ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Επίτροπος Διοικήσεως Α' Αντιπρόεδρος του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών ΑΟΜ

Εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία

24news team

Α' Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών της Μεσογείου - Association of Mediterranean Ombudsmen - AOM) η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων ΔΙκαιωμάτων.

Στα πλαίσια του συνέδριου "Protecting human rights in the digital age and in social media" που συνδιοργανώνει η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων-Cyprus Ombudsman μαζί με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών της Μεσογείου (AOM) και την Επιτροπή της Βενετίας του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Πάφο, πραγματοποιήθηκε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου (Governing Board) του ΑΟΜ, μέλος του οποίου είναι η Επίτροπος.

Ακολούθησε Έκτακτη Γενική Συνέλευση (Extraordinary General Meeting ) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων θεμάτων, ένα εκ των οποίων ήταν και η εκλογή Α΄ Αντιπροέδρου του ΑΟΜ.

Μετά την διενέργεια μυστικής ψηφοφορίας η Επίτροπος εξελέγη Α΄ Αντιπρόεδρος, με μεγάλη πλειοψηφία.

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Μεσογείου (ΑΟΜ) απαρριθμεί 29 Ombudsman από 28 χώρες και 6 διεθνείς οργανισμοί συμμετέχουν στις εργασίες του ως Παρατηρητές.

Στο συνέδριο που πραγματοποιείται στην Πάφο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, Ombudsman από την Μάλτα, την Ουκρανία, την Ελλάδα, την Αλβανία, την Σλοβενία, το Μαρόκο, την Ιορδανία, την Ανδόρα κλπ.

Ιστοσελίδα του ΑΟΜ: https://ombudsman-med.org/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση