ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διέκοψε την ομιλία και χόρεψε στο ρυθμό του YMCA

Ντόναλντ Τραμπ: Διέκοψε την ομιλία του στην Πενσιλβάνια και χόρεψε στο ρυθμό του YMCA - ΒΙΝΤΕΟ

24news team

Απρόσμενη τροπή πήρε η τελευταία εκδήλωση του υποψηφίου για την προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, στο δημαρχείο της Πενσιλβάνια, όπου ο τέως Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος κατέληξε να «λικνίζεται» στο ρυθμό του τραγουδιού «Y.M.C.A.».

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προγραμματίσει την εκδήλωση στην Πενσιλβάνια, η οποία ανήκει στις λεγόμενες «πολιτείες κλειδιά» και το 2020 είχε εκλέξει το κόμμα των Δημοκρατικών, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας. Στην εκδήλωση, συμμετείχε και η Ρεπουμπλικανή κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα, Κρίστι Νοέμ.

Ωστόσο, τα προβλήματα ξεκίνησαν νωρίς, καθώς δύο συμμετέχοντες χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα. Όπως αναφέρει η Daily Mail, στην αίθουσα υπήρχε πολύς κόσμος και η ζέστη ήταν αφόρητη, με αποτέλεσμα λίγο περισσότερο από μισή ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης, τα δύο άτομα να λιποθυμήσουν, με αποτέλεσμα ο Τραμπ να καλεί γιατρό να τους φροντίσει. Και οι δύο έχασαν τις αισθήσεις τους σε διάστημα λίγων λεπτών.

Στην πρώτη περίπτωση, η λιποθυμία του ενός ατόμου διέκοψε τον Ντόναλντ Τραμπ για ένα ή δύο λεπτά, ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικά με τις τιμές των κατοικιών, τα σύνορα και τις μικρές επιχειρήσεις. Ωστόσο, μόλις λιποθύμησε και το δεύτερο άτομο, ο Τραμπ σταμάτησε να δέχεται ερωτήσεις.

«Ας μην κάνουμε άλλες ερωτήσεις», είπε ο Τραμπ στο ακροατήριό του. «Ας ακούσουμε απλώς μουσική». Και έτσι έγινε. Πρώτα ήρθε το Ave Maria, το αριστούργημα του Σούμπερτ, καθώς ο Τραμπ στεκόταν στο κέντρο της σκηνής κοιτάζοντας το κοινό. Στη συνέχεια έπαιξε μουσική του Παβαρότι και του Τζέιμς Μπράουν, ενώ ακολούθησε το θρυλικό κομμάτι των Village People, «Y.M.C.A.». H μουσική έπαιζε για 39 λεπτά.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας αποτελούσε μια ευκαιρία για τον Τραμπ να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την οικονομία από ψηφοφόρους που θα μπορούσαν να κρίνουν το αποτέλεσμα ολόκληρων των εκλογών.

Πηγή: Protothema

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση