ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αποκαλύφθηκε ο εκβιαστής του Schumacher

Άνθρωπος της οικογένειας με απαγορευμένο υλικό στα χέρια

Γνωστός έγινε ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε τον εκβιασμό της οικογένειας του M. Schumacher, έχοντας στα χέρια φωτογραφίες του Γερμανού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013.

Άγνωστες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού της οικογένειας του M. Schumacher ήρθαν στο φως, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- την ταυτότητα του ανθρώπου που επιχείρησε να εκβιάσει την οικογένεια του Γερμανού ώστε να αποσπάσει ένα ιλιγγιώδες ποσό.

Πίσω από την υπόθεση εκβιασμού της οικογένειας του M. Schumacher αποδείχθηκε ότι ήταν ένας από τους σωματοφύλακες του Γερμανού, ο οποίος με τη βοήθεια του θυρωρού και του γιου του, επιχείρησαν να αποσπάσουν το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ από τους οικείους του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και κρατούνται από τις γερμανικές αρχές, είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες του καθηλωμένου, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του στις γαλλικές Άλπεις, M. Schumacher, απειλώντας να τις δημοσιεύσουν αν και εφόσον δεν λάμβαναν το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, οι τρεις κατηγορούμενοι φέρεται να έστειλαν το υλικό αυτό στην οικογένεια ώστε να αποδείξουν ότι ήταν αποφασισμένοι να δώσουν στις δημοσιότητα τις απαγορευμένες φωτογραφίες του M. Schumacher.

Η κίνηση αυτή ήταν αρκετή για τις αρχές, οι οποίες εντόπισαν το ψηφιακό «στίγμα» των εκβιαστών και στη συνέχεια έφτασαν στα ίχνη τους, προχωρώντας στη σύλληψή τους. Αρχικά συνελήφθη ο θυρωρός και ο 30χρονος γιος του, ενώ από χθες -Πέμπτη 4 Ιουλίου- κρατείται και ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του M. Schumacher πέφτει θύμα εκβιασμού, ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση κρίνεται ως η πλέον σοβαρή, μιας και ο σωματοφύλακας της οικογένειας και ο θυρωρός της έπαυλης είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Οι τρεις εκβιαστές αντιμετωπίζουν πλέον βαριές κατηγορίες και μια ενδεχόμενη πενταετή κάθειρξη για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Πηγή: carandmotor

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X