ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπ’ ατμόν ο Αρχηγός Αστυνομίας - Δυσαρεστημένοι Χριστοδουλίδης - Χαρτσιώτης

Ανασύρθηκε ο κατάλογος - Ήττα Υπ. Παιδείας - Πρύτανη ΤΕΠΑΚ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

• Πνέουν τα μένεα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης για την κατάσταση στην Αστυνομία, καταλογίζοντας ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ στον Αρχηγό Αστυνομίας ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, στον οποίο αποδίδουν ευθύνη για την ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ που επικρατεί με απόπειρες φόνων μέρα μεσημέρι, που παραπέμπουν (προσομοιάζουν) σε άνομες πολιτείες. Ιδιαίτερα, η πρόσφατη απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη με εκατοντάδες πολίτες να περιφέρονται αμέριμνοι κοντά στην σκηνή όπου πυροβολούσαν εν ψυχρώ, προκαλεί ΣΟΚ στους ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ-ΜΑΡΙΟ ΧΑΡΤΣΙΩΤΗ, κυρίως από το γεγονός ότι κάποια στιγμή ενδεχομένως να υπάρξουν και ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ανθρώπων.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΛΟΙΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ

• Όπως μας μετέφερε ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και μπάτσος μεταφέρθηκε βαθμηδόν η δυσαρέσκεια, τόσο του Προέδρου Χριστοδουλίδη όσο και του Χαρτσιώτη προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, αφού το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει επανειλημμένες συσκέψεις – προτροπές και επισημάνσεις, ότι τείνει να ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ στην κοινωνία αίσθημα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , λόγω των συνεχιζόμενων εγκληματικών ενεργειών. Την ίδια ώρα που οι αποκαλύψεις του Προέδρου της συντεχνίας των αστυνομικών ΝΙΚΟΥ ΛΟΙΖΙΔΗ περί των πεπραγμένων στα σώματα ασφαλείας ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ και αφήνουν ενεούς και άφωνους τους πάντες για το εύρος της διαφθοράς και των προβλημάτων στα σώματα ασφαλείας. Ακόμη η δημόσια αντιπαράθεση του Στυλλή του Παπαθεωρή, μέσω του εκπροσώπου του ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ (τελικά οι εκπρόσωποι των θεσμών έγιναν σταρ, όπως ο αντίστοιχος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ) με τους εν λόγω συντεχνιακούς προκαλούν την ΟΡΓΗ των ΝικΧρι και του Χάρτσια, αφού επιτείνουν την ανασφάλεια των πολιτών λόγω των συγκρούσεων των αστυνομικών που είναι εντεταλμένοι να τους παρέχουν ηρεμία και νηνεμία. 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1 ΕΚ. ΘΕΜΑΤΑΚΙ

• Ακόμη στις οργίλες αντιδράσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας συμπεριλήφθηκε και η ατάκα του ότι «τα φορτώσαμε όλα στην ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ και ο Αρχηγός έμεινε στην θέση του, ε, μα δεν θα αλλάζουμε συνεχώς Υπουργούς…» Ωπ, τι γίνεται εδώ; Σκέψεις για αλλαγή του Αρχηγού Αστυνομίας έγιναν και σε παλαιότερες εποχές, αλλά η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ που δικαιούται (φθάνει το 1 εκατομμύριο) προκαλούν δεύτερες σκέψεις και προβληματισμούς. Αν και νομικοί υποστηρίζουν ότι τυχόν ΠΑΥΣΗ του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για συγκεκριμένους λόγους, ενδεχομένως να μην προϋποθέτει τόσο μεγάλη αποζημίωση.

Ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ – ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΛΑΓΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ

• Πάντως στο παρόν στάδιο ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ του Αρχηγού Αστυνομίας δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, αφού ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ θεωρεί ότι δεν έχει την απόλυτη ευθύνη για την κατάσταση στην Αστυνομία, ενώ αντιπαραβάλλει ορισμένες επιτυχίες που σημείωσε (η Αστυνομία) το τελευταίο διάστημα. Εξάλλου, δεν μπορεί να αποχωριστεί κάποιος εύκολα τέτοιου είδους αξίωμα που ανελίχθηκε μετά κόπων και βασάνων. Ωστόσο, φαίνεται ότι μετά τις γιορτές του Πάσχα (φλαούνα θα φάει σίγουρα ο Στυλλής του Παπαθεωρή) αναμένονται εξελίξεις και το θέμα θα επανέλθει στο τραπέζι των συζητήσεων, αν και επιχειρείται να κρατηθεί στα μουλωχτά, όμως άπαντες γνωρίζουν ότι η ΞΥΠ τους ξετρυπώνει και ενημερώνει τους αναγνώστες/τριες (μπαγάσες τι κάνουμε για εσάς).

• Α, σε σχέση με την λίστα αντικαταστατών υπάρχει από την προηγούμενη φορά που προκλήθηκε και πάλι ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ μετά τα επεισόδια σε Χλώρακα- Λεμεσό αν και θα εμπλουτισθεί με νέα ονόματα. Πάντως η ΞΥΠ δέχεται και μηνύματα από το ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ του Αρχηγού Αστυνομίας τα οποία μεταφέρουν την άποψη ότι στο σώμα δρα ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ και όποιος κι αν είναι ο επικεφαλής πάλι θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Στο αυτονόητο γιατί δεν ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ (η 5η φάλαγγα-επίορκοι) επισημαίνεται από τους κονκλαβιούχους ότι έχουν ΓΕΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ. Ε, μα τα χάπια μου τα μπάτσικα. Όπερ μεθερμηνευόμενο η Αστυνομία ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΗΛΩΜΑ και χτίσιμο σε άλλα θεμέλια…

ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ Η ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΤΕΠΑΚΤΖΗΔΕς

• Ε, κάτι ήξερε η ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ όταν παραπονέθηκε και σκούπισε και τα δάκρυα της με το μαντηλάκι που κρατάει πάντα στο δεξί χέρι, ενώπιον των φιλενάδων της Χαραλαμπίδου-Ατταλίδου (Επ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) όταν απέδιδε ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ. Υπέστην ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ και αντιλήφθηκε ότι με τα γλυκόλογα και τις καταφερτζίδικες μεθόδους δεν μπορείς να πετυχαίνεις πάντα. Όπως στην προκειμένη που η Ολομέλεια της Βουλής ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την πρόταση της για έλεγχο των οικονομικών του ΤΕΠΑΚ από τον διευθυντή φοιτητικής μέριμνας ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ αντί του Διευθυντή οικονομικών. Η οποία Αθηνούλα ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ και το Υπουργικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον Υπουργό Οικονομικών ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟ και έμειναν ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ. Ε, μα είναι το πουλαίν του Προέδρου Χριστοδουλίδη που την θεωρεί άψογη στα πάντα…

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΡΩΝ;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προφανώς ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ που χρήζει και ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ για τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν περιμένουμε και από τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΑΦΕΙΡΗ, τον Πρόεδρο του Δ.Σ ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΤΑΡΙΩΤΗ και φυσικά τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ (αππώθηκε και ήθελε να κατέχει δυο πόστα), πρώην επικεφαλής των ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΩΝ στις προεδρικές εκλογές, που έβαλε την ΥΠΟΓΡΑΦΗ του σε ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ αφού για να πληρωθούν οι μισθοί Μαρτίου, ΥΠΕΚΛΕΨΑΝ χρήματα από το ταμείο Συντάξεων – απόρων – χήρων. Περιμένουμε κάποιος να αναλάβει την ευθύνη για το ΦΙΑΣΚΟ και κυρίως να μην επιμένουν ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ - ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ και με υφάκι ότι αν δεν περάσει το δικό τους θα ανατινάξουν τα πάντα.

• Ο δε Πρωτοπαπάς που παρανόμησε για να πάρει και την θέση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, μας παρέπεμψε στον «Μπίλι τον μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί», όπως άδει στο σχετικό άσμα ο παμμέγιστος ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και πλέον στιγμάτισε και την πολιτική του καριέρα. Ξέρουμε ότι ανήκει στο ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ο Πρωτοπαπάς, ενίοτε ωστόσο και κανένα ΟΧΙ επιβοηθεί στην ζωή μας. Α, και τώρα να τρέξουν να μαζέψουν τα θραύσματα όλοι μαζί, η καταφερτζού και οι καλοπληρωμένοι ακαδημαϊκοί που αντί να είναι ΠΡΟΤΥΠΑ για τους φοιτητές και την κοινωνία, μετέρχονται όλων των ειδών τις μεθόδους για να μετατρέψουν το ΤΕΠΑΚ σε προσωπικό ΤΣΙΦΛΙΚΙ. Να προσέξουν γιατί κάποιες φορές η ΠΤΩΣΗ μπορεί να είναι και ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ. Α, και να μην βάζουν φίλους- συγγενείς να απειλούν πολιτικούς ότι δεν θα ξαναδούν την ψήφο τους.

• ΥΓ: Το ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ (Κουλίας-Μυλωνάς-Ορφανίδης) πέτυχε χθες δυο νίκες. Η μια με την καταψήφιση της πρότασης ΤΕΠΑΚ για αλλαγή του οικονομικού διευθυντή, όπως περιγράψαμε επαρκώς και κατά δεύτερο με την συζήτηση της πρότασης για καρτοκινητά και την αποκάλυψη των κατόχων τους, παρά τις αντίθετες απόψεις ΔΗΚΟικών βουλευτών. Ούτε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ δεν πέτυχαν τόσες πολλές. Εξ ου και η καταβρόχθιση ποικιλίας εδεσμάτων αργότερα σε ταβέρνες, από τους σκληροτράχηλους.

• ΥΓ: Περιέγραψε επαρκώς και με σαφήνεια ο φοβερός και τρομερός διεθνολόγος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Νομενκλατούρα (Προνομιούχος τάξη ) Πραιτωριανών (φύλακες των ηγετών, ενίοτε δικτατόρων» . Μάλιστα αυτή είναι η Ε.Ε Που κάποιοι ΠΙΝΟΥΝ το αίμα των Ευρωττόπουζων πολιτών και μας το παίζουν αφ’ υψηλού φίρμες και τεράστιοι πολιτικοί, ενώ ταλαιπωρούνται και υποφέρουν οι Ευρωπαίοι πολίτες. Αν δεν ανανήψει η νέα ηγεσία της ΕΕ που θα εκλεγεί οσονούπω δεν θ’ αργήσει η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ της κοινωνίας των Ευρωπαίων.

• ΥΓ: Τι να κάνουν άλλο για να σας δείξουν ότι θέλουν να σας σώσουν ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. 3332 επιστρατεύτηκαν για να διεκδικήσουν θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και να μεταμορφώσουν τις πόλεις-χωριά... Ευρωπαϊκά, φυσικά με τον ανάλογο μισθό και άλλα ευεργετήματα. Ε, ναι μετά που θα κάτσουν στους θρόνους θα ξεχάσουν, κι εσείς ψάχνετε την ψήφο σας…

• ΥΓ: Φαν απέκτησε η ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΚΑΛΛΙΠΥΓΟΣ σε σημείο μάλιστα που άρχισαν ορισμένα εκ των κοριτσιών να αυτοδιορίζονται σαν εκείνες οι φέρουσες τα χαρακτηριστικά της. Φυσικά ο πολιτικάντης που παρασύρθηκε από την αιθέρια ύπαρξη απαντά με τους στίχους του άσματος που άδουν περιπαθώς ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ «όσες κι αν χτίζουν φυλακές / κι αν ο κλοιός στενεύει / ο νους μας είναι αληταριό / που όλο θα δραπετεύει / σαν αερικό θα ζήσω / σαν αερικό (τίτλος του τραγουδιού, ψάξτε και ακούστε να ευφρανθείτε μαζί με την καλλίπυγο και τον πολιτικάντη κι αφήστε να αγχώνονται άλλοι με τα ΝΤΕΡΜΠΙ στις δημοσκοπήσεις).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση