ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Conference League: Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας

Τα δέκα σημεία όπως τα παραθέτει η UEFA

Νέα δεδομένα έφεραν οι φετινές διαφοροποιήσεις της UEFA και αναφερόμαστε ουσιαστικά στην αντικατάσταση της φάσης των ομίλων από τη League Phase.

Σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ (EΔΩ και ΕΔΩ) είχαμε σταθεί στον τρόπο διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά τα προκριματικά, κι ως εκ τούτου στην παρούσα φάση θα σταθούμε στο τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Δηλαδή, με ποια κριτήρια μια ομάδα μπορεί να ξεπεράσει κάποια άλλη αν έχουν τους ίδιους βαθμούς στη League Phase. Άλλωστε, κάποιες θέσεις είναι προνομιούχες και κάποιες όχι…

Αναλυτικά λοιπόν τι ισχύει κατά σειρά (από το 1 μέχρι το 10) σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δυο ομάδων:

  1. Διαφορά τερμάτων
  2. Καλύτερη επίθεση
  3. Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας
  4. Περισσότερες νίκες
  5. Περισσότερες νίκες εκτός έδρας
  6. Αν ισοβαθμούν σε όλα τα πιο πάνω τότε μετρούν οι συνολικοί βαθμοί των έξι αντιπάλων της εκάστοτε ομάδας! Εκείνη που οι αντίπαλοι της πήραν συνολικά τους πιο πολλούς βαθμούς έχει πλεονέκτημα
  7. Πλεονέκτημα στην ομάδα της οποίας οι αντίπλοι της έχουν συνολικά την καλύτερη διαφορά τερμάτων, σε σχέση πάντα με τους έξι αντίπαλους που είχε η άλλη ομάδα
  8. Πλεονέκτημα στην ομάδα της οποίας οι αντίπαλοι της έχουν συνολικά την καλύτερη επίθεση
  9. Πλεονέκτημα στην ομάδα με τους λιγότερους πόντους, όσον αφορά στους πειθαρχικούς κανονισμούς (κίτρινες – κόκκινες κάρτες)
  10. Βαθμοί ομάδας στην Ευρώπη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση