ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε για γνέψιμο σε γυναίκα

Υπό οκταήμερη προσωποκράτηση οκτώ πρόσωπα ηλικίας από 18 μέχρι 29 ετών

24news team

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας για τον άγριο ξυλοδαρμού του 45χρονου Ελληνοκύπριου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου έξω από νυχτερινό κέντρο (μπαράκι) στην Λευκωσία.

Για την σοβαρή υπόθεση οι Αρχές μετά από συντονισμένη επιχείρηση που έγινε την Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου, φόρεσαν χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα ηλικίας από 18 μέχρι 29 ετών ενώ τέθηκαν υπό οκταήμερη προσωποκράτηση.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, οι Αρχές αναμένεται μετά την λήξη της προσωποκράτησής τους να αιτηθούν όπως οι ύποπτοι να οδηγηθούν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας έχουν στα χέρια τους καθοριστική μαρτυρία που «καίει» τους οκτώ εμπλεκόμενους ενώ η αιτία του ξυλοδαρμού σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φαίνεται να ήταν ένα γνέψιμο που έκανε ο 45χρονος προς μία γυναίκα – θαμώνα του υποστατικού.

Ο 45χρονος καθώς έφευγε από το νυχτερινό μαγαζί, ανακόπηκε από τους οκτώ όπου άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια με αποτελέσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι επί καθίκοντοι ιατροί διαπίστωσαν πως έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα και αφού κρατήθηκε για νοσηλεία, το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση