ από ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Εκπρόσωποι του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ (συμμετείχε ανώτερη λειτουργός- εξ απορρήτων του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ), του Γενικού Εισαγγελέα (η εξειδικευμένη εισαγγελέας περί κρατικών συμβάσεων), και της Γενικής Λογίστριας (συμπτωματικά εκπροσωπούσε ο νυν Γενικός Λογιστής) παρακάθονταν στις συνεδρίες ως παρατηρητές.
  • Καλά αν όλους αυτούς μαζί με τους πολιτικούς μας, τους ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ οι Κινέζοι δεν έχουμε λόγια να πούμε, απλώς θα επισημάνουμε την ρήση του συρμού « ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ». Για τα υπόλοιπα θ’ ακούσετε πάρα πολλά και θα σας συγχύσουν περισσότερο, αλλά και πάλι θα πληρώσετε.

ΓΑΤΑΚΙΑ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟΝ Ιnteconnector- ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  • ΓΑΤΑΚΙΑ σας προειδοποιήσαμε ότι ο Υπουργός Οικονομικών ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ είναι πανέτοιμος αν εγκριθεί η συμφωνία για ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου- Ελλάδας- Ισραήλ με τους όρους που επιθυμεί ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής του Ελληνικού συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ( ΑΔΜΗΕ) , θα πραγματοποιήσει ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ . Τότε, δεν ακούσατε και επαναφέρατε το θέμα έστω και αργοπορημένα μετά τα μπάνια σας. Έστω… Ωστόσο, το ξεκαθάρισε ο Μάκαρος ότι φεύγει και αφήνει πίσω του κάποια συντρίμμια (παρά το ότι είναι λάτρης της ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, το συγκεκριμένο άσμα, που άδει περιπαθώς η ΤΕΡΑΣΤΙΑ αοιδός, δεν του αρέσει και δεν το ερμηνεύει, καθότι δεν θέλει να ΦΕΥΓΕΙ ισοπεδωτικά) αν υιοθετηθεί η εν λόγω συμφωνία του Ιnteconnector, καθότι περιέχει ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ. Ιδιαίτερα η απαίτηση του ΑΔΗΜΕ, των Ελλαδιτών αδελφών, που συνεπικουρούνται από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (μην τα ξεχνάμε αυτά…) ότι αν το έργο μπλοκαριστεί από την Τουρκία ή άλλους γεωπολιτικούς παράγοντες, τότε εμείς οι μακάκες, να συνεχίζουμε να πληρώνουμε ωσάν το έργο να συνεχίζεται. Ε, μα αδέλφια εξ Ελλάδας, είπαμε σας ΑΓΑΠΑΜΕ, αλλά μην μας παίρνετε και για ΧΑΖΟΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ.

ΩΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  • Με αυτή του την ενέργεια ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ενδεχομένως να ανοίξει ΜΕΤΩΠΑ, αφού θα έχει προφανώς και την συμπαράσταση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Έλα μου ντε όμως που πέραν από τον Μητσοτάκη που θα ΚΑΚΟΦΑΝΙΣΤΕΙ, θα πάθει ΑΜΟΚ και ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΝΙΚΟΛΟΑΣ ντε λα στρακκέ. Ο οποίος από τα ΒΑΣΑΝΑ στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο ΑΝΑΣΣΑ στην Πάφο ( τον εντόπισαν πράκτορες της ΞΥΠ), αναφώνησε, ακούγοντας τον Μάκη Κεραυνό. ΓΙΩΤΑ (η σύζυγος του που δεν επιθυμεί να θυμώνουν τον Νικολάκη, καθότι χαλάει το δερματάκι του εξ ου και το πασαλείβει συνεχώς με αντιηλιακό) θα με ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ να φύγω από την Κυβέρνηση. Δες τι μου έκανε ο Μάκης και ο Χριστοδουλίδης .
  • Ε, για τους μην γνωρίζοντες, για ασθενείς και οδοιπόρους να υπενθυμίσουμε ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, παρουσιάστηκε ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ και ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ της διασύνδεσης με τον Ιnteconnector και μάλιστα σε συνεδρία της Επ. Εμπορίου ανέφερε το παροιμιώδες, για να διαλύσει τις ανησυχίες όσων υποστήριζαν ότι δεν θα πρέπει να πληρώνει ο καταναλωτής από τώρα μέχρι την αποπεράτωση του έργου τέλος στο ηλεκτρικό ρεύμα, ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και με το ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ. Που όπως είπε ο μέγας Πρίγκιπας (άραγε ξέρει πόσα και που πληρώνουμε για αποχετευτικό;) δίναμε προτού έχουμε το αποχετευτικό. Δεν μας είπε και την συνέχεια όμως. Ότι τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ και τα πεταμένα χρήματα για το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ακόμη τα πληρώνουμε. Πάντως ο Πρίγκιψ είναι ΕΞΑΛΛΟΣ και μένει μέχρι να φύγει από την Κυβέρνηση Αμάν τα χάπια μου τα Πριγκιπικά

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΟΝ Ιnteconnector- Ο ΣΤΕΦ ΣΙΩΠΑ- ΤΣΙΡΙΛΑ Ο ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ

  • Όσο για το ΑΚΕΛ και τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που ήταν ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ του Ιnteconnector, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και δεν λένε τι θέλουν. Ποιός φωνάζει – μάλλον τσιριλά στην κόκκινη πολυκατοικία; Ο CEO του ΑΚΕΛ ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ, ο οποίος και έκανε όλες τις διαπραγματεύσεις και ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι θα εγκριθεί το έργο με την σύμφωνη γνώμη του ΣΤΕΦΣΤΕΦ και της ηγεσίας του κόμματος. Τώρα… θα έχει πλάκα η υπόθεση.

Η ΕΣΚ…ΔΙΑΚΟΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤ;

  • ΥΓ: Οι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ του Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ που βγάζουν ανακοινώσεις υπέρ των δημοσιογράφων ακόμη και αυτών που ασχολούνται με το κυνήγι στην Ουγκάντα, ΔΙΑΚΟΠΕΥΟΥΝ και δεν ΑΚΟΥΣΑΝ, δεν πληροφορήθηκαν για την καταδίκη του Τ/Κ δημοσιογράφου ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ από την Τουρκία λόγω δημοσιευμάτων κατά ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Εκτός κι αν σαν πολιτικό σώμα που συμπεριφέρονται θεωρούν ότι ο Λεβέντ ανατινάσσει το κλίμα εν όψει διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό. Τελικά συντεχνία είσαστε ή οργάνωση εξαρτώμενη του ΑΚΕΛ; Πάντως ο Πρόεδρος της ΕΣΚ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ετοιμάζεται και για τις βουλευτικές του 2026…Ε, μα πρέπει να δείξει πίστη και σεβασμό στο κόμμα και όσοι δεν είναι μαζί τους, είναι ΕΧΘΡΟΙ τους. Έτσι Γιωργάκη και οι υπόλοιποι δήθεν συνδικαλιστές του Δ,Σ της ΕΣΚ. Κολαούζοι του ΑΚΕΛ. ΥΠΑΚΟΥΟΙ στο κόμμα… Άκου Ένωση Συντακτών. Ε, πε αλλόνα ρε.
  • ΥΓ: Όσοι επιθυμείτε να σας φανερωθεί κάτι προσευχηθείτε σήμερα , καθότι η Εκκλησία επιτελεί την μνήμη του ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ, ο οποίος ΠΑΝΤΑ βρίσκεται στο πλευρό των βασανισμένων ανθρώπων. Μεγάλη η Χάρη του και ΕΙΘΕ του χρόνου να πάμε στον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ που είναι και το ξωκλήσι του…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση