ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Αντάρτες σε Λεμεσό - Λάρνακα - Δεν ψηφίζουν Αρμεύτη οι κόκκινοι

Μέχρι και Αδελφός ηγετικού στελέχους αποσκίρτησε- Ποιοι προώθησαν Χριστόφια στα ΜΜΕ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ - ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΔΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ

Ξύπνησε μέσα τους ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ και κήρυξαν την επανάσταση. Κόκκινα στελέχη παραβαίνοντας τις κομματικές εντολές διαφοροποιήθηκαν από το κόμμα και στηρίζουν άλλες επιλογές απ’ αυτές που το ΑΚΕΛ έκανε στις εκλογές του Ιουνίου. Αν και επιχειρήθηκε με την συμπαράσταση και βοήθεια των ΜΜΕ να κρυφτεί κάτω από το κόκκινο χαλί (το έχουν σε μόνιμη βάση στην κόκκινη πολυκατοικία της Εζεκία Παπαϊωάννου, για να νοιώθουν οι έμμισθοι του κόμματος σαν σταρ του Χόλυγουντ) η ΑΝΤΑΡΣΙΑ, εντούτοις σε τοπικό επίπεδο συζητείται και προκαλεί και δυσεπίλυτα προβλήματα. Θα καταγράψουμε τους αντάρτες που εμφανίστηκαν, κυρίως στην επαρχία Λεμεσού και ειδικότερα στα ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ, όπου το εν λόγω ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ τείνει να ΑΛΩΘΕΙ από ιμπεριαλιστές άλλων κομμάτων, αλλά εν πρώτοις θα σημειώσουμε το θέμα που προκύπτει με την ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ.

ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΥΡΓΩΝ ΑΡΜΕΥΤΗ

Σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται σε 15ημερη βάση από το ΑΚΕΛ, αλλά κρατούνται κρυμμένες στα συρτάρια της ηγεσίας (προφανώς η ΞΥΠ παρεισφρέει και τις υφαρπάζει προς όφελος των αναγνωστών) διαγιγνώσκεται ξεκάθαρα ότι οι κόκκινοι της Λεμεσού δεν ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ και δεν ΨΗΦΙΖΟΥΝ τον υποψήφιο που τους υπέδειξε το κόμμα, τον ΔΗΚΟικό ΓΙΑΝΝΟ ΑΡΜΕΥΤΗ. Οι ψίθυροι περί μπαζωμάτων αρχαίων προς κτίσιμο πύργων, η επαγγελματική του δράση στην πόλη όπου θεωρείται ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ- ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ των πύργων, ήτοι της αλλοτρίωσης της πόλης , τα έντονα πάρε- δώσε με αρκετούς επιχειρηματίες που διαφεντεύουν την Λεμεσό, όσο και η ιδιαίτερη σχέση του με Συναγερμικούς, προκαλούν προβληματισμό στους γνήσιους αριστερούς. Μέχρι και για τον ΝΙΚΑΡΟ φημολογείται ότι τον στηρίζει παρασκηνιακά, λόγω της επαγγελματικής σχέσης του γαμπρού του ΓΙΑΝΝΟΥ ΜΙΣΙΡΛΗ, μετά του Αρμεύτη, στην παραγωγή πύργων...

Όλα αυτά προκαλούν σωρεία προβλημάτων και ο ΑΚΕΛικός κόσμος βρίσκεται σε προβληματισμό κατά πόσον ψηφίζοντας ΑΡΜΕΥΤΗ δίνει εντολή στους επιχειρηματίες και άλλους συνεργάτες τους που κρύβονται πίσω από την υποψηφιότητα να μετατρέψουν την λατρεμένη τους Λεμεσό σε μια άλλη πόλη… Προς τούτο δε μετέβη στην πόλη την περασμένη βδομάδα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ για να ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ τις ανησυχίες, να διαλύσει τις αμφιβολίες και αν χρειαστεί να ΔΙΑΤΑΞΕΙ τους κόκκινους να συμπαραταχθούν με τον ΑΡΜΕΥΤΗ. Η ΞΥΠ βρισκόταν στην εν λόγω σύναξη και με δράση που θα ζήλευαν και κορυφαίοι κατάσκοποι σας παρουσιάζει και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ - ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ - ΑΠΟΥΣΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ - ΥΠΝΩΤΤΕΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

Αν και δεν είχε και ιδιαίτερη επιτυχία η σύναξη αφού σ’ αυτή παρευρέθηκαν ΜΟΝΟ κάποιοι έμμισθοι, παλαιοί αριστεροί που βρίσκονται ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΙ στην εποχή του επικού σλόγκαν που κυριάρχησε προηγούμενες δεκαετίες – ένδειξη της σκληρής πειθαρχίας- ότι « και γάρο να μας βάλουν θα τον ψηφίσουμε», ενώ απουσίαζε εντελώς η νεολαία , αλλά και κορυφαία στελέχη των ΑΚΤΙΒ (κομματικές ομάδες που αποτελούν τον πυρήνα του ΑΚΕΛ), ο ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ επιχείρησε να περάσει το μήνυμα νίκης και επέστησε την προσοχή ότι δεν πρέπει να χαθεί η Λεμεσός. Ωστόσο, ο Τζιόρτζ Λουκ ( κάτι με ξανθό ηθοποιό του θεάτρου προσομοιάζει ενίοτε) δεν έφυγε πλήρως ικανοποιημένος, αφού φαίνεται ότι για την υποψηφιότητα Αρμεύτη υπάρχουν αμφιβολίες, αφού ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο εν λόγω κύριος βρισκόταν κοντά στο ΑΚΕΛ, παρά μόνο ΕΓΚΟΛΠΩΘΗΚΕ το ΔΗΚΟ θεωρώντας ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ να τον αποκαλούν κομμουνιστή…

ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΒΓΗΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πάμε και στους ΑΝΤΑΡΤΕΣ που προκαλούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στο κόμμα και ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ, που τείνουν να διασαλεύσουν το κλίμα εν όψει εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση. Προσέξτε το κατάλογο όπως τον ετοίμασε ειδική ομάδα πρακτόρων της ΞΥΠ που διείσδυσαν στα κομματικά γραφεία του ΑΚΕΛ (α χαχα τα θεωρούν και ΑΠΟΡΘΗΤΑ ΦΡΟΥΡΙΑ. Κοκκινογούλια μου δεν είμαστε ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ που ΥΠΝΩΤΤΕΙ και βρίσκεται σε αποσάθρωση).

Λοιπόν, Α: Ο αδελφός του παλαιού Δημάρχου Γερμασόγειας (1994-2006) ΠΑΝΙΚΟΥ ΛΟΥΡΟΥΤΖΙΑΤΗ διεκδικεί θέση Αντιδημάρχου στο διαμέρισμα Γερμασόγειας , παρά την κομματική επιλογή.

Β: Αντάρτης υποψήφιος Αντιδήμαρχος στα ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑ (κομματικό μέλος) έναντι του υποψηφίου του ΑΚΕΛ ΑΒΡΑΑΜ ΛΟΥΚΑ

Γ: Αντάρτης πρώην δημοτικός σύμβουλος ΑΚΕΛ ( διαγράφηκε λόγω διαφωνιών με τοπικούς παράγοντες) ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΣΙΗΤΤΗΣ διεκδικεί θέση υποψηφίου Αντιδημάρχου στα Κάτω Πολεμίδια μάλιστα με δικό του συνδυασμό δημοτικών συμβούλων

Δ: Αντάρτης από τον χώρο της νεολαίας της αριστεράς ΚΑΚΟΥΛΑΣ, διεκδικεί θέση Αντιδημάρχου στα Πάνω Πολεμίδια έναντι της κομματικής επιλογής της Κικής Μαύρη. Το κερασάκι στην τούρτα για το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ των Πολεμιδιών είναι ότι ο αδελφός του Επαρχιακού Γραμματέα του ΑΚΕΛ – πρώην βουλευτή ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ κατεβαίνει σαν ΑΝΤΑΡΤΗΣ στην κοινότητα της ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ Κερύνειας, τόπο καταγωγής των Γεωργίου. Αμάν Κόκο Κόκε μου κι έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις.

Να σημειώσουμε ότι υποψήφιος στον Δήμο ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ είναι ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τον οποίο στις προηγούμενες εκλογές 2017 το ΑΚΕΛ δεν στήριξε και κατέβηκε ως ΑΝΤΑΡΤΗΣ κερδίζοντας τον ΔΗΜΟ ΥΨΩΝΑ. Τώρα ανένηψαν και στηρίζουν τον Παντελή Γ. αν και στο μεταξύ ο νεαρός Δήμαρχος αποσκίρτησε από το κόμμα και το βλέμμα του στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις – μέχρι και ο Επαρχιακός Γραμματέας – υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ ΠΟΛΥΣ ΑΝΩΓΥΡΙΑΤΗΣ- είναι φίλος του.

Συνυπολογιζόμενα όλα τα δεδομένα, ουσιαστικά το ΑΚΕΛ ορίτζιναλ υποψήφιο έχει ΜΟΝΟ τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΞΥΔΙΑ υποψήφιο Δήμαρχο Ανατολικής Λεμεσού ( Γερμασόγεια- Άγιο Αθανάσιο.).

Ολοκληρώνοντας με τους αντάρτες να αναφέρουμε και τον ΝΙΚΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ εκ Κιτίου (κάποτε αποδόθηκε το προσωνύμιο η μικρή Μόσχα στην εν λόγω κοινότητα), επιφανές στέλεχος του ΑΚΕΛ, ο οποίος διεκδικεί τον Δήμο ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ- ΜΕΝΕΟΥ (περιλαμβάνει και Κίτι- Περβόλια) από τον ΚΥΠΡΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, Α Κυπρούλη μου τζιαι ο Τζιθκιώτης θα σε ταλαιπωρήσει.

Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της αλλαγής στα εσωκομματικά του ΑΚΕΛ να αναφέρουμε την ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ του αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ όταν παρουσιάστηκε η περιβόητη ΑΝΤΑΡΣΙΑ με την αποχώρηση ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ηγετικών στελεχών, οι οποίοι στην συνέχεια ίδρυσαν το ΑΔΗΣΟΚ. Αναφώνησε λοιπόν ο Τζίμης ο Δικωμίτης για να καταδείξει ότι δεν θα επηρεαστεί το κόμμα: «Δεν ελέγχουμε μόνο τα κομματικά σπίτια, αλλά και τα δωμάτια των σπιτιών». Τώρα πια μάλλον ούτε τους συγγενείς τους δεν μπορούν να ελέγξουν.

ΤΟ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ ΤΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το πιο κάτω αποτελεί μέρος της εκπλήρωσης της υπόσχεσης προς τον αείμνηστο Δημήτρη Χριστόφια για να προσέχουμε τον μιτσί… Προσέξτε παρακαλώ και εκ των προτέρων ετοιμάστε όλων των ειδών τα χάπια, κόκκινα, σοβιετικά κομμουνιστικά και κάθε λογής. Σε ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ της πολιτικής του καριέρας και ενώ βρισκόταν στην ΑΦΑΝΕΙΑ, άρχισαν δε τα μουρμουρητά περί της εμβέλειας και της δυνατότητας του να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος, η ΣΥΜΠΡΑΞΗ τριών (παρακαλούμε δώστε όποιους χαρακτηρισμούς επιθυμείτε, το αξίζουν), ήτοι οι βουλευτές ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ- ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ και ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ στην πολιτική σκηνή τον ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. Άου . Μην αρχίσετε χάχανα και υπομειδιάματα. Αν ο Θεμιστοκλέους δεν ήγειρε το θέμα της μονομερούς παρουσίας ΜΟΝΟ ορισμένων βουλευτών του ΑΚΕΛ στα ΜΜΕ στην Ολομέλεια - ιδιαίτερα στο ΡΙΚ - με τις γνωστές του ατάκες- φωνασκίες ο Μυλωνάς δεν αναφερόταν στον Χριστόφια ότι κλήθηκε μόνο μια φορά στο ίδρυμα και είναι προσβλητικό και αντιδημοκρατικό, και τελικά αν ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ δεν πυροβολούσε ανελέητα τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που εξομολογήθηκε ότι οι επιλογές γίνονται από την ηγεσία και παράλληλα η ΞΥΠ δεν καλούσε σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ τους ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκούς, τότε ακόμη ο Χρήστος θα παραπονιόταν στην μαμά Έρση.

Θέλετε αποτέλεσμα της φονικής τριάδας (Θεμ - Μυλω - Ξιουρ) ; Επί 10ημερο ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ είναι καλεσμένος σε διάφορες εκπομπές του ΡΙΚ όπου αναδεικνύεται ότι το παιδί έχει ταλέντο, χρειάζεται μόνο εμπειρία και πολιτική προπόνηση. Ε, ναι εσείς οι Χριστοφιακοί θα πρέπει να επιδώσετε το ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ, ανώτατο τίτλο τιμής στο τριο Θεμ - Μυλω - Ξιουρ. Αμάν διασωλήνωση. Ίντα τζιαιρούς εφτάσαμε.

ΥΓ: Σαν άλλος στρατηλάτης της Αγλαντζιάς εμφανίστηκε στην προεκλογική του συγκέντρωση ο υποψήφιος Αντιδήμάρχος ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Έκανε επίδειξη δύναμης και αρκετοί ταράχτηκαν. Το γαλάζιο ερώτημα παραμένει. Ο Αντρίκκος θα οδηγήσει τους υπηκόους του να ψηφίσουν ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ ή θα τους αφήσει να ηττηθούν;

ΥΓ: Μα τι έλεγαν στην συζήτηση για Μεταναστευτικό στη Βουλή; Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ λίγο προ των Ευρωεκλογών επιδόθηκε σε αντι- Ευρωπαϊκό παραλήρημα, ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ θυμήθηκε την Χούντα και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ εξύμνησαν την Κυβέρνηση , ο ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ διαφήμισε το ΕΛΑΜ και επιτέθηκε στο ΑΚΕΛ και οι ΕΛΑΜίτες μάζευαν ψήφους .

ΥΓ: Ενδεχομένως και σήμερα να ανακοινωθεί ο νέος ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. Λέγεται ότι πρόκειται περί ΕΚΠΛΗΞΗΣ. Πάντως ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ εισάκουσε τις παραινέσεις της στήλης περί ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΩΝ και κέρδισε τις εντυπώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση