ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εύζωνας δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία και όλοι υποκλίνονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Συγκίνηση προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες στο οποίο εμφανίζεται ένας εύζωνας της προεδρικής φρουράς να δακρύζει στην τελευταία του υπηρεσία.

Το σχετικό στιγμιότυπο ανέβασε στο TikTok η αδερφή του Γιώργου, εκφράζοντας την περηφάνια της. «Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους», έγραψε στη λεζάντα.

Οι προβολές ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο μέσα σε λίγες ώρες, με χιλιάδες χρήστες να αποθεώνουν το μέχρι πρότινος μέλος της προεδρικής φρουράς.

@helenatsioulou Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier. ♬ To Vals Ton Hamenon Oniron - Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis

Τον εύζωνα που συγκίνησε, μέσα από τα social media, με τη φωτογραφία του να δακρύζει στην τελευταία του σκοπιά, υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατόπιν, η σχετική φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμού του Έλληνα πρωθυπουργού στο Instagram, με το εξής μήνυμα: «Τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως εύζωνας, μας συγκίνησαν και μας γέμισαν περηφάνια! Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση