ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΚΟ: Στόχος η εξόντωση της ΔΗΠΑ

Απορρόφηση ψήφων Πρίγκιπα από Κάρογιαν- Αρπάζουν από τα ταμεία συντάξεων - απόρων για τους μισθούς τους οι ΤΕΠΑΚτζήδες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΠΑτζήδες ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ

• Ε, μα καλά πάντα στα παλάτια υπήρχαν ειδικοί περί των μηχανορραφιών και άλλων τινών πράξεων που οδηγούν σε εξόντωση ενοχλητικών ανθρώπων που προκαλούν στους βασιλείς πονοκεφάλους και άλλου είδους οχλήσεις και παρεμπόδιση του έργου τους. Έτσι και στην προκειμένη το βασίλειο ντε λα Στρακκέ και ο Πρίγκιπας ΝΙΚΟΛΑΟΣ, αποφάσισαν ότι τους ενοχλητικούς της Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗΠΑ) θα πρέπει να αρχίσουν εκστρατεία αποδόμησης τους έως και ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ τους. Αν δε θέλουν να επιστρέψουν στο παλάτι και να προσκυνήσουν τον Πρίγκιπα τότε καλώς, διαφορετικά θα δεχθούν σφοδρή πολεμική πανταχόθεν.

• Πάντα δε οι βασιλείς είχαν και τους πιστούς υπηκόους τους οι οποίοι με ένα και μοναδικό νεύμα των γαλαζοαίματων, εκτελούσαν τις εντολές και προς τούτο είναι άξιοι μέχρι και να τα βάλουν - καταστρέψουν φίλους και συνοδοιπόρους. Ωστόσο χωρίς ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ (έστω και δούρεια γαϊδουράκια) δεν θα κατάφερναν να πετύχουν τους στόχους τους, αφού οι πάντα πρόθυμοι που θα πουλήσουν το κόμμα τους είναι έτοιμοι για κάποιες θεσούλες να μετακινηθούν και να προδίδουν μυστικά. Έτσι και στην προκειμένη ΔΗΠΑτζήδες προσφέρουν στήριγμα στον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να πετύχει τον στόχο της ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ της ΔΗΠΑ.

ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ – ΘΕΣΕΙΣ ΥΦΑΡΠΑΣΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΔΗΚΟΙΚΟΙ

• Ήδη το σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη με πρώτο βήμα την ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ψήφων από την ΔΗΠΑ, δια της μεθόδου των υποσχέσεων προς τους επιρρεπής προς το ρουσφέτι στελέχη του κόμματος του ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, τα οποία και ενδίδουν με πάσα ευκολία. Εξάλλου, έτσι ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ στο ΔΗΚΟ και καθότι γνήσιο γενόσημο του έχουν την ίδια δράση. ΟΙ διαρροές σε κάποιες εκ των επαρχιών είναι σημαντικές για μικρά κόμματα, όπως η ΔΗΠΑ που παλεύουν και για την τελευταία ψήφο, προκαλώντας σε κάποιες περιπτώσεις ανυπέρβλητα προβλήματα.

Η ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΗΠΑ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

• Ακόμη το ΔΗΚΟ εκμεταλλεύεται την ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ σχέση της ΔΗΠΑ με την Κυβέρνηση, δηλώνοντας ως το μόνο κυβερνών κόμμα, με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τους συνηθισμένους στην προσκόλληση στην εξουσία... ΔΗΚΟικούς και άλλους εθισμένους. Η ΔΗΠΑ και ο Κάρογιαν δεν ξεκαθάρισαν προ καιρού τις σχέσεις τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η αλλοπρόσαλλη στάση τους, ήτοι ενίοτε να το παίζουν κυβερνώντες και άλλες φορές να κριτικάρουν την Κυβέρνηση, μάλλον δεν τους βοήθησε, δημιουργώντας θολή εικόνα για το κόμμα. Εξάλλου αρκετοί παρότρυναν τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από την Κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, αλλά ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ δεν θέλησε να επιδείξει σε κρίσιμη στιγμή λόγω των επερχόμενων εκλογών τάσεις ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ.

• Πάντως η προσπάθεια αφενός να καταστεί το ΔΗΚΟ ο κυρίαρχος στον κεντρώο χώρο και αφετέρου να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ο Πρίγκιψ για την διεκδίκηση πολιτειακού αξιώματος, σε πρώτο στάδιο της Προεδρίας της Βουλής και αργότερα στα ψηλά τα παραθύρια, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με πρώτο στόχο η ΔΗΠΑ να ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ και να υποχρεωθούν άπαντες να επιστρέψουν στο ΔΗΚΟικό μαντρί. Μέχρι στιγμής ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ αντιστέκεται, αλλά είπαμε ότι η μεθοδευμένη προσπάθεια του ΔΗΚΟ, που χαράχθηκε από τον επικοινωνιολόγο ντε λα Χατζη, θα κλιμακωθεί σταδιακά δημιουργώντας στον διαφανοκέφαλο Πρόεδρο της ΔΗΠΑ, την ανάγκη, να τραβήξει τα εναπομείναντα μαλλιά του…

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ ΚΟΥΛΙΑ - ΜΥΛΩΝΑ - ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ Η ΓΟΝΙΜΗ ΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

• Μην ξεχνάμε όμως να επισημάνουμε ότι στο Πριγκιπάτο μπορεί να καταστρώνουν σχέδια και να μηχανορραφούν αλλά θα πρέπει να υπολογίζουν και το ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ, που αποτελείται από κορυφαίους- αναγνωρίσιμους βουλευτές του κόμματος, ήτοι τους ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ-ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ-ΧΡΗΣΤΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ και κατά συνθήκη τον ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΑΒΒΙΔΗ (προφανώς αν χρειάζεται αγώνας με σωματώδεις αντιπάλους) οι οποίοι με την δυναμική τους μπορούν να ανατρέπουν τα σχέδια του Νικόλα Π. Μπαρουτοκαπνισμένοι και με ευρεία αποδοχή στις επαρχίες που κατοικοεδρεύουν, αλλά και Παγκύπρια λόγω της δράσης τους, δεν φαίνεται ότι μπορεί ο Πρίγκιψ να τους παραγνωρίσει – παραμερίσει, ιδιαίτερα σε θέματα Κυπριακού.

• Σε σχέση με τις διπλές εκλογές το σκληρό ΔΗΚΟ εργάζεται ΜΕΘΟΔΙΚΑ και στηρίζει - κατά βάση – υποψηφίους του κόμματος, αλλά πάντα προσμετρώντας την αξία και τις ικανότητες τους. Όσον αφορά την φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε, που απαθανάτισε ο Διοικητής της ΞΥΠ στο Αίθριο του Κοινοβουλίου, όπου γίνονται ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ-ΟΡΓΙΑ, με το απαραίτητο χιούμορ, ο εμβληματικός ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ μας προέτρεψε να βάλουμε την λεζάντα «εγέννησε η κάττα του Νικόλα». Τα χάπια μου ρε τα Κουλίσιμα…

ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ – ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ Η ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΠΑΚ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μην μου πείτε ότι πλέον χώρες όπως η Ουγκάντα, το Μάλι, η Μοζαμβίκη, η νήσος ΆΟΥ-ΑΟΥ, δεν φαντάζουν σαν χώρες πολιτισμένες μπροστά στο Κυπριστάν. Παρακολουθήστε σκηνή χωρίς ίχνος καρυκεύματος. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργικό Συμβούλιο (η ευθύνη ανήκει σε όλους) καθυστέρησαν να καταθέσουν τον προϋπολογισμό του πανεπιστημίου στην Βουλή προς συζήτηση. Βάσει του Συντάγματος για να γίνονται ΠΛΗΡΩΜΕΣ του προσωπικού πρέπει να εγκριθεί ο Προϋπολογισμός από την Βουλή και αν καθυστερήσει η έγκριση, ΜΟΝΟ για δυο μήνες (Ιανουάριο-Φεβρουάριο) μπορεί να γίνονται πληρωμές (τα περίφημα δωδεκατημόρια). Κι όμως πάμε στο τέλος του 4ου μήνα, αλλά ο προϋπολογισμός ακόμη να εγκριθεί, γιατί στο ΤΕΠΑΚ γίνονται οδομαχίες προς επικράτηση ποιος θα είναι ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ και ο έχων το γενικό πρόσταγμα πληρωμών και άλλων.

• Στο ερώτημα δε βουλευτή χθες πως πληρωθήκατε τον Μάρτιο, αφού δεν μπορούν να ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ λεφτά τι αναφώνησαν οι εμπνευσμένοι ηγέτες του Πανεπιστημίου, ήτοι ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΤΑΡΙΩΤΗΣ, ο Πρύτανης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ και ο διορισθείς και διευθυντής οικονομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ (ναι το επιφανές ΜΑΡΥΟΓΙΑΝΝΟΥΙ). «Πήραμε από το Ταμείο Συντάξεων, απόρων, χήρων». ΕΛΕΟΣ. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ από τους ακαδημαϊκούς που θα έπρεπε να ήταν ΠΡΟΤΥΠΑ και όχι να ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ χρήματα από ταμεία (εδώ τις πολλαπλές συντάξεις δεν μπορούν ν’ αγγίξουν γιατί είναι αντισυνταγματικό). Ξέρετε και το πλέον τραγικό που επισήμανε ο Πρόεδρος της Επ. Παιδείας ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ προς τους ΤΕΠΑΚτζήδες και ιδιαίτερα τον Πρωτοπαπά που έβαλε την υπογραφή του; «Δίπλα σας κάθεται η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ». Προφανώς σε ευνομούμενες χώρες η Εισαγγελέας θα ΚΑΛΟΥΣΕ την Αστυνομία και θα διενεργούσε ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ για παρανομίες. Στο Κυπριστάν όμως τα πάντα αντιμετωπίζονται επιφανειακά. Δεν χρειάζεσαι διασωλήνωση όταν στην Βουλή, οι ακαδημαϊκοί μπροστά στην αρμόδια αρχή για επιβολή των νόμων ΟΜΟΛΟΓΕΙ παρανομία που παραπέμπει σε ΚΛΟΠΗ; Ε, δεν μας φτάνουν ούτε χάπια τεράστια να ηρεμήσουμε.

• Άστε που οι καθηγητές του Πανεπιστημίου δεν ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ αν εγκριθεί ο προϋπολογισμός κατ’ επείγον σήμερα στην Ολομέλεια. Έχουν τόσες χιλιάδες Ευρώ στην τράπεζα που δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Όμως για το μόνο που κατάφεραν να συμφωνήσουν είναι για τα οδοιπορικά τους να πηγαίνουν από Λεμεσό στην Πάφο να διδάσκουν έστω και αν ταλαιπωρηθούν φοιτητές. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ο ΘΕΟΣ όλων…

• ΥΓ: Τέτοια θέατρα στην υποβολή υποψηφιοτήτων είχαμε αρκετό καιρό να παρακολουθήσουμε. Μιλάμε ερμηνείες για ΟΣΚΑΡ αφού σε αρκετές περιπτώσεις θα είχαμε ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ…

• ΥΓ: Οι δημοσκοπήσεις θα κάνουν πολλούς να κλάψουν και αρκετούς να χάσουν τον ύπνο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση