ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο ξύλο σε ντελιβερά - Τον χτυπούσαν με ρόπαλα

Νέα επίθεση στη Λεμεσό

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και απόπειρας ληστείας, εναντίον διανομέα φαγητού, στη Λεμεσό. Πρόκειται για 33χρονο, 29χρονο και 21χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, μετά από σχετική καταγγελία διανομέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 28χρονος διανομέας, γύρω στις 10.20μ.μ. χθες, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο της Λεμεσού, αντιλήφθηκε να τον ακολουθούν δύο μοτοσικλέτες, στις οποίες επέβαιναν τέσσερα, άγνωστα του πρόσωπα. Αφού οι άγνωστοι πλησίασαν την μοτοσικλέτα του παραπονούμενου, φέρονται να την κλότσησαν, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Ακολούθως, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, δύο από τους επιτηθέμενους κατέβηκαν από τις μοτοσικλέτες, πλησίασαν τον 28χρονο και τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του με ρόπαλα. Φέρονται επίσης να προσπάθησαν να κλέψουν το κινητό του παραπονούμενου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στην προσπάθεια του 28χρονου να διαφύγει, τρέχοντας εισήλθε σε περίπτερο που βρίσκεται σε παρακείμενο δρόμο. Τον ακολούθησαν τρία πρόσωπα, ένα εκ των οποίων φέρεται να εισήλθε στο περίπτερο και να τον κτύπησε.

Με τη βοήθεια άλλου προσώπου, ο 28χρονος κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, ενώ οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού, μετέβησαν στη σκηνή, όπου πλησίον του περιπτέρου εντόπισαν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 33χρονο, 29χρονο και 21χρονο, δύο εκ των οποίων φέρονται να αναγνωρίστηκαν από τον παραπονούμενο, ως δύο από τα πρόσωπα που του επιτέθηκαν.

Ως εκ τούτου, εναντίον των τριών προσώπων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από την επίθεση, ο 28χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση