ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μήνυμα Αβέρωφ στον Τορναρίτη - Τσελεστίνα κομματάρχης

3 νέα κόμματα - Ψευτοαγάπες της Ντόρας - Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευεργετήθηκε αλλά ξέχασε την Κύπρο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΤΟΡΝΑΡΙΤΙΚΩΝ

• Οι ΕΛΙΤιστές του ΝΙΚΟΥ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ απάντησαν στους αντίστοιχους ομόσταβλους του; (ουφ κι εμείς βάζουμε τους σελέπριτις σε χώρους που ζουν άλογα) που στηρίζουν ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΡΟΥΝΤΖΟ, με την παρουσία τους στην συγκέντρωση του Σαββάτου στο κέντρο της πρωτεύουσας. Εκεί όπου ο Τορναρίτης αντιπαράταξε στον κατάλογο των επιχειρηματιών-κουλτουριάρηδων και άλλων που προσέλκυσε ο Προύντζος, με τους πλέον αναγνωρίσιμους αστούς της Λευκωσίας, προσδοκώντας έτσι και οι δυο ότι στην μάχη της πρωτεύουσας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο οι αππωμένοι της χώρας, όπως τους αποκαλούν οι υπόλοιποι κάτοικοι των πέριξ…

• Λοιπόν, η συγκέντρωση του Τορναρίτη περιελάμβανε τους αρχηγούς των 3 κομμάτων που τον στηρίζουν (ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ), ο ΝΙΚΑΡΟΣ, ο ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ οι οποίοι του επισύναψαν τις αναγκαίες επιδαψιλεύσεις και αντίστοιχους διθυράμβους περί της πολιτικής προσωπικότητας και διορατικότητας του. Μαζί τους και ο ανεξάρτητος βουλευτής (διαγραφείς από την ΕΔΕΚ ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ), ο οποίος και του έπλεξε το εγκώμιο. Σε μια συγκέντρωση που εν ολίγοις χαρακτηρίστηκε από τους ΤΟΡΝΑΡΙΤΙκούς ως ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ (500-600 άτομα) έδωσε το παρόν του και ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που αφήνει τις πικρίες και στέκεται δίπλα του, καθώς και ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, του οποίου ο Προύντζος προ κάποιων ετών ήταν στενός συνεργάτης αλλά προτίμησε να στηρίξει Τορνα. Παρών και ο γνωστός για την δράση του στα σόσιαλ μίντια ΦΙΕΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ που θα είναι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ

• Ανάμεσα στους διθυράμβους που περιμάζεψε ο Τορνα ήταν και η ατάκα του Πρίγκιπα ότι «χάρη στον Τορναρίτη η Κύπρος απέκτησε ιδιωτικά πανεπιστήμια», παραπέμποντας στην θητεία του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής όπου και προώθησε τα εν λόγω νομοσχέδια. Όσοι παρευρίσκονταν στα εγκαίνια του επιτελείου, σχολίασαν την απουσία του τέως Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και την συνέδεσαν με τις κόντρες των Προεδρικών εκλογών. Ωστόσο με την νέα ΦΟΥΛΛΙκη τάξη πραγμάτων, φαίνεται ότι τα οι ΑΒΕΡΩΦικός πράξεις αλλάζουν και προς τούτο και το σχετικό μήνυμα του απουσιάζοντος στο εξωτερικό (κάποιοι κακεντρεχείς κατονόμασαν σαν εξωτερικό, την Αργάκα, του ανεξαρτήτου κρατιδίου του Παφιστάν) το οποίο υπέκλεψε η ΞΥΠ και σας παρουσιάζει. Έγραψε λοιπόν ο Φούλλης: «Καλές επιτυχίες και στην επόμενη συγκέντρωση θα είμαι παρών». Είπαμε στην νέα εποχή ο Αβέρωφ συμπαραστέκεται στον ΔΗΣΥ διαλύοντας τις όποιες αμφιβολίες περί του αντιθέτου.

Η ΤΣΕΛΕΣΤΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΝ ΕΡΓΩ-ΕΛΠΙΣ

• Προχωρούμε και στο αγαπημένο σπορ των Ελληνοκυπρίων. Την δημιουργία κομμάτων και συνασπισμών και την διεκδίκηση πολιτειακών αξιωμάτων. Σωρηδόν εγγράφονται νέα κόμματα και πληθαίνουν οι επιλογές των ψηφοφόρων, αλλά για να δούμε ποιος θα βγάλει άκρη με 6 ψηφοδέλτια στα χέρια που κάποια εξ αυτών θα είναι και τεράστια (θα χρειάζεσαι τραπέζι για να ψηφίσεις, που να σε φτάνει το μικρό παραβάν) λόγω της πληθώρας υποψηφίων και κομμάτων. Θα πρέπει κάποιοι να κάνουν εκπαίδευση στους πολίτες και ταχύρυθμα μαθήματα περί του τρόπου ψηφοφορίας, ενώ σίγουρα θα υπάρχει ταλαιπωρία και άκυρα. Ε, μα αφού ακόμη και στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θέλουν να ταλαιπωρούν την κοινωνία, και να καταδεικνύουν την μικρόνοια τους και την έλλειψη διορατικότητας και ενσυναίσθησης. Ούτε τους ενδιαφέρει αν θα ταλαιπωρηθούν οι πολίτες, φθάνει να υλοποιηθούν τα πλάνα τους.

• Πάμε λοιπόν να επισημάνουμε τις νέες πολιτικές πράξεις μέσω της υποβολής αίτησης για εγγραφή κόμματος στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπως έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Αίτηση υπέβαλαν η πασίγνωστη πλέον ΤΣΕΛΕΣΤΙΝΑ ΝΤΕ ΠΕΤΡΟ, με τις πληροφορίες να λένε ότι το κόμμα της θα έχει και κόκκινες αποχρώσεις εκπλήττοντας τους ψηφοφόρους. ΑΡΧΗΓΑΡΑ μου εσύ και με σύνθημα «Τσελεστίνα μου τρελαίνομαι-τρελαίνομαι όταν Πρόεδρο του κράτους μας σε δω». Ακόμη αίτηση υπέβαλε και το κίνημα ΕνΕργώ στο οποίο παρουσιάζεται επικεφαλής ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε και σε προηγούμενες εκλογές, ενώ είχε και ακτιβιστική δράση σε θέματα αστέγων-κοινωνικών παροχών και άλλων θεμάτων στέγασης.

• Στον κατάλογο των κομμάτων προστίθεται και το μέχρι πρότινος κίνημα ΕΛ εύθεροι Πολίτες Ισχυρή Συμμαχία (ΕΛΠΙΣ), το οποίο αναμένεται εκτός απροόπτου να συμπράξει με την ΕΔΕΚ στις Ευρωεκλογές, αν και το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται κάποια προβλήματα στην συνεργασία των δυο μερών. Επικεφαλής παρουσιάζεται ο δημοσιογράφος ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ, ο οποίος περιστοιχίζεται από στελέχη κομμάτων που αποσκίρτησαν, όπως η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΑ ΓΙΟΚΚΑ, που θα βρει στην μάχη για κατάληψη θέσης στις Βρυξέλλες την μέχρι πρότινος αρχηγό της στην Αλληλεγγύη, ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, η οποία και διεκδικεί θέση με το ΔΗΚΟ.

• Τώρα, πόσα κόμματα θα επιβιώσουν, ποιοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις εκλογές ΜΟΝΟ ο κυρίαρχος λαός θα αποφασίσει στις 9 Ιουνίου , αν και μου φαίνεται ότι δεν θα έχει και πολλά κέφια με όσα αντιμετωπίζει καθημερινά .

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΔΟΓΜΑ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προφανώς πείστηκαν και οι πλέον άπιστοι ότι το δόγμα ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ θεμελιώνεται πλέον και περιγράφεται ως «άλλο Κύπρος – άλλο Ελλάδα». Και φυσικά ακολουθείται και από όλο το ΜΗΤΣΟΤΑΚέικο το οποίο κυριαρχεί στην μητέρα ΠΑΤΡΊΔΑ, που για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι θα μας αφήσει στο έλεος των όρνεων και θα αποδειχθεί άστοργη μάνα. Ειπώθηκαν πολλά για την ενέργεια της ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ να συμβάλει στην ένταξη του αποσχισθέντος ΚΟΣΣΟΒΟΥ στο Συμβούλιο της Ευρώπης, με χαρακτηρισμούς, όπως ΝΤΡΟΠΗ σου και άλλα τινά.

• Ωστόσο, μας κάνει εντύπωση - αφού είχαμε ιδίαν γνώση και εμπειρία - το ΘΡΑΣΟΣ και η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ μας τόσο από την Ντόρα Μπακογιάννη όσο και από άλλους βουλευτές της Ν.Δ – κάποιοι εξ αυτών με ιδιαίτερες σχέσεις με την Κύπρο – όπως ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ. Ο οποίος κ. Στυλιανίδης σε αντίθεση με τους υπόλοιπους γαλάζιους βουλευτές στηρίχθηκε από την Κύπρο αφού την εποχή που δεν είχε πολιτειακό αξίωμα και τον ξέχασαν οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ βρήκε εργασία στην χώρα μας ως καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, στο οποίο ακόμη συνεχίζει να διδάσκει. Κι όμως όταν ήρθαν την περασμένη βδομάδα ομάδα βουλευτών εξ Ελλάδας μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ με την Ντόρα Μπακογιάννη να ρίχνει τις ΨΕΥΔΟΑΓΑΠΕΣ της λέγοντας μας ότι οι Κύπριοι είναι πιο φιλόξενοι από τους συμμπατριώτες της Κρητικούς.

• Ε, μας πήραν για ΧΑΖΟΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ και σου λένε αυτοί δεν θα αντιδράσουν με την ενέργεια της Ελλάδας να αναγνωρίσει το Κόσσοβο, μαχαιρώνοντας τους Σέρβους, αλλά και προκαλώντας ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ για την Κύπρο. Αφού το αποσχισθέν Κόσσοβο αναγνωρίστηκε γιατί όχι και το ψευδοκράτος. Τι διαφορά έχει αυτή η πράξη της Ντόρας και των άλλων Ελλήνων γαλάζιων βουλευτών από την επωδό του ΚΩΝΤΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ «η Κύπρος κείται μακράν». Πάλι μα εγκατέλειψαν… Πάντως να σας ζήσουν και να χαίρεστε την συνεργασία μαζί τους ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και οι άλλοι γαλάζιοι του ΔΗΣΥ. Τους πείθετε ανυπερθέτως. Και δεν ακούσαμε να τους επικρίνετε- κακολογήσετε. Όταν έχεις τέτοιου φίλους…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση