ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εκτός ΕΡΤ ο δημοσιογράφος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Της έστελνε και απειλητικά μηνύματα

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον συμβασιούχο δημοσιογράφο της ΕΡΤ που καταγγέλθηκε από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δημοσιογράφος -επίσης εργαζόμενη με σύμβαση στην ΕΡΤ- έφτασε σήμερα (25/6) το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας προκειμένου να καταγγείλει τον κακοποιητή της, έχοντας μαζί της βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ, στην οποία αναφέρεται ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πρόσωπο.

Της έστειλε απειλητικά μηνύματα μετά το επεισόδιο

Όπως έγραψε νωρίτερα το iefimerida.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/6). Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακόμη και μετά το επεισόδιο συνέχισε να ενοχλεί τη νεαρή δημοσιογράφο, τηλεφωνώντας και στέλνοντας μηνύματα με απειλητικό ύφος.

Σημειώνεται ότι όταν έγινε το περιστατικό η 30χρονη τον έδιωξε από το σπίτι, καθώς είχε επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο εναντίον της και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συλληφθείς δημοσιογράφος είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Η ΕΡΤ διέκοψε τη σύμβασή του με απόφαση Ζούλα

Όπως έγινε γνωστό, ο δημοσιογράφος μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του παύθηκε από τα καθήκοντά του με απόφαση του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα. Σύμφωνα αρμόδιες πηγές, άνθρωποι της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν εκείνοι που παρακίνησαν τη νεαρή γυναίκα να προχωρήσει στην καταγγελία.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X