ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεύτερο Superior Taste Award για τον φρέσκο-στυμμένο κατεψυγμένο χυμό λεμονιού PAPAFiLiPOU

Δελτίο Τύπου

Μία ιδιαίτερη βράβευση με άρωμα και χρώμα… της Κύπρου μας, σε ένα θεσμό όπου η γεύση βρίσκεται στο επίκεντρο για τις επωνυμίες τροφίμων & ποτών!

Οι διεθνείς διακρίσεις για τον Όμιλο P&P, από τους ειδικούς της γαστρονομίας στην υπηρεσία των καταναλωτικών προϊόντων, συνεχίζονται για μία ακόμη χρονιά, αποδεικνύοντας την κορυφαία ποιότητα των brands του, όλα με κυπριακή υπογραφή, τιμώντας και τοποθετώντας την Κύπρο μας και πάλι στο χάρτη της διεθνούς γαστρονομίας!

Ο φρέσκο-στυμμένος κατεψυγμένος χυμός λεμονιού PAPAFiLiPOU, βρέθηκε ανάμεσα στους νικητές του International Taste Institute για δεύτερη φορά, όπου έλαβε τη μέγιστη διάκριση Superior Taste Award με 3 αστέρια, συγκεντρώνοντας συνολική βαθμολογία 92.5%! Πρόκειται για τον πρώτο και μοναδικό Κυπριακό φρέσκο-στυμμένο κατεψυγμένο χυμό που λαμβάνει αυτή την τιμητική διάκριση στο συγκεκριμένο θεσμό και για δεύτερη φορά!

Η κριτική επιτροπή του International Taste Institute που αποτελείται από 200 καταξιωμένους και διάσημους Chefs & Sommeliers, οι οποίοι προέρχονται από 15 Ευρωπαϊκές ενώσεις Γαστρονομίας και Sommelier, ακολουθεί μια αυστηρή́ μεθοδολογία «τυφλής δοκιμής» στη βαθμολόγηση της απόδοσης του προϊόντος σύμφωνα με τα 5 τυπικά οργανοληπτικά κριτήρια: πρώτη εντύπωση, όψη, όσφρηση, γεύση και υφή.

Ο βραβευμένος χυμός λεμονιού, με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU, παράγεται από άριστης ποιότητας φρέσκα, ώριμα Κυπριακά λεμόνια και κάτω από αυστηρές προδιαγραφές πιστοποιημένες από τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Αγνός και χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων υλικών, χωρίς νερό και χωρίς ζάχαρη, καταψύχεται άμεσα έτσι ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να απολαμβάνει τα οφέλη και το άρωμα του φρέσκου κυπριακού λεμονιού γρήγορα, σε κάθε στιγμή της ημέρας, αποτελώντας την έξυπνη λύση υψηλής ποιότητας για το μαγείρεμα, τη ζαχαροπλαστική, τα ροφήματα και τα κοκτέιλ.

Βραβευμένος, 100% χυμός λεμονιού PAPAFiLiPOU: γεύση, άρωμα και χρώμα... ακριβώς όπως και τα φρέσκα λεμόνια!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X