ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση σε διανομέα: Σε πενθήμερη κράτηση 36χρονος

Συνελήφθη για επίθεση κατά διανομέα φαγητού

ΚΥΠΕ

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε ο 36χρονος που συνελήφθη από την Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση επίθεσης εις βάρος διανομέα φαγητού, που, με βάση την καταγγελία του διανομέα, έγινε την 24η Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Ο 36χρονος είναι ύποπτος για τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, καθώς επίσης και για αδικήματα που αφορούν παράβαση του Περί της Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμου.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού που εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του, για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών σε σχέση με την υπόθεση. Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου, στις 24 Οκτωβρίου, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε περιοχή της Λεμεσού, για διανομή φαγητού, άγνωστο πρόσωπο, που επέβαινε επίσης σε μοτοσικλέτα, τον προσέγγισε και τον χτύπησε με το πόδι του, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος.

Την ίδια ώρα, τον προσπέρασε αυτοκίνητο, που σταμάτησε μπροστά του, ενώ κατέβηκε ο συνοδηγός, ο οποίος του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Αφού του απέσπασε το κινητό του τηλέφωνο, το έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί, σύμφωνα με την καταγγελία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση