ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρεζιλεύτηκαν οι κυβερνητικοί ιατροί - Αδιαφορεί Υπ. Γεωργίας - Αγροτοπατέρες για ακρίβεια

Το Υπ. Υγείας δίνει αβέρτα χρήμα - Τι κάνει η Παναγιώτου και οι αγροτοπατέρες για αισχροκέρδεια στα αγροτικά προϊόντα;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΡΟΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΟΓΩ ΑΔΕΞΙΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΩΝ 

• Τείνουν κι αυτοί να οδηγηθούν προς την πλήρη ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Να ταυτιστούν, αντί με τα επιστημονικά τους επιτεύγματα, με το κυνηγητό του δημοσίου χρήματος και της επιμονής να πάρουν όλο και περισσότερα. Οδηγούν ολόκληρο κλάδο σεβαστών επιστημόνων, όπως είναι οι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ, στο βάραθρο της ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ, εκεί όπου κατατάσσονται συλλήβδην και όλοι οι πολιτικοί. Θα ήθελαν οι ιατροί του δημοσίου ελέω των ΑΔΕΞΙΩΝ χειρισμών των συντεχνιακών τους να αποκαλούνται φιλοχρήματοι και ΕΠΙΟΡΚΟΙ, γιατί παραβίασαν τον όρκο του Ιπποκράτη; Γιατί σιωπούν και δεν αντιδρούν να ζητήσουν εξηγήσεις και παραιτήσεις; Βολεύτηκαν όλοι; Να ξέρουν όμως ότι είναι ΣΥΝΕΥΠΕΥΘΥΝΟΙ…

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΤΕ ΚΟΥΜΑ - ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

• Ε, μα έλεος δηλαδή μ’ αυτούς τους επικεφαλής των συντεχνιών των ιατρών, που επιχειρούν να μας το παίξουν και τεράστιοι σωτήρες του κλάδου, ενώ από ευθιξία θα έπρεπε να παραιτηθούν αφού εξέθεσαν τους συναδέλφους τους και μάλιστα ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. Ε, μας πως θα βγαίνουν στις τηλεοράσεις να παριστάνουν τους τηλεπιστήμονες, να τσιριλούν και να το παίζουν τρομεροί και τεράστιοι; Πέστε μας σε ποια χώρα του κόσμου, ακόμη και στην ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ, το Μάλι και την νήσο Άου-άου που δεν αμείβονται, αλλά παίρνουν για τις υπηρεσίες τους… τρόφιμα, οι ιατροί είναι σταρ της τηλεόρασης και παρουσιάζονται οργισμένοι κάθε λίγες μέρες για χρηματικά αιτήματα. Αντί να εμφανιστούν για να νουθετήσουν την κοινωνία, να παρουσιάσουν κάποια επιτυχία τους στην ιατρική, επιμένουν στο χρήμα...  Περισσότερος κόσμος γνωρίζει τον ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΜΑ, Πρόεδρο της Παγκύπριας Συντεχνίας Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ) παρά τις παρουσιάστριες των μικρών δελτίων του ΡΙΚ - ΟΜΕΓΑ - ΑΛΦΑ. Εσχάτως κόλλησε από το μικρόβιο της δημοσιότητας και ο Πρόεδρος των ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ ΜΩΥΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, που κι αυτός επιθυμεί να βρίσκεται ολημερίς σε κανάλια-ραδιόφωνα και άλλα. Ως άριστος νευροχειρουργός ας βρει ο Μωυσής την αιτία. Προφανώς δεν φέρει ευθύνη ο βιβλικός συνονόματος του και οι εντολές του…

• Αγαπητοί μου συντεχνιακοί από ΕΥΘΙΞΙΑ, αυτοί που ζητάτε απ’ όλους να επιδεικνύουν, όπως τους εκάστοτε Υπουργούς Υγείας, τους ΟΚΥΠΥδες, ΟΑΥδες και ενίοτε και τους Προέδρους της Δημοκρατίας, θα έπρεπε να επιδείξετε στην προκειμένη και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Για να σας το πούμε απλοϊκά ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ τους κυβερνητικούς ιατρούς. Κι επειδή στον ΣΥΡΦΕΤΟ των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης ακούτε ΜΟΝΟ ΚΡΑΥΓΕΣ, αλλά παραβλέπεται η ουσία να σας πούμε σταράτα περί του ΦΙΑΣΚΟ στις διαπραγματεύσεις Υπ. Υγείας - ΠΑΣΥΚΙ - ΠΑΣΥΔΥ (πάλι οι υπερκυβερνήτες για να ελέγχουν). Θυμάστε τις απειλές των ΚΟΥΜΑ-ΛΑΜΠΡΟΥ ότι θα κλείσουν τα νοσοκομεία γιατί δεν ικανοποιούνταν τα αιτήματα τους; Ωσάν και θα έκλειναν μπακάλικα ή μπούκικα και ας πάνε δίπλα οι πελάτες να ψωνίσουν. Άσε που το παίζουν μάγκες, γιατί είναι στο δημόσιο ΤΟΜΈΑ, αφού σε ιδιώτες, θα τους έλεγαν: «Πάρτε το ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ» σας και περιπατείτε σε άλλες κλινικές-νοσοκομεία.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ - ΟΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ - ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ

• Λοιπόν για να μην ξεφύγουμε. Το Υπ. Υγείας τους έδινε 4.1 εκατομμύρια Ευρώ ως ΦΑΚΕΛΑΚΙ (ναι έτσι λέγεται) έξτρα από τον μισθό τους, ως μπόνους για την εργασία τους. Σημειώνεται ότι ο μέσος όρος μισθών στο δημόσιο των ιατρών είναι 150 χιλιάδες Ευρώπουλα τον χρόνο!!! Εκτός υπερωριών και άλλων ωφελημάτων( χαλάλι). Οργίζονταν οι ιατροί και κατά τους υπολογισμούς ΛΑΜΠΡΟΥ-ΚΟΥΜΑ θα έπρεπε να πάρουν 5 εκατομμύρια , διαφορετικά θα έκλειναν τα νοσοκομεία. Αφού ΑΓΧΩΣΑΝ τους καημένους - βασανισμένους πολίτες και τσιριλούσαν (η φωνή του Κούμα έγινε εφιάλτης για πολλούς…) ότι θα κλείσουν τα νοσοκομεία, δέχτηκαν να γίνει μελέτη από ανεξάρτητο οίκο και το αποτέλεσμα να είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ. Και τι αποφάνθηκαν οι λογιστές; Ότι ΜΟΝΟ 2.5 εκατομμύρια πρέπει να πάρουν. Ε, μα τα χάπια μου. Ου καλύτερα ορούς από τους ιατρούς…

• Κι όμως αντί να ζητήσουν ΣΥΓΝΩΜΗ, να βάλουν την ουρά στα σκέλια, να παραιτηθούν οι συντεχνιακοί με την χορηγία των ΜΜΕ και την συμβολή κομμάτων-Κυβέρνησης, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να πάρουν κι άλλα. Προφανώς βρήκαν και ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ και επιρρεπείς πολιτικούς. Πρώτον ποιος σύγκοψε κ. ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΕ ότι θα έπρεπε να δώσει 4.1 εκατομμύρια και όχι μόνο 2.5; Από την τσέπη σας τα δίνετε; Και γιατί ακόμη διαπραγματεύεστε με τους ιατρούς αφού η συμφωνία είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ; Μήπως για να τους δώσετε περισσότερα και να τους καλοπιάσετε; Κρίνεστε κι εσείς κ. ΥΠΟΥΡΓΕ της ΥΓΕΙΑΣ. Κι επειδή ενδεχομένως να μην γνωρίζετε, υπάρχει κόσμος που βασανίζεται που δεν έχει να φάει που δεν πάει διακοπές που ταλαιπωρείται και δεν έχετε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να σπαταλείται το δημόσιο χρήμα. Όσο για τους ιατρούς τα ξανάπαμε. Είδατε σε κανένα γραφείο ιατρού, εικόνα των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΚΟΣΜΑ και ΔΑΜΙΑΝΟΥ) που δεν έπαιρναν χρήματα; Α, μπα. Κανένα θεό του χρήματος… μπορεί. Για να τελειώνουμε, όταν ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΎΝ τα δημόσια νοσοκομεία, όπως έγινε με ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ- CYPRUS AIRWAYS, μην ψάχνετε αίτιους και δολοπλοκίες. Έχουν όνομα και επίθετο. ΚΟΥΜΑΣ-ΛΑΜΠΡΟΥ, και όσοι τους ανέχονται… Το σενάριο είναι απλό. ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ κόστη , δεν μπορεί το κράτος να αντεπεξέλθει και με πρόσχημα να μην φορτωθούν φόρους πολίτες, τσουφ έρχονται οι ιδιώτες και τα πουλάνε. ΓΑΤΑΚΙΑ ιατροί και λοιποί πολιτικοί ΟΚΥΠΥδες, άστε σ’ εμάς δεν πιάνουν αυτά. Αλλού που σας υπακούνε..

ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ…

• Μιλήσαμε για βάσανα και περνάμε σε μια άλλη κατηγορία που κυριολεκτικά αυτοί ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ επιμελώς και δεν αναλαμβάνουν το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ. Αναφερόμαστε στην Υπουργό Γεωργίας ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και στις αγροτικές οργανώσεις και ειδικότερα στους επονομαζόμενους αγροτοπατέρες, που ηγούνται και είναι όλοι τους ΑΝΘΟΣ (ΕΚΑ - ΑΚΕΛ ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΜΠΑΣ, ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ - ΔΗΣΥ ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΠΑΝΗΣ - ΠΕΚ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ - ΑΓΡΟΤΙΚΗ - ΕΔΕΚ ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ) της πολιτικής και ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ την αγροτική πολιτική του κράτους, αφού οι εκάστοτε πολιτικοί προϊστάμενοι των Υπουργείων τους φοβούνται και τρέμουν απεργίες.

• Η όμορφη ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και οι αγροτοπατέρες δεν μιλούν ωσάν και στις αναφορές για ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ, μιλάμε για χαβιάρι, ΑΣΑΤΑΚΟΎΣ, και όχι φρούτα, λαχανικά και όλων των ειδών αγροτικά προϊόντα που έγιναν απλησίαστα για τους πολίτες. Δεν ακούσαμε κάποιο από τους μάγκες αγροτοπατέρες να εξηγήσει στην κοινωνία γιατί πληρώνει τόσο ακριβά το αγγούρι, το φασολάκι, την ντομάτα και όλα τα αγροτικά προϊόντα. Ποια είναι δηλαδή η αποστολή της Παναγιώτου και των αγροτοπατέρων; Να ζητούν συνεχώς επιχορηγήσεις και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ για όλων των ειδών καιρικά φαινόμενα και για τις τιμές… ΜΟΥΓΚΑ. Ποιοι τα παίρνουν όλα αυτά τα λεφτά; Την ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ποιος την μετέρχεται; Το δε παραμύθι περί των ΕΜΠΟΡΩΝ και άλλων ΜΕΣΙΤΩΝ το ακούσαμε πλειστάκις και είναι για αδαείς. Πέστε μας ή έστω βγέστε μπροστά και ΠΑΤΑΞΕΤΕ την αισχροκέρδεια. Ξέρετε πόσα εισέπραξε το κράτος από τις αυξήσεις; 2 δισεκατομμύρια Ευρώ. Εκτός και αν είστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

• Τι να πουν όμως κι αυτοί. Βολεύονται από τις επιχορηγήσεις του κράτους, τα χρήματα από τις συνδρομές των αγροτών παίρνουν τις μισθάρες τους οι αγροτοπατέρες και την αράζουν στα πολυτελή τους γραφεία. Άσε τον κόσμο να πληρώνει αδρά και αυτοί να μην έχουν καμία ευθύνη. Αλλά και η υπουργός γεωργίας ας μην αποποιείται ευθυνών. Όταν ζητάει από τους φορολογούμενους πολίτες να πληρώνουν τους γεωργούς για ζημιές να αναλάβει και την ευθύνη για την ακρίβεια που επιβάλλουν. Όπως και άλλοι έτσι και η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ θα μας παραπέμψει αλλού και όλοι ευτυχισμένοι. Αλλά οι πολίτες πληρώνουν και κατάντησε η επίσκεψη στις υπεραγορές… βάσανο. Που να καταλάβουν αυτοί με τις μισθάρες τους.

• Όταν στις βουλευτικές εκλογές του 2026 φάνε όλοι τους ακόμη μια ΓΡΟΘΙΑ μην εντρυφούν σε περισπούδαστες αναλύσεις. Οι ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ πολίτες ξέρουν ότι η Υπουργός Γεωργίας της ΕΔΕΚ οι αγροτοπατέρες που είναι κολαούζοι των κομμάτων δεν έπραξαν απολύτως τίποτα. Μόνο ρίχνουν φανφάρες και μεγαλοστομίες στα ΜΜΕ. Θα έρθει πάλι η ώρα σας…

Ο ΤΑΤΑΡ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

• ΥΓ: Τελικά μας έμεινε η προετοιμασία για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό. Ο ΤΑΤΑΡ προσγείωσε τους πάντες. Πώς να μας το πούνε διαφορετικά οι Τούρκοι για να το καταλάβουμε; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Πρόεδρε Χριστοδουλίδη και οι λοιποί με ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και κοντόφθαλμη πολιτική. Ζητάνε δυο κράτη κι εσείς ακόμη συζητείται μαζί τους; Τι είναι αυτό το άγχος δηλαδή και η πίεση. Ξέρετε τι σας προτείνουμε. Να πάτε στο Εθνικό Συμβούλιο και να ζητείται μεταξύ τους με ομοίωμα του Τατάρ Έτσι για να ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ. Μέχρι και ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ στήριξε μέσω Χ τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ για το Κυπριακό. Ε, αυτά ακούει ο Τατάρ και ο Ερντογάν και ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ.

• ΥΓ: Καλούτσικα πάνε οι ΡΙΚάδες μετά την λειτουργία του καταστήματος υπό νέα διεύθυνση. Αρκετές ώρες μεταδόσεων, πληθώρα αθλημάτων προς μετάδοση, αν έλειπαν και οι ΡΙΚικές παλινδρομήσεις (όπως να μεταδίδουν το ίδιο αγώνα σε δυο κανάλια) τότε όλα θα ήταν καλύτερα… Και ξέρετε από το στούντιο μπορεί και να κάνουν καλύτερη περιγραφή. Και χωρίς έξοδα-σπατάλες που προκαλούν. Εμείς ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ και αποσβολωμένοι από το ΜΕΓΑΛΕΙΟ των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

 

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση