ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φαίδωνας: Η παρανομία, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα μαύρα και αδήλωτα

Αιχμηρή ανάρτηση από τον δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος

24news team

Για παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που σχηματίζουν «δάσος» στην είσοδο της Πάφου και έξω από το αεροδρόμιο, χαλώντας βάναυσα την εικόνα της πόλης και της επαρχίας, κάνει αναφορά ο δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Έχουν τοποθετηθεί παράνομα από συγκεκριμένους επιχειρηματίες που κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κέρδος τον χρόνο, πολλές φορές μαύρα και αδήλωτα. Η καταγραφή έγινε και έδειξε 70 πινακίδες από τις οποίες μόνο μία διαθέτει άδεια», σημειώνει.

«Αυτός είναι ο λόγος που ως Δήμος Πάφου έχουμε ενδιαφέρον και παρεμβαίνουμε δημόσια. Κρίμα γιατί πρέπει κάποια στιγμή αυτά τα θέματα να αντιμετωπίζονται αυστηρά και χωρίς άλλη ανοχή», πρόσθεσε ο Φαίδωνας Φαίδωνας.

«Ο Δήμος Πάφου εκφράζει δυσαρέσκεια και έντονη απογοήτευση για την υπαναχώρηση που σημειώθηκε σε σχέση με την απόφαση που λήφθηκε στο πλαίσιο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου για την άρση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που είναι τοποθετημένες σε δημόσιο και ιδιωτικό χώρο κατά μήκος της διαδρομής από τον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου μέχρι την περιοχή της Τσάδας», συμπλήρωσε.

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Πάφου:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση